menu sluit

Kennismaken?

Dat vinden wij een goed idee! Wij houden van persoonlijk contact dus we maken graag een afspraak!

+31 (0) 73 888 58 42
info@vrolijkonline.nl
juli 2023

Web development

Umbraco Commerce

Op zoek naar een betrouwbare en flexibele oplossing voor jouw online winkel? Umbraco Commerce heeft alle kwaliteiten in huis om jouw webshop naar een hoger niveau te tillen. In dit artikel vertellen we je alles over Umbraco Commerce.

Resumé

Vendr wordt Umbraco Commerce 

Ken je Vendr nog? Juist, dé e-commerce oplossing van Umbraco, waar wij graag mee werken. Vendr gaat voortaan door het leven als Umbraco Commerce. Dezelfde kwaliteit, maar dan onder een nieuwe naam! Umbraco zelf heeft het bedrijf achter Vendr overgenomen en het product verder doorontwikkeld.

Wat is Umbraco Commerce?

Umbraco Commerce is een geavanceerd e-commerce platform. De naam zegt het al, het is een extensie op het populaire open-source Umbraco CMS. Umbraco Commerce maakt het mogelijk om moeiteloos je online winkel op te zetten, producten te beheren en bestellingen te volgen. Of je nu een kleine start-up bent of een groot bedrijf runt, Umbraco Commerce biedt de flexibiliteit en schaalbaarheid om te slagen in de online markt.

Naadloze integratie met Umbraco CMS

Eén van de grootste voordelen van Umbraco Commerce is de naadloze integratie met het Umbraco CMS. Dit betekent dat je je bestaande Umbraco-website eenvoudig kunt uitbreiden met e-commerce functionaliteiten vanuit hetzelfde CMS, zonder complexe integraties. Je hoeft je content dus maar op één plek te beheren, wel zo handig! Bovendien profiteer je van de SEO voordelen van één grote website, in plaats van twee kleine losse websites. 

Flexibele product beheerfunctionaliteit

Umbraco Commerce biedt uitgebreide mogelijkheden voor het beheren van je productcatalogus. Met een gebruiksvriendelijke interface kun je producten toevoegen, bewerken en categoriseren op een manier die het beste past bij jouw bedrijf. Je kunt gedetailleerde productinformatie, afbeeldingen en prijzen toevoegen, zodat je klanten altijd up-to-date informatie hebben.

Geavanceerde promotie- en marketingtools

Om verkoopkansen te vergroten, biedt Umbraco Commerce een reeks geavanceerde promotie- en marketingtools. Zo kun je kortingscodes aanmaken, speciale aanbiedingen instellen en upselling en cross-selling stimuleren. Met deze krachtige tools kun je je klanten betrekken, hun aankoopgedrag beïnvloeden en je omzet verhogen.

Veilige en betrouwbare betalings- en verzendopties

Veiligheid en betrouwbaarheid zijn van cruciaal belang bij e-commerce. Umbraco Commerce heeft deze aspecten hoog in het vaandel staan. Het platform volgt de nieuwste beveiligingsnormen en biedt betalings- en verzendopties die aan jouw behoeften voldoen. Je kunt verschillende betaalopties integreren, waaronder creditcards en PayPal. Bovendien kun je je verzendmethoden aanpassen op basis van klantvoorkeuren.

Krachtige rapportage en analyse

Om inzicht te krijgen in jouw e-commerce prestaties, biedt Umbraco Commerce uitgebreide rapportage- en analysemogelijkheden. Je kunt gedetailleerde rapporten genereren en belangrijke statistieken bijhouden, zoals verkoopprestaties, conversiepercentages en klantgedrag. Zo maak je weloverwogen beslissingen en kun je strategieën optimaliseren voor maximale groei en succes.

Profiteer van de voordelen van Umbraco Commerce

Met Umbraco Commerce beschik je over een krachtig e-commerceplatform dat is gebaseerd op bewezen technologie. Bovendien heeft Umbraco Commerce een solide basis in de Umbraco-community. Je profiteert van de flexibiliteit, schaalbaarheid en aanpasbaarheid die Umbraco biedt, gecombineerd met de specifieke e-commercefunctionaliteiten die nodig zijn om je online winkel tot een succes te maken.

Of je nu een nieuwe online winkel wilt opzetten of je bestaande winkel wilt upgraden, Umbraco Commerce biedt de juiste tools en mogelijkheden om aan je behoeften te voldoen. Met zijn intuïtieve interface, geavanceerde marketingtools, veilige betalings- en verzendopties, en krachtige rapportagefuncties, helpt Umbraco Commerce je om je e-commerceactiviteiten te stroomlijnen en te laten groeien.

Meer weten?

Onze developers vertellen je met liefde meer over Umbraco Commerce! Neem contact op.


Bekijk alle updates
Kennismaken?

Dat vinden wij een goed idee! Wij houden van persoonlijk contact dus we maken graag een afspraak!

+31 (0) 73 888 58 42 info@vrolijkonline.nl