menu sluit

Kennismaken?

Dat vinden wij een goed idee! Wij houden van persoonlijk contact dus we maken graag een afspraak!

+31 (0) 73 888 58 42
info@vrolijkonline.nl
augustus 2023

Web development

Nieuwe website voor Berghege Heerkens bouwgroep

Heb jij Berghege Heerkens bouwgroep al online zien schitteren? Dat kan, want de fonkelnieuwe maatwerk Umbraco website is live! De bouwgroep behoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. En daar hoort een top website bij!

Resumé

Toonaangevende bouwgroep

Berghege Heerkens bouwgroep: een krachtige samenwerking tussen Bouwbedrijf Berghege en Heerkens van Bavel Bouw. Als toonaangevende Nederlandse bouwgroep zijn zij gespecialiseerd in utiliteitsbouw voor diverse sectoren en actief in de woningbouw. Ze werken met echte vakmensen en zo weten zij sterke lange termijn relaties op te bouwen met opdrachtgevers, onderaannemers en leveranciers.

Creëren van eenheid

De wens vanuit de bouwgroep was het creëren van een nieuwe website voor de overkoepelende organisatie, genaamd Berghege Heerkens bouwgroep, waarin Bouwbedrijf Berghege en Heerkens van Bavel Bouw samenwerken. Deze website is de eerste stap in een groter project. Herkenbaarheid onder de partners in de bouwgroep is een belangrijk aspect, waarbij de losse organisaties toch een duidelijke eigen identiteit uitstralen.

Gedurfd webdesign

Berghege Heerkens bouwgroep heeft de wens bij ons neergelegd om geen standaard webdesign te maken, maar de grens op te zoeken en een unieke ervaring te creëren. Uiteraard moet het design goed aansluiten bij de huisstijl. Een fijne samenwerking, gekenmerkt door korte lijnen en het tussentijds presenteren van de designs zijn de succesfactoren geweest voor het uiteindelijke webdesign. 

Maatwerk Umbraco Website

De website is geheel op maat in Umbraco gebouwd. Een leuk detail is, dat je bij het bezoeken van de website kunt zien hoeveel nieuwsberichten geplaatst zijn. Zo zie je eenvoudig of er nieuws geplaatst is sinds je laatste bezoek. Dit hebben we door middel van het bijhouden van cookies gerealiseerd. 

De site is uitgerust met een 'werken bij' gedeelte en geeft je in één oogopslag een overzicht van de openstaande vacatures. Ook hier kun je weer zien hoeveel vacatures geplaatst zijn op de ‘Werken bij’ website.

Sublieme samenwerking

We kijken terug op een hele fijne samenwerking. Door de korte lijntjes konden we snel schakelen. Na het opleveren van de website, wist Berghege Heerkens bouwgroep de website razendsnel te vullen met content en zo kon de website snel live gaan! Wil je meer weten of zelf ook een nieuwe website? Bel of mail ons, of kom spontaan langs!

Bekijk de website hier: Berghege Heerkens bouwgroep.


Bekijk alle updates
Kennismaken?

Dat vinden wij een goed idee! Wij houden van persoonlijk contact dus we maken graag een afspraak!

+31 (0) 73 888 58 42 info@vrolijkonline.nl