Dit doen wij

Online marketing

Online marketing is zoals het optimaliseren van je rijkunsten na het behalen van je rijbewijs. Is je website klaar, dan moet je er ook mee aan de slag. Uiteraard met een goed strategisch plan, jouw online marketing strategie. Klinkt ingewikkeld, wij maken het simpel. Lees hier hoe je gemakkelijk aan de slag kan én wat wij voor je doen:

DE VOORBEREIDING
Meten is weten: Online succes kan je alleen bepalen wanneer je weet wat er op jouw website gebeurt. Wij zorgen ervoor dat Google Analytics geïmplementeerd wordt tijdens de bouw van jouw website of webshop. Ook stellen we jouw belangrijkste doelen in, zodat jij in één oogopslag kunt zien hoe de site of webshop presteert.


DE BASIS – SEO & SEA

Zoekmachine optimalisatie: Zoekmachines zoals Google en Bing genereren een groot deel van het verkeer naar jouw site. Wij geven zogenaamd SEO advies op maat, waardoor je organisch al snel beter vindbaar bent dan menig concurrent. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om betaalde campagnes zoals Google Adwords (SEA) in te zetten om jouw specifieke doelgroep te bereiken.


ACTIE – Content marketing

Communicatie met jouw doelgroep: Online marketing bestaat niet alleen uit het analyseren van wat er gebeurt op jouw site en zorgen dat je vindbaar bent. Ook wil je graag actief communiceren met jouw klanten. Door e-mail marketing of Social Media zoals Facebook of Twitter in te zetten kun je heel direct communiceren met jouw klanten. Wij helpen je graag de juiste keuzes te maken, die passen bij de capaciteit van jouw bedrijf.


ONDERHOUD - Conversieoptimalisatie

Never-ending story: het oneindige proces van optimaliseren van de beleving op jouw website. Haken klanten af bij een (te lang) contactformulier of ergens in het koopproces? Of zie je juist dat er meer verkocht wordt wanneer er een groene in plaats van rode knop wordt gebruikt? Door te blijven testen en te analyseren zorg jij voor optimaal gebruik van jouw website of webshop.


Extra handjes: Word jij vooral vrolijk van het runnen van jouw eigen bedrijf en houd jij je liever niet bezig met het optimaliseren van jouw website, eventuele campagnes en de online communicatie? Wij beschikken over enthousiaste online professionals die graag maandelijks een handje komen helpen.


Samenwerken: Kennis delen is iets waar wij vrolijk van worden en wat een samenwerking versterkt. Wil jij liever zelfstandig aan de slag? Dat kan, wij leren je alles wat je moet weten.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief