menu Sluit

Kennismaken?

Dat vinden wij een goed idee! Wij houden van persoonlijk contact dus we maken graag een afspraak!

+31 (0) 73 888 58 42
info@vrolijkonline.nl
april 2024

Over ons

Vrolijk Online als duurzame partner

Onze missie is om met passie en plezier te werken aan ijzersterke online merken, maar óók om een positieve impact te hebben op onze samenleving. Daarom streven we naar een duurzame vorm van bedrijfsvoering. Dat doen we op allerlei manieren!

Resumé

CO2-compensatie via Trees For All

treesforall

Trees for All heeft als missie om wereldwijd meer bos te realiseren. Dankzij donaties  kunnen ze wereldwijd bomen planten. Zo maken ze mensen bewust van het belang van een groenere wereld. Trees for All is een erkende stichting met CBF-keurmerk en ANBI-status: zo ben je verzekerd dat zij voldoen aan strenge kwaliteitseisen en dat je donatie goed terecht komt. Vrolijk Online is trouwe donateur. Jaarlijks zorgen we ervoor dat het energiegebruik van ons kantoorpand wordt gecompenseerd!

Groen datacenter 

Wist je dat alle datacenters ter wereld samen goed zijn voor 1% van de wereldwijde energievraag? Loopt hosting van jouw website via Vrolijk Online, dan is dat een groene keuze. Wij werken hiervoor samen met onze partner TransIP. Dit ‘groene datacenter’ gebruikt alleen maar stroom van alternatieve energiebronnen, en wordt er gekoeld met gerecycled water. Mede dankzij deze maatregelen is het datacenter volledig CO2-neutraal.

Hybride vorm van werken

Vrolijk Online hanteert een hybride werkvorm. Natuurlijk omdat dit ten goede aan de productiviteit van onze collega’s, maar ook omdat dit scheelt in de belasting van de openbare weg. En daarmee natuurlijk ook de CO2-uitstoot! Wel op kantoor werken? In dat geval moedigen we aan om met de fiets te komen. Daarnaast bezoeken we onze opdrachtgevers binnenkort met onze elektrische Vrolijk Online bedrijfsauto. Binnenkort staat deze bij ons voor de deur. Houd onze kanalen in de gaten voor een update!

Sponsoring

Ook sponsoren we diverse lokale initiatieven, gericht op milieu en sociale facetten. Zo zijn we trouwe sponsor van de Lokale Goede Doelen Gids en Basketbalclub Heroes Den Bosch. Daarnaast sponsoren we ook onze opdrachtgever Galant. Zij helpen vrijwilligers, stichtingen, verenigingen, burgerinitiatieven en bedrijven in ’s-Hertogenbosch om de lokale samenleving te versterken. Jaarlijks draagt het team van Vrolijk Online een steentje bij tijdens de vrijwilligersdag van Galant. Zo hebben we onlangs nog onze handen uit de mouwen gestoken bij Voedseltuin Villanueva.

Suggesties om ons nog duurzamer te laten ondernemen? Wij staan open voor allerlei duurzame initiatieven. Neem gerust contact op!


Bekijk alle updates
Kennismaken?

Dat vinden wij een goed idee! Wij houden van persoonlijk contact dus we maken graag een afspraak!

+31 (0) 73 888 58 42 info@vrolijkonline.nl