sluit
menu

SEO

Wedden dat je googelt als je nieuwe sneakers of een loodgieter zoekt!? Google is voor velen hét startpunt van hun zoektocht naar een product of dienst. Ook als de aankoop uiteindelijk offline plaatsvindt. Het is dus sowieso een must om als bedrijf online zichtbaar te zijn. Wij brengen jouw bedrijf in beeld en helpen je scoren met SEO-vriendelijke websites!

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization, letterlijk zoekmachine optimalisatie. Het is het geheel aan wat je doet om ervoor te zorgen dat een website zo hoog mogelijk wordt getoond in de organische (gratis) zoekresultaten van de zoekmachine. Daar aan de top ben je namelijk het best zichtbaar voor jouw (potentiële) klanten. Dus pak die positie!

De kneepjes van het vak

Belangrijke aspecten voor een goede waardering door Google zijn onder andere autoriteit, techniek, gebruiksvriendelijkheid, goede, relevante content, slim UX design en een snelle laadtijd. Het is meer dan een verzameling trucjes, het zijn de kneepjes van het vak. De kunst om een website SEO proof te maken én te houden verandert namelijk steeds een beetje. Om goed vindbaar te zijn én te blijven dien je dus zowel deskundig als up to date te zijn. En dat zijn wij! Met een rugzak vol ervaring en actuele kennis ontwikkelt Vrolijk Online SEO-vriendelijke websites en webshops waar Googlebot lekker van smult en jij beter mee scoort.

Relevante linkbuilding

Ook buiten je website, offsite, kun je SEO toepassen en succesvol aan je vindbaarheid werken. Denk aan linkbuilding (het genereren van links van externe webpagina’s naar jouw specifieke website), shares, likes en exposure op social media. Ook dit draagt bij aan een hogere waardering door zoekmachines zoals Google en Bing. Bij linkbuilding gaat kwaliteit tegenwoordig boven kwantiteit. De relevantie van een link is veel belangrijker dan de hoeveelheid links. Vrolijk Online helpt je graag de juiste - en meest relevante 😉 - keuzes te maken op het gebied van SEO.

Meer weten over SEO?

Onze experts hebben jarenlange ervaring.

Neem contact op met Dave

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden.