menu Sluit

Kennismaken?

Dat vinden wij een goed idee! Wij houden van persoonlijk contact dus we maken graag een afspraak!

+31 (0) 73 888 58 42
info@vrolijkonline.nl

Onderhoud en support

Je nieuwe website is gelanceerd. Nu kun je ‘project website’ afsluiten! Of toch niet? Een goede website heeft uiteraard blijvend aandacht nodig. Onderhoud en updaten zijn noodzakelijk.

Blijvend succes

Voor blijvend succes is het nodig dat je website altijd up-to-date is. Zowel de inhoud als de techniek. Een website is continu in ontwikkeling en vraagt regelmatig onderhoud. De ontwikkeling van een website is eigenlijk de eerste stap in het gebruik van de applicatie. Om ervoor te zorgen dat jouw website of webshop continu operationeel en relevant blijft, is hoogwaardig onderhoud van groot belang. Onderhoud richt zich op belangrijke aspecten van je website zoals stabiliteit, schaalbaarheid en beveiliging en speelt een cruciale rol gedurende de gehele levenscyclus van de applicatie.

Updaten is beter dan genezen

Het gebruik van een verouderde versie van software kan veel problemen met zich meebrengen. Vaak zijn de mogelijkheden ten opzichte van moderne versies beperkt en is ondersteuning niet langer gegarandeerd waardoor de veiligheid van je website in het geding komt. Tevens voldoen oudere versies vaak niet aan nieuwe wetgeving zoals de AVG. Om het afbreukrisico te verminderen is regelmatig updaten het devies. Zo voorkom je hoge onderhoudskosten en hacks. Kortom: updaten is beter dan genezen! Onze specialisten voeren de updates graag tijdig voor je door. 

Technische ondersteuning en updates

Heb je een probleem met je website, een vraag, update nodig of werkt iets niet naar behoren, dan kun je ons binnen kantooruren altijd bereiken via e-mail of per telefoon. Ons doel is zo snel mogelijk een oplossing voor jou te realiseren. In de agenda’s van onze techneuten is dagelijks tijd gereserveerd voor support werkzaamheden. Verwacht van hen geen quick fixes, maar duurzame oplossingen.

Profiteer van een supportovereenkomst

Om de werkzaamheden snel en efficiënt te laten verlopen, werken wij met supportovereenkomsten. Met een supportovereenkomst maak je gebruik van de service van Vrolijk Online. Een supportovereenkomst wordt uitgevoerd tegen een gereduceerd uurtarief in plaats van het reguliere tarief. Naast het feit dat dit gunstiger is dan aanpassingen op nacalculatie tegen het reguliere tarief, kun je een proactieve werkwijze van Vrolijk Online verwachten met snelle (re)acties. Dit alles met maar één doel: het optimaliseren van je website.

Neem contact met ons op!
Kennismaken?

Dat vinden wij een goed idee! Wij houden van persoonlijk contact dus we maken graag een afspraak!

+31 (0) 73 888 58 42 info@vrolijkonline.nl