sluit
menu

Maatwerk website

voor jouw bedrijf

Jouw bedrijf is uniek, jouw bedrijfswebsite moet dat dus ook zijn! Vrolijk Online ontwikkelt een maatwerk website voor jouw bedrijf. Geen dertien in een dozijn website. Maar een unieke site die past bij de huisstijl van je bedrijf, die je bedrijfsverhaal perfect weergeeft, je bedrijfsvisie weerspiegelt en die jouw potentiële klanten overtuigd contact op te nemen.

Waarom kiezen voor maatwerk

De eerste kennismaking met jouw bedrijf is vaak digitaal. Een goede website is daarom van essentieel belang. Het verhaal dat jij met jouw bedrijf te vertellen hebt is bijzonder en anders dan die van jouw concurrenten. Opvallen in de massa is niet eenvoudig. Een maatwerk website is een zeer krachtig middel om je op onderscheidende wijze te presenteren.

Websites

Maatwerk website voor jouw bedrijf

Vrolijk Online start elk project met een kick-off. We verdiepen ons in jouw bedrijf. We vragen je het hemd van je lijf zodat we een duidelijk beeld hebben van jouw bedrijf. Wat is het doel van de site, welke onderdelen belangrijk zijn en welke wat minder. Ook onderzoeken we vooraf welke pagina’s op de huidige site goed presteren, welke bronnen worden gebruikt en welke Call-to-Action mogelijkheden er zijn. Uiteindelijk bepaald dit wat er op de nieuwe site wordt verwerkt. 

Dit doen wij

Online vindbaarheid

Maatwerk is zoveel meer dan een uniek design en een unieke indeling. Het heeft ook te maken met vooraf goed nadenken over vindbaarheid. Zo stellen we bij Vrolijk Online ook altijd voor om vooraf een zoekwoordenonderzoek uit te voeren. Dit brengt SEO kansen in beeld zodat deze worden doorgevoerd in de nieuwe maatwerk website.

Keuze CMS website

Afhankelijk van jouw wensen beslissen we vooraf in welk CMS jouw maatwerk website opgebouwd wordt. Vrolijk Online is gespecialiseerd in Umbraco, Magento en Wordpress. Elk systeem heeft zijn eigen voor- en nadelen. We bekijken samen wat het best past bij jouw bedrijf.

Umbraco vs WordPress

Jouw maatwerk website klaar? Dat is de start van de volgende fase!

Jouw bedrijf staat niet stil. Investeer daarom blijvend in de doorontwikkeling van je maatwerk website. Meet de resultaten, leer hiervan en verbeter je site daar waar nodig. Ook is het slim te investeren in online marketing. Vrolijk Online is jouw partner voor het optimaliseren van jouw corporate website en resultaatgerichte promotie via online marketing.

Online marketing

Maatwerk met resultaat

Ons advies? Kies voor een onderscheidende corporate website speciaal afgestemd op jouw unieke verhaal, merk, product of dienst. Kies voor maatwerk. Val op in de massa en behaal positieve resultaten met jouw unieke professionele website!

Contact

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden.