menu Sluit

Kennismaken?

Dat vinden wij een goed idee! Wij houden van persoonlijk contact dus we maken graag een afspraak!

+31 (0) 73 888 58 42
info@vrolijkonline.nl
januari 2023

Web development

Nieuwe website voor nieuw Galant

Galant maakt goed doen makkelijk. Vanaf nu vind je alle informatie over het vrijwilligersnetwerk in Den Bosch online op één plek. Da’s makkelijk!

Resumé

Eén Galant, één website

In 2022 zijn Vrijwilligerscentrale Galant, Mooi zo Goed zo en VrijwilligersAcademie073 samengegaan onder de naam Galant. Wij ontwikkelden een nieuwe maatwerk website om de dienstverlening van het nieuwe Galant nog beter vindbaar te maken voor vrijwilligers, organisaties en ondernemers. We voegden de drie losse websites samen tot één overkoepelende website in Umbraco 10, we pasten de opzet van de homepage aan en breidden de website uit met extra functionaliteiten. Alle informatie over ‘goed doen’ in Den Bosch is nu te vinden op één plek. Galants website is niet alleen technisch vernieuwd, maar ook overgoten met een nieuwe huisstijl (ontwikkeld door een extern bureau).

Voortaan komen klanten via één deur binnen

We zijn trots op het eindresultaat en - belangrijker nog - onze klant ook. “We zijn super blij met de nieuwe omgeving,” zegt Tamara de Jong, adviseur bij Galant, enthousiast. “De oude website voldeed ook prima, maar na het samenvoegen van onze projecten en diensten was het onze voornaamste wens dat ook online te doen,” licht Tamara toe. “Het is toch gek om voor dezelfde doelgroepen drie merknamen in de lucht te houden!? Nu komen klanten voortaan via één deur binnen. Wel zo efficiënt.”

‘Umbraco is zó makkelijk’

Als erkend Umbraco partner bouwden we de nieuwe website van Galant, net als de oude overigens, in Umbraco. “Mijn collega Kaat van de vrijwilligersacademie, die eerst met WordPress werkte, werkt nu een aantal weken met Umbraco en is helemaal overtuigd,” vertelt Tamara. Beide beheerders ervaren het Umbraco CMS als makkelijk en intuïtief. En daar zijn wij het helemaal mee eens!

Wat vind je op de nieuwe website?

  • Informatie en vacatures voor het vinden & doen van vrijwilligerswerk
  • Informatie en advies over het runnen van een stichting of vereniging
  • Informatie over scholing, training en events voor vrijwilligers
  • Informatie voor maatschappelijk betrokken ondernemers en sponsoren
  • Actueel nieuws en inspirerende verhalen over ‘goed doen’ in de gemeente Den Bosch

Vacaturebank Galant

Nu de nieuwe maatwerk website van Galant in de lucht is, werken we verder aan het optimaliseren van de vacaturebank, die nu nog in de oude stijl online staat. Binnenkort zal ook Galants vacaturebank zijn nieuwe jasje aantrekken en kun je in de nieuwe “frisse, cleane” stijl op zoek naar vrijwilligerswerk in de regio Den Bosch.

Bekijk de website hier: https://www.galant.nl/

 


Bekijk alle updates
Kennismaken?

Dat vinden wij een goed idee! Wij houden van persoonlijk contact dus we maken graag een afspraak!

+31 (0) 73 888 58 42 info@vrolijkonline.nl