sluit
  • Over ons
  • Dit doen wij
  • Projecten
  • Actueel
  • Vacatures
  • Contact

Koffie of Gluk thee?

Runweg 20, 5258 BN Berlicum
T 073 888 58 42
E info@vrolijkonline.nl

Support nodig

E. support@vrolijkonline.nl
menu

WordPress specialist

Met een WordPress template en een veelzijdig team van specialisten realiseren wij jouw ideale WordPress website. Een professionele website die perfect aansluit bij de wensen van jouw onderneming. Full service internetbureau Vrolijk Online adviseert je graag!

Meest populaire CMS ter wereld

WordPress is ’s werelds meest populaire open source software. En dat is niet voor niets. Een website bouwen, een blog starten, producten verkopen. Het kan allemaal met WordPress. WordPress is geschreven in PHP en draait op elk type webserver. De mogelijkheden zijn eindeloos zónder de gebruiksvriendelijkheid te beperken. Onze specialisten kunnen een dijk van een WordPress website voor je bouwen, waar je vervolgens zelf eenvoudig mee uit de voeten kunt. Mocht je toch nog vragen hebben, dan staan wij natuurlijk altijd voor je klaar.

 

Ik wil een WordPress website

Talloze mogelijkheden

Ondanks dat WordPress aanvankelijk werd ontworpen als blogplatform, is het inmiddels uitgegroeid tot een volledig functioneel contentmanagementsysteem (CMS). Met honderden aanpasbare en responsieve thema's en een eindeloos aantal plug-ins biedt WordPress voor elk wat wils. Onze experts weten met hun berg kennis en ervaring op het gebied van webdevelopment altijd de beste oplossing voor jou te creëren. Neem contact met ons op en je eerste stap naar een professionele WordPress website of webshop is gezet!

WordPress en Google: true love

Eén van de sterke kanten van het WordPress CMS is de zoekmachinevriendelijkheid. WordPress en Google hebben dan ook een prima huwelijk. Met plug-ins zoals Yoast SEO werk je op een snelle en effectieve manier aan de optimalisatie van de content van je website. Wij denken graag met je mee over de inrichting van jouw (nieuwe) WordPress website. Welke pagina’s zijn het belangrijkst? Welke zoekwoorden ranken goed? Welke stappen doorloopt een bezoeker om over te gaan tot conversie? Welke customer journey is gewenst? Allerlei vragen die we graag voor je onderzoeken en beantwoorden om tot een sterke, SEO proof WordPress website te komen.

WooCommerce: e-commerce voor WordPress

Wil jij een webwinkel? En wil je dat die naadloos aansluit op jouw WordPress website? Uiteraard! Dan is WooCommerce de perfecte oplossing. Deze e-commerce plug-in voor WordPress is speciaal ontworpen voor kleine en middelgrote webshops. Ideaal voor de kleine of startende ondernemer. Interesse? Onze experts staan garant voor een gestroomlijnde online ervaring! Kom gerust langs in Berlicum om jouw ideeën aan ons voor te leggen.

 

Maak een afspraak

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden.