sluit
menu

WordPress specialist

Met een WordPress template en onze webdesigner vol creatieve idee├źn en oog voor detail, realiseren wij een WordPress website die perfect aansluit bij jouw bedrijf. Zo geniet jij van een uniek design en gebruik je het populairste CMS wereldwijd. Laat je adviseren.

WordPress en vindbaarheid in Google

WordPress en Google hebben een goed huwelijk. Een van de sterke kanten van dit CMS is dan ook de SEO-vriendelijkheid. En met plugins zoals Yoast werk je op een snelle manier aan jouw zoekmachineoptimalisatie. Laat je adviseren door onze projectmanager voor de inrichting van jouw site en de inspanningen op de lange termijn. Wij denken met plezier mee over de online marketing van jouw bedrijf.

Jouw website in WordPress en een webwinkel die daarbij aansluit? Onze expertise met WooCommerce zorgt ervoor dat deze vrolijk met elkaar praten voor een gestroomlijnde online ervaring.

Samenwerking ten top

Gebruiksvriendelijkheid is key. Laat onze ontwikkelaars een parel van een WordPress site ontwerpen en ontwikkelen en weet dat je daarna eenvoudig zelf aan de slag kunt. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar dat bemoeilijkt de inrichting voor de verandering nou eens niet. Publiceer zelf eenvoudig content en weet dat ons team altijd voor je klaarstaat bij vragen.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden.