menu Sluit

Kennismaken?

Dat vinden wij een goed idee! Wij houden van persoonlijk contact dus we maken graag een afspraak!

+31 (0) 73 888 58 42
info@vrolijkonline.nl
oktober 2022

Web development

Klant aan het woord: Koning Willem I College

In deze nieuwe rubriek ‘klant aan het woord’ blikken wij met Marli Fonken (Koning Willem I College) terug op een bijzondere samenwerking. 

Resumé

Laten we samenwerken!
Neem contact op met Sofie!
foto van projectmanager/contentcreator Sofie
Sofie Derks
Account- en projectmanagement
sofie@vrolijkonline.nl
06 - 38 73 09 52

Voor Koning Willem I College mochten wij onlangs een geheel nieuwe maatwerk website ontwikkelen. Een prachtige omvangrijke uitdaging die we in minder dan 4 maanden hebben gerealiseerd. Het is een onvergetelijk traject geworden waarin we genoten hebben van de sublieme samenwerking met Koning Willem I College. Wat we precies hebben gedaan lees je in onze projectcase.

Het begin

Marli Fonken: “Vrolijk Online gaf ons al een aantal jaren advies op het gebied van onze website en de online zichtbaarheid. Dit jaar zijn we gefuseerd en wilden we graag een nieuwe website. We misten daarin alleen de juiste kennis op het gebied van techniek, content en online marketing. We hebben toen deze vraag bij Vrolijk Online neergelegd en werden erg enthousiast van hun voorstel.”

Korte lijntjes en snel schakelen

“In de voorbereidende fase werd alles tot in detail goed uitgewerkt en uitgelegd. Twee keer per week stond er een stand-up gepland om alle lopende zaken te bespreken, zo wist iedereen ook wat er verwacht werd. Daarnaast was er geregeld nog extra contact via telefoon of e-mail. Vrolijk Online is altijd goed bereikbaar én schakelt snel. De samenwerking liep (en loopt) nog steeds uitstekend, ik heb soms het gevoel dat ik zelf ook onderdeel ben van het team. Het resultaat is fantastisch. We zijn er nog iedere dag super blij mee en bouwen vrolijk verder voor een nog beter resultaat.”

Wat is je het meest opgevallen tijdens de samenwerking?

“Bij Vrolijk Online weten ze waar ze over praten. Iedereen heeft een eigen specialisme en weet hier alles over. Vaak laten we ‘de techniek’ samen schakelen, hier zit ik dan niet eens tussen, en ik weet dan ook zeker dat het goed komt.

Daarnaast bouw je echt een samenwerking op, niet dat Vrolijk Online alles zelf doet, maar ze laten echt zien wat ze doen, waarom ze het doen en hoe wij er dan zelf weer mee aan de slag kunnen gaan om zelf ook beter te worden. We leren er zelf ook iedere keer van.”

Conclusie

“Ik vind de samenwerking (stiekem) het allerleukste van mijn werk. Ik heb de afgelopen maanden veel geleerd én het is iedere keer weer een feestje om iets moois neer te zetten met jullie! Ik geef Vrolijk Online een dikke 10!”

Laten we samenwerken!
Neem contact op met Sofie!
foto van projectmanager/contentcreator Sofie
Sofie Derks
Account- en projectmanagement
sofie@vrolijkonline.nl
06 - 38 73 09 52

Bekijk alle updates
Kennismaken?

Dat vinden wij een goed idee! Wij houden van persoonlijk contact dus we maken graag een afspraak!

+31 (0) 73 888 58 42 info@vrolijkonline.nl