menu Sluit

Kennismaken?

Dat vinden wij een goed idee! Wij houden van persoonlijk contact dus we maken graag een afspraak!

+31 (0) 73 888 58 42
info@vrolijkonline.nl

Shinen met social media

Social media kunnen positief bijdragen aan de naamsbekendheid, de vindbaarheid, de autoriteit en de omzet van jouw merk of onderneming. Mits je een goede social media strategie hanteert. Benut de kracht van social media en laat jouw social media kanalen in het oog springen met behulp van onze specialisten.

afbeelding 3 telefoons met instagram posts van yourout

Succesvolle strategie

Met een social media strategie bepaal je jouw koers voor de lange termijn en voorkom je lukraak experimenteren. Wat wil je bereiken, hoe wil je dat doen en op welke platformen? Zonder strategie schieten social media activiteiten er door alledaagse drukte geregeld bij in. Zonde! Door het strategisch aan te pakken, worden social media activiteiten een onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden en krijgen ze de verdiende prioriteit.

Social media marketing

Veelgebruikte doelstellingen in social media marketing zijn het vergroten van de klantloyaliteit, de leadgeneratie en de merkbekendheid- of betrokkenheid. Om deze doelen na te kunnen streven, moeten we helder hebben wie jij bent, wat je te bieden hebt en wie en waar je doelgroep is. Vervolgens bepalen we samen via welke social media kanalen zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, YouTube en Pinterest je je content het beste kunt verspreiden en in welke vorm je dat doet. Zorg ervoor dat de look and feel van je content aansluit bij jouw huisstijl en de behoefte van je klant.

Social media plan

Na een intakegesprek en het neerzetten van je strategie, stellen we een persoonlijk social media plan op. Dit plan vormt de basis van al jouw social media uitingen. Het bevat informatie over je visie, missie, huisstijl, logo en tone of voice, maar ook ideeën over het type content, relevante hashtags, templates en stramienen zodat jouw feed er professioneel en sprankelend uitziet. Om het plaatje compleet te maken, ontwerpen we ook een profielfoto en header waar nodig.

afbeelding van boekje yourout met stijl posts en soorten content

Val op met je eigen handdruk

We maken tegenwoordig veel gebruik van een online netwerk. Het is dus van belang dat je ook dáár als bedrijf opvalt. In een social media brandbook zetten we op papier hoe we jou op internet kenschetsen en welke online kanalen we daarvoor gebruiken. We leggen stijl, toon, kleur en vorm vast en bepalen welk type content we creëren om jou online te laten uitblinken. #brandbook #socialmedia #imagebuilding

Scoren met social media

Kickstart jouw aanwezigheid op social media met de hulp van Vrolijk Online of bel ons voor advies. Je kunt je social media activiteiten ook geheel aan ons uitbesteden. We richten je social media kanalen in, creëren content, plaatsen berichten, ontwikkelen series uitingen, monitoren, meten, optimaliseren en rapporteren. Extra opties zoals webcare, videomarketing en bijvoorbeeld het ontwerpen van (gesponsorde) advertenties behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden. Je kunt kiezen uit 3 verschillende social media pakketten of een pakket op maat. Samen maken we jouw social media tot een onvergetelijke belevenis!

afbeelding van de instagram pagina van yourout op een laptop en op een mobiele telefoon
Kennismaken?

Dat vinden wij een goed idee! Wij houden van persoonlijk contact dus we maken graag een afspraak!

+31 (0) 73 888 58 42 info@vrolijkonline.nl