sluit
  • Over ons
  • Dit doen wij
  • Projecten
  • Actueel
  • Vacatures
  • Contact

Koffie of Gluk thee?

Runweg 20, 5258 BN Berlicum
T 073 888 58 42
E info@vrolijkonline.nl

Support nodig

E. support@vrolijkonline.nl
menu

WK Veldrijden 2023

Nieuwe website

In 2023 wordt, na vijf jaar afwezigheid, het WK Veldrijden weer in Nederland gehouden. Reden voor een feestje én een nieuwe website. Een website met alle informatie over het evenement en bovendien een platform om entreetickets te kopen. Een mooie klus voor Vrolijk Online!

Evenement

Op 4 en 5 februari 2023 mag Team TOC in samenwerking met Stichting GP Adrie van der Poel de UCI Wereldkampioenschappen veldrijden in Hoogerheide organiseren. Tijdens dit evenement gaat de wereldtop van de heren, dames, jongens en meiden de strijd aan met elkaar. Nederland heeft met Mathieu van der Poel een belangrijke troef in handen bij de heren.

Online entreetickets kopen

Team TOC heeft ons gevraagd om voor deze gelegenheid een website te ontwikkelen. De website heeft als doel om deelnemers, bezoekers en bedrijven te informeren. Deelnemers en bezoekers kunnen alle benodigde informatie op de website vinden en bezoekers kunnen entreetickets kopen. Bedrijven kunnen bovendien partner worden via de website. 

Combinatie van vastigheid en toch heel flexibel zijn

De website is gebouwd middels ons eigen WordPress stramien ontwerp. Dit is een door ons ontwikkelde website die qua design en techniek vastligt. Het ontwerp is helemaal in de huisstijl gebouwd, waardoor toevoegingen standaard juist zijn opgemaakt. Dit maakt het makkelijk om bijvoorbeeld tekst toe te voegen. 

Aan de andere kant is bijna alles mogelijk. Ook een stramien website kan middels maatwerk aangepast worden. Een mooi voorbeeld is de aftelklok die prominent op de homepagina aanwezig is. De aftelklok laat zien over hoeveel dagen, uren, minuten en seconden het WK veldrijden plaatsvindt.

Meertalige website

Omdat de deelnemers, maar ook bezoekers uit alle delen van de wereld komen is het van belang dat de website zowel in het Nederlands als Engels kan worden weergegeven. Hiervoor hebben we gebruik gemaakt van de WordPress Multilingual Plugin (WPML). Met WPML kan vrijwel ieder onderdeel van een WordPress website vertaald worden.

Missie geslaagd!

De website biedt alle functionaliteiten die nodig zijn in voorbereiding op een groot sportevenement. Aan de website zal het niet liggen! Het woord is aan onze veldrijders. Wij duimen voor Nederlands succes!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden.