menu Sluit

Kennismaken?

Dat vinden wij een goed idee! Wij houden van persoonlijk contact dus we maken graag een afspraak!

+31 (0) 73 888 58 42
info@vrolijkonline.nl

SEO

Wedden dat je googelt als je nieuwe gadgets of een online marketing partij zoekt!? Google is voor velen hét startpunt van hun zoektocht naar een product of dienst. Ook als de aankoop uiteindelijk offline plaatsvindt. Het optimaliseren van je site voor zoekmachines (SEO) is een slimme manier om jouw site zo hoog mogelijk in de zoekresultaten te laten eindigen. Een SEO expert kan je hierbij helpen.

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization, letterlijk zoekmachine optimalisatie. Belangrijke aspecten voor een goede waardering door Google zijn onder andere techniek, gebruiksvriendelijkheid, goede/relevante content, slim UX design, een snelle laadtijd en goed te gebruiken op mobiel. 

Het optimaliseren van een site voor zoekmachines is een continu proces van meten, weten en verbeteren. Om goed vindbaar te zijn én te blijven dien je dus zowel deskundig als up to date te zijn. En dat zijn wij! Met een rugzak vol ervaring en actuele kennis werkt Vrolijk Online aan het verbeteren van websites en webshops om zo beter te scoren in de organische zoekresultaten. 

Focus en relevantie

Wanneer de content van je site een duidelijke focus heeft en elke pagina relevante info geeft over een specifiek onderwerp in jouw vakgebied dan ziet Google jou als autoriteit. Het opbouwen van deze status als autoriteit is één van de belangrijkste middelen om bovenaan in de zoekresultaten terecht te komen. Kwaliteit gaat hier boven kwantiteit.

Samen brengen we de focus zoekwoorden in kaart. Het jezelf verplaatsen in de klant is daarbij belangrijk. Hoe zoekt deze jouw product of dienst? Welke termen worden gebruikt? Wij checken deze in onze zoekwoordentools zodat de content op jouw site perfect aansluit bij de zoekopdrachten en zoekintenties die jouw potentiële klanten ingeven.

Local SEO

Is jouw bedrijf regionaal of lokaal georiënteerd? Dan is het slim om in te zetten op local SEO. Met de inzet van landingspagina’s gecombineerd met plaatsnamen en het plaatsen van berichten op lokale en bedrijfs platformen is local SEO een waardevolle aanvulling van jouw strategie.  

Samen met Vrolijk Online aan de slag met SEO

Wil je aan de slag met het verbeteren van de vindbaarheid en online zichtbaarheid van jouw site? Schakel de SEO specialisten van Vrolijk Online in. We plannen maandelijks een vast aantal uren in om te werken aan jouw site. Tijdens een maandelijks overleg bespreken we de te behalen doelen en resultaten, we brainstormen over nieuwe content en vergaren input voor het creëren van nieuwe pagina’s of het verbeteren van bestaande pagina’s. We bekijken of er landingspagina’s moeten worden toegevoegd of dat er juist blogs moeten worden geschreven om de doelgroep te inspireren en informeren en hoe deze gedeeld gaan worden op social media. Hoe de insteek precies zal zijn? Dat is maatwerk voor elke klant. 

SEO pakketten

Wij werken met SEO pakketten opgesteld op basis van de inzet van een vast aantal uren per maand. Deze uren worden besteed aan het optimaliseren van de site op zowel technisch vlak als op basis van contentmarketing. SEO pakketten zijn beschikbaar vanaf 20 uur per maand. Elk pakket is maatwerk en wordt specifiek afgestemd op jouw wensen en doelstellingen. Zodat jij online kunt scoren met jouw bedrijf!

Kennismaken?

Dat vinden wij een goed idee! Wij houden van persoonlijk contact dus we maken graag een afspraak!

+31 (0) 73 888 58 42 info@vrolijkonline.nl