menu sluit

Kennismaken?

Dat vinden wij een goed idee! Wij houden van persoonlijk contact dus we maken graag een afspraak!

+31 (0) 73 888 58 42
info@vrolijkonline.nl
november 2022

Een goede webshop op maat? Kies voor Vendr!

Heb je reeds een Umbraco website en wens je ook een webshop? Of heb je nog geen website en wil je een nieuwe shop laten ontwikkelen maar twijfel je over welke e-commerce oplossing je moet kiezen? Stop met zoeken! 

Resumé

Maak gebruik van Vendr, de e-commerce oplossing van Umbraco, en combineer het gebruiksvriendelijke Umbraco CMS met de webshop functionaliteiten van Vendr. De ideale combinatie, als je het ons vraagt!

Eén CMS voor je website en webshop

Veel ondernemers hebben een website en daarnaast nog een losse webshop. Dit betekent dat content op twee verschillende plaatsen beheerd moet worden. Daarnaast resulteert dit vaak in twee verschillende domeinnamen of zelfs een ander design. Met Vendr is dit verleden tijd. Vendr is een extensie op het CMS van Umbraco. Daardoor kun je je Umbraco website makkelijk uitbreiden met webshop functionaliteiten, vanuit hetzelfde CMS. Dit zorgt er bovendien voor dat je profiteert van de SEO voordelen van één grote website, in plaats van twee kleine losse websites.

Kennis van Vendr

Wij delen regelmatig onze kennis met andere vrolijke collega’s in kennissessies. Onlangs heeft onze team lead developer Jeroen ons meegenomen in de wereld van Vendr. De belangrijkste features bleken de flexibiliteit en jawel, de gebruiksvriendelijkheid, van Vendr. Met een eenmalige kostprijs van € 1.500,- voor de licentie en jaarlijks terugkerende kosten van € 600,- is Vendr zeker niet gratis, maar het zal de investering meer dan waard zijn.

Gebruiksvriendelijkheid ten top

Zoals onze trouwe lezers weten, zijn wij fan van Umbraco. Umbraco is een veilig, betrouwbaar en eenvoudig CMS, dat gemakkelijk is uit te breiden in de toekomst. Onze ontwikkelaars vinden het een genot om mee te werken en we gebruiken het dan ook voor veel van onze opdrachtgevers. Met Umbraco én Vendr ben je altijd voorzien van de hoogste kwaliteit op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid.

Veiligheid voorop

Veiligheid heeft prioriteit. Het gaat daarbij niet alleen om de veiligheid van je webshop, maar ook om de veiligheid van je gebruikers. Umbraco is wat dat betreft een top keuze. Het is een heel betrouwbaar en veilig CMS dat voldoet aan alle AVG-richtlijnen. Het Umbraco CMS is gebouwd op het .NET framework dat uitermate veilig te boek staat. Mocht er onverhoopt toch een onveiligheid optreden, dan is Umbraco erg snel met het uitbrengen van herstel patches.

Umbraco certified partner

Wij zijn bovendien erkend partner van Umbraco. Het professionele Umbraco Certified Partnership is een kennispartnerschap. Dit betekent dat we alle knowhow in huis hebben om jouw Umbraco website tot een groot succes te maken. We volgen regelmatig Umbraco trainingen, waardoor de skills van onze experts altijd up-to-date zijn.

Wanneer kies je voor Vendr? 

Wij ontwikkelen succesvolle webshops volgens de nieuwste ontwikkelingen in e-commerceland. We bouwen niet alleen functioneel gebruiksvriendelijk, maar ook visueel aantrekkelijk én vindbaar. 

Voor Umbraco gebruikers is Vendr een prima oplossing om een relatief kleine webshop te ontwikkelen. Vendr is geen alternatief voor een groot e-commerce pakket zoals Magento. Wil je toch een uitgebreide webshop met de voordelen van één CMS zoals Vendr? Dan is Ucommerce van Umbraco een optie.

Toe aan een (nieuwe) webshop?

Neem vrijblijvend contact op of kom langs om de mogelijkheden te bespreken. We geven je graag een demo om je meer van Vendr te laten zien.


Bekijk alle updates
Kennismaken?

Dat vinden wij een goed idee! Wij houden van persoonlijk contact dus we maken graag een afspraak!

+31 (0) 73 888 58 42 info@vrolijkonline.nl