menu Sluit

Kennismaken?

Dat vinden wij een goed idee! Wij houden van persoonlijk contact dus we maken graag een afspraak!

+31 (0) 73 888 58 42
info@vrolijkonline.nl
Laatst geüpdate: november 2023
Berghege Heerkens bouwgroep

Maatwerk oplossing voor Berghege Heerkens bouwgroep

Persoonlijke, toegankelijke en converterende websites die eenvoudig en vanuit één omgeving te beheren zijn. Dat was de behoefte vanuit Berghege Heerkens bouwgroep en partners Bouwbedrijf Berghege en Heerkens van Bavel Bouw. De bouwgroep bestaat uit meerdere onderdelen, maar elk onderdeel heeft zijn eigen merkidentiteit. Dit moesten de websites duidelijk uitstralen. Een mooie uitdaging! 

Opdrachtgever
Diensten

Opdrachtgever
Berghege Heerkens bouwgroep
afbeelding 2 werknemers van berghege heerkens bouwgroep op bouwplaats

Over Berghege Heerkens bouwgroep

Berghege Heerkens bouwgroep is een krachtige samenwerking tussen Bouwbedrijf Berghege uit Oss en Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg. Hun belangrijkste pijlers zijn onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid.

Als toonaangevende Nederlandse bouwgroep zijn zij gespecialiseerd in utiliteitsbouw voor diverse sectoren. Daarnaast zijn zij actief in de woningbouw; van grondgebonden wijken tot utilitaire hoogbouw. Ze werken samen met echte vakmensen. Zo bouwen zij sterke, langetermijnrelaties op met opdrachtgevers, onderaannemers en leveranciers.

Afbeelding 4 webpagina's berghege heerkens bouwgroep zonder device

De vraag

De vraag vanuit Berghege Heerkens bouwgroep? Unieke designs die goed aansluiten bij de nieuwe merkenstrategie. Persoonlijk, toegankelijk en aansluitend op de behoeften van de verschillende doelgroepen. Samen met informeren en overtuigen is het genereren van conversie een belangrijk doel. Daarnaast is het een belangrijke wens dat de content van de verschillende websites eenvoudig en vanuit één plek te beheren is.

Berghege Heerkens bouwgroep over Vrolijk Online

Samen met het team van Vrolijk Online heb ik me gebogen over het beste online podium voor onze drie merken: Bouwbedrijf Berghege, Heerkens van Bavel Bouw en de Berghege Heerkens bouwgroep.
Het moest er professioneel uitzien - passend binnen onze nieuwe merkenstrategie - én makkelijk te beheren zijn.
Ilse Bakker Communicatieadviseur

Onze aanpak

 

Webdevelopment
Drie verschillende maatwerk websites, gebouwd in het zeer gebruiksvriendelijke Umbraco. Een groot voordeel van Umbraco is dat alle websites vanuit één CMS te beheren zijn. Zo is het mogelijk dat projecten, nieuws en vacatures maar één keer in het CMS ingevoerd hoeven worden. Je hebt daarbij de keuze om deze te publiceren op een of meerdere websites. Hierbij wordt de content deels aangepast met de betreffende bedrijfsnaam. Super efficiënt! Ook kunnen hierdoor updates en doorontwikkelingen in de toekomst gelijktijdig worden toegepast. 

De websites staan vol relevante content om bezoekers te informeren en over te laten gaan tot conversie. Denk hierbij aan het invullen van het contactformulier, het inschrijven voor de nieuwsbrief en het downloaden van documentatie.

afbeelding berghege heerkens bouwgroep webpagina's op 2 mobile apparaten
afbeelding webpagina van berghege heerkens bouwgroep op een laptop die op tafel staat

Werken bij
Er is een aparte ‘Werken bij’ pagina gerealiseerd. Zo zet Berghege Heerkens Bouwgroep zichzelf als toonaangevende werkgever op de kaart. De pagina geeft inzicht in openstaande vacatures. Op elke vacature kan direct worden gereageerd via het geïntegreerde contactformulier, een belangrijke vorm van conversie. Wel zo handig!

Online marketing
Voor de lancering van de nieuwe websites zijn er nulmetingen, zoekwoordenonderzoeken en SEO-technische scans uitgevoerd. Zo kijken we hoe de oude websites online presteerden. Ook pasten we redirects toe, waardoor wordt voorkomen dat bezoekers een foutmelding krijgen en de website verlaten. Na de livegang van een nieuwe website richten we de metingen opnieuw in om zo effectief mogelijk het verkeer naar de website te monitoren, bij te sturen en te optimaliseren. Door technische analyses van de websites te maken zorgen we ervoor dat ze juist worden geïndexeerd en de website door Google wordt gevonden. 

Berghege Heerkens bouwgroep over het resultaat

Tussen de kick off en de oplevering van alle drie de websites zat nog geen zeven maanden (en daar viel nog een zomervakantie in)!
Dat geeft wel aan dat het een soepel en snel proces was. En dat er heel erg hard gewerkt is, door iedereen met wie ik onderweg te maken kreeg. Mét het beloofde resultaat. Kijk, daar word ik nou vrolijk van!
Ilse Bakker Communicatieadviseur

Het resultaat

Een maatwerk oplossing, waarbij alle drie de websites vanuit één CMS te beheren zijn. Wel zo gebruiksvriendelijk! Op 13 juli 2023 ging de website van berghegeheerkens.nl live. Op 1 november 2023 volgde hvb.nl en op 2 november volgde berghege.nl.

Door de korte lijntjes en persoonlijke benadering konden we snel schakelen. Na het opleveren van de websites wist Berghege Heerkens Bouwgroep de websites snel te vullen met content en zo konden de websites snel live. Een fijne samenwerking! We gaan deze fijne samenwerking voortzetten doordat wij de websites zullen blijven optimaliseren en doorontwikkelen.

Is jouw organisatie ook toe aan een nieuwe website? Bel of mail ons, of kom spontaan langs!

Kennismaken?

Dat vinden wij een goed idee! Wij houden van persoonlijk contact dus we maken graag een afspraak!

+31 (0) 73 888 58 42 info@vrolijkonline.nl