menu Sluit

Kennismaken?

Dat vinden wij een goed idee! Wij houden van persoonlijk contact dus we maken graag een afspraak!

+31 (0) 73 888 58 42
info@vrolijkonline.nl
november 2023

Web development

Maatwerk oplossing voor Berghege Heerkens bouwgroep

Heb jij Berghege Heerkens bouwgroep al online zien schitteren? Dat kan, want de fonkelnieuwe maatwerk Umbraco websites zijn live! De bouwgroep behoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. En daar horen top websites bij!

Resumé

Samen iets moois neerzetten?
Neem contact op met Dominique!
foto van medewerker Dominique, project-accountmanager
Dominique Donders
Account- en projectmanagement
dominique@vrolijkonline.nl
06 - 18 52 53 94

Toonaangevende bouwgroep

Berghege Heerkens bouwgroep: een krachtige samenwerking tussen Bouwbedrijf Berghege en Heerkens van Bavel Bouw. Als toonaangevende Nederlandse bouwgroep zijn zij gespecialiseerd in utiliteitsbouw voor diverse sectoren. Daarnaast zijn zij actief in de woningbouw; van grondgebonden wijken tot utilitaire hoogbouw. Ze werken samen met echte vakmensen. Zo bouwen zij sterke, langetermijnrelaties op met opdrachtgevers, onderaannemers en leveranciers.

Creëren van eenheid

De wens vanuit de bouwgroep was het creëren van  nieuwe websites voor de overkoepelende organisatie, genaamd Berghege Heerkens bouwgroep, en partners Bouwbedrijf Berghege en Heerkens van Bavel Bouw. Herkenbaarheid onder de partners in de bouwgroep is een belangrijk aspect, waarbij de losse organisaties toch een duidelijke eigen identiteit uitstralen.

Gedurfd webdesign

Berghege Heerkens bouwgroep heeft de wens bij ons neergelegd om geen standaard webdesigns te maken, maar de grens op te zoeken en een unieke ervaring te creëren. Uiteraard moeten de designs goed aansluiten bij de merkidentiteit. Een fijne samenwerking, gekenmerkt door korte lijnen en het tussentijds presenteren van de designs zijn de succesfactoren geweest voor de uiteindelijke designs.

Maatwerk Umbraco Websites

Drie verschillende maatwerk websites, gebouwd in het zeer gebruiksvriendelijke Umbraco. Een groot voordeel van Umbraco is dat alle websites vanuit één CMS te beheren zijn. Zo is het mogelijk dat projecten, nieuws en vacatures maar één keer in het CMS ingevoerd hoeven worden. Je hebt daarbij de keuze om deze te publiceren op een of meerdere websites. Hierbij wordt de content deels aangepast met de betreffende bedrijfsnaam. Super efficiënt! Ook kunnen hierdoor updates en doorontwikkelingen in de toekomst gelijktijdig worden toegepast. 

Sublieme samenwerking

We kijken terug op een hele fijne samenwerking. Door de korte lijntjes konden we snel schakelen. Na het opleveren van de website, wist Berghege Heerkens bouwgroep de website razendsnel te vullen met content en zo kon de website snel live gaan! Wil je meer weten of zelf ook een nieuwe website? Bel of mail ons, of kom spontaan langs!

Bekijk de websites hier: Berghege Heerkens bouwgroep, Bouwbedrijf Berghege en Heerkens van Bavel Bouw.

Samen iets moois neerzetten?
Neem contact op met Dominique!
foto van medewerker Dominique, project-accountmanager
Dominique Donders
Account- en projectmanagement
dominique@vrolijkonline.nl
06 - 18 52 53 94

Bekijk alle updates
Kennismaken?

Dat vinden wij een goed idee! Wij houden van persoonlijk contact dus we maken graag een afspraak!

+31 (0) 73 888 58 42 info@vrolijkonline.nl