Welvarende webshops

Wij ontwikkelen succesvolle webshops volgens de nieuwste ontwikkelingen in e-commerceland. Want hoe beter je webshop presteert, hoe beter de klantbeleving, hoe groter de kans op conversie. We bouwen niet alleen functioneel gebruiksvriendelijk, ook visueel aantrekkelijk én vindbaar. Wel zo praktisch. Ons team van experts adviseert, ontwerpt, bouwt, implementeert en realiseert jouw eigen welvarende webshop!

Van etalage naar kassa

Jouw webshop is meer dan een online etalage. Naast een aantrekkelijk en duidelijk productoverzicht is de route naar de kassa van belang. Maak de weg naar de winkelwagen makkelijk begaanbaar en het bestelproces easy going en je maakt klanten van bezoekers. Ons multidisciplinaire team is bekend met de nieuwste technieken en ontwikkelingen op het gebied van e-commerce. Laat je door ons adviseren over de ideale inrichting van jouw online winkel, de voordeligste aanprijzing van jouw stock en het opstellen van een succesvolle strategie om bezoekers én klanten te werven. Word vrolijk online!

Vlekkeloos online shoppen

Onze ontwikkelaars voorzien jouw webshop van de functionaliteiten die je nodig hebt om succesvol te zijn. Jaren aan ervaring vertelt ons precies met welke technieken jij geholpen bent. Uiteraard voorzien we elke webshop van een handig en gebruiksvriendelijk beheersysteem voor een effectieve verwerking van orders en implementeren we betrouwbare betaalsystemen om jouw klanten zo optimaal mogelijk te bedienen.

Magento: maatwerk

Magento is één van de meest populaire software aanbieders op het gebied van e-commerce. Magento 2 is de nieuwste versie van het platform en biedt webshops de perfecte performance: efficiënt, snel en veilig. Laat onze Magento specialisten jouw ideale webshop bouwen en creëer de ideale shopervaring voor jouw klanten!

Meer over Magento

WooCommerce: werelds

WooCommerce is een webshop plug-in voor WordPress. Wat begon als een simpele plug-in groeide uit tot één van de meest toonaangevende open source e-commerce oplossingen ter wereld. Ideaal voor online verkopers die het volwaardige WordPress contentmanagementsysteem gebruiken.

Meer over WooCommerce

Vendr: veelzijdig

Vendr is de veelbelovende e-commerce oplossing voor Umbraco met uitgangspunten als eenvoud en flexibiliteit. Dit jonge talent in e-commerceland is net als het Umbraco contentmanagementsysteem zeer gebruiksvriendelijk en veelzijdig. Met Vendr ontwikkelen onze experts laagdrempelige en veelbelovende webshops.

Meer over Vendr

Klanten werven

Wanneer je webwinkel live is, stoppen de inspanningen niet. Het openen van je deuren resulteert namelijk niet vanzelfsprekend in rijen klanten. Met online marketing middelen zoals adverteren, bannering en re-marketing brengen we je webshop onder de aandacht van potentiële klanten. Ook via nieuwsbrieven en social media benaderen we jouw doelgroep.

Welke e-commerce oplossing we inzetten is afhankelijk van de opdracht, de situatie, de wensen en de doelstellingen van de klant. Met een keuze uit drie kanjers ben je bij Vrolijk Online verzekerd van een welvarende webshop naar wens!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden.

Bel 073 888 58 42 of ga naar onze contactpagina

Hoi!

Leuk dat je er bent! Heb je een vraag? Stel hem hieronder en je hoort snel van ons!

Anders kunnen we je niet terugbellen
Anders kunnen we je niet terugmailen
Stel je vraag svp!

The form contains errors