menu Sluit

Kennismaken?

Dat vinden wij een goed idee! Wij houden van persoonlijk contact dus we maken graag een afspraak!

+31 (0) 73 888 58 42
info@vrolijkonline.nl

Een maatwerk website voor jouw bedrijf

Jouw bedrijf is uniek, jouw bedrijfswebsite moet dat dus ook zijn! Vrolijk Online ontwikkelt een maatwerk website voor jouw bedrijf. Geen dertien in een dozijn website. Maar een unieke site die past bij de huisstijl van je bedrijf, die je bedrijfsverhaal perfect weergeeft, je bedrijfsvisie weerspiegelt en die jouw potentiële klanten overtuigt contact op te nemen.

Waarom kiezen voor maatwerk

De eerste kennismaking met jouw bedrijf is vaak digitaal. Een goede website is daarom van essentieel belang. Het verhaal dat jij met jouw bedrijf te vertellen hebt is bijzonder en anders dan dat van jouw concurrenten. Opvallen in de massa is niet eenvoudig. Een maatwerk website is een zeer krachtig middel om je op onderscheidende wijze te presenteren.

In 6 stappen naar jouw unieke website

Een goede website laat zich vinden door een relevante doelgroep en toont een helder beeld van jouw producten of diensten. Vervolgens verleidt een sterke website jouw doelgroep op een passende wijze tot conversie. Denk hierbij aan contact opnemen, het downloaden van een informatiebrochure of een inschrijving. Jouw nieuwe website draagt zo optimaal bij aan je bedrijfsdoelstellingen. Maar hoe ziet de route naar die nieuwe website er eigenlijk uit?

Stap 1: Kick-off

Vrolijk Online start ieder project met een kick-off. We verdiepen ons in jouw bedrijf. We vragen je het hemd van je lijf zodat we een duidelijk beeld hebben van jouw bedrijf. Wat is het doel van de site, welke onderdelen zijn belangrijk en welke wat minder? Ook eventuele functionele en technische eisen komen aan bod. We onderzoeken vooraf welke pagina’s op de huidige site goed presteren, welke bronnen worden gebruikt en welke Call-to-Action mogelijkheden er zijn. Uiteindelijk bepaalt dit wat er op de nieuwe site wordt verwerkt.

Umbraco 11

Stap 2: Keuze CMS website

Afhankelijk van jouw wensen beslissen we in welk CMS jouw maatwerk website opgebouwd wordt. Vrolijk Online is gespecialiseerd in Umbraco. We bekijken samen wat het best past bij jouw bedrijf.

Umbraco vs WordPress
voorbeeld weergave van geïllustreerde wireframes

Stap 3: Interaction design

Dit is een bouwtekening van de website zonder daadwerkelijke plaatjes en kleuren. Met het interaction design zetten we de structuur van de website, de globale inhoud van de pagina’s en de interactie tussen de verschillende elementen uiteen. Het resultaat is een model zonder huisstijl of andere visuele elementen. Door het visuele aspect los te laten houden we de focus op de werking van de website en de logica van de indeling van content. Het interaction model wordt met jou besproken en vormt de basis voor de rest van de werkzaamheden.

foto van medewerkers in overleg in de vergaderruimte

Stap 4: Visual design

Op basis van een goedgekeurd interaction design en alle input uit de kick-off gaan onze creatieven aan de slag met het visuele gedeelte van de website. Het visueel design wordt opgemaakt in jouw huisstijl. De homepage en een vervolgpagina werken we uit. Nadat we jouw feedback hebben ontvangen en verwerkt, ontwikkelen wij de overige pagina’s in dezelfde stijl.

Stap 5: Webdevelopment

Nadat het design definitief is starten we met de frontend ontwikkeling. Het design wordt omgezet in code die als basis dient voor de vervolgstappen. Dan is het tijd voor de backend ontwikkeling. Het beheersysteem wordt aan de website gekoppeld zodat je de content op de website zelf kunt beheren.

Stap 6: Testen en livegang

Zodra de website is opgeleverd wordt de website getest, gecontroleerd en worden de laatste technische details helemaal in orde gemaakt. Vervolgens wordt de website opgeleverd in een zogeheten preview omgeving. De website is nu nog gevuld met zogeheten dummy content. We presenteren de website bij ons op kantoor en je krijgt uitleg over het CMS. 

Daarna kun je direct aan de slag kunt met het vullen van de website. Indien je dit wenst, kunnen wij de door jou geschreven teksten op de website plaatsen. Als je het helemaal goed wilt doen, vraag je één van onze copywriters om de webteksten voor jou te schrijven. Zo weet je zeker dat jouw verhaal overtuigend verteld wordt.

Online vindbaarheid

Maatwerk is zoveel meer dan een uniek design en een unieke indeling. Het heeft ook te maken met vooraf goed nadenken over vindbaarheid. Zo stellen we bij Vrolijk Online ook altijd voor om vooraf een zoekwoordenonderzoek uit te voeren. Dit brengt SEO kansen in beeld zodat deze worden doorgevoerd in de nieuwe maatwerk website. 

Bij livegang zorgen we voor goede redirects van de oude naar de nieuwe site en richten we Google Tag Manager en Google Analytics helemaal voor je in.

Lees meer over online marketing

Maatwerk met resultaat

Ons advies? Kies voor een onderscheidende corporate website speciaal afgestemd op jouw unieke verhaal, merk, product of dienst. Kies voor maatwerk. Val op in de massa en behaal positieve resultaten met jouw unieke professionele website!

Neem contact op
Kennismaken?

Dat vinden wij een goed idee! Wij houden van persoonlijk contact dus we maken graag een afspraak!

+31 (0) 73 888 58 42 info@vrolijkonline.nl