menu Sluit

Kennismaken?

Dat vinden wij een goed idee! Wij houden van persoonlijk contact dus we maken graag een afspraak!

+31 (0) 73 888 58 42
info@vrolijkonline.nl
december 2023

Online marketing

Vrolijk Online en Hubspot

Wij zijn er om jou online te laten groeien. Dat doen we met onze eigen specialistische kennis, en soms met hulp van onze vakkundige partners. Binnenkort mogen we Hubspot aan ons lijstje met partners toevoegen. Waarom wij fan zijn van Hubspot? We vertellen je er graag meer over! 

Resumé

Meer te weten komen over Hubspot?
Neem contact op met Tim!
foto van developer Tim
Tim van de Burgt
Development
tim@vrolijkonline.nl
+31 (0) 73 888 58 42

Wat is Hubspot?

HubSpot is een marketing automation tool gebaseerd op de inbound marketing methode. Door Hubspot juist in te zetten werken marketing, sales en service samen als een geoliede machine aan het binnenhalen én binnenhouden van klanten. Zo bouw je aan langdurige en betekenisvolle relaties met leads en klanten. Binnenkort kunnen onze specialisten jou daar volop bij ondersteunen. Kortom: een efficiënte oplossing voor elk bedrijf dat online wil groeien!

De kracht van inbound marketing

Maar eerst het belang van inbound marketing. Dit is niet meer weg te denken uit een goede online strategie. Het is een marketingaanpak waarbij je leads aantrekt door content te delen die aansluit bij hun wensen, in plaats van hen te onderbreken met niet-relevante advertenties. Het doel is om op deze manier leads aan te trekken naar jouw merk en hen uiteindelijk klanten te maken. Met inbound marketing bereik je je doelgroep dus beter én gerichter.

Waarom Hubspot?

Een onmisbare tool voor elke organisatie met serieuze doelstellingen op het gebied van inbound marketing dus. Maar wat zijn volgens ons dé redenen om te kiezen voor Hubspot?

Tijdbesparing

De gemiddelde marketeer gebruikt steeds meer verschillende tools. Hubspot geeft je één centrale plaats waar jij content creëert, optimaliseert, analyseert, leads registreert en je klantreizen aanscherpt. In heldere dashboards en rapportages zie je direct wat dit oplevert. Switchen tussen verschillende tools is hierdoor niet meer nodig.

Gebruiksvriendelijkheid

HubSpot staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface en intuïtieve tools. Het is ontworpen om marketeers te helpen, zonder dat zij hier veel technische kennis voor nodig hebben.

Automatisering via workflows

Het platform biedt krachtige marketing automationtools waarmee je workflows kunt creëren, e-mails kunt automatiseren en leads kunt genereren. Zo voorzie je súper efficiënt jouw doelgroep van gepersonaliseerde content.

Schaalbaarheid

HubSpot kan worden aangepast aan de behoeften van jouw bedrijf, of je nu een klein bedrijf bent of een grotere onderneming met groeiambities. Hubspot biedt licenties voor zowel kleine als grote bedrijven. Volledig afhankelijk van jouw wensen dus!

Integratie met andere tools

Toch nog gehecht aan andere tooling? Hubspot is eenvoudig te integreren met andere tools, zoals SalesForce, SurveyMonkey of Hotjar. Onze specialisten helpen je hier graag bij.

Starten met Hubspot?

Het succes valt of staat met een goede strategie en implementatie. Zodra wij officieel erkend Hubspot partner zijn, helpen onze specialisten je hier graag bij. Houd onze kanalen in de gaten voor updates! Nu alvast nieuwsgierig naar wat Hubspot jou kan bieden? Neem gerust alvast contact op!

 

Meer te weten komen over Hubspot?
Neem contact op met Tim!
foto van developer Tim
Tim van de Burgt
Development
tim@vrolijkonline.nl
+31 (0) 73 888 58 42

Bekijk alle updates
Kennismaken?

Dat vinden wij een goed idee! Wij houden van persoonlijk contact dus we maken graag een afspraak!

+31 (0) 73 888 58 42 info@vrolijkonline.nl