sluit
  • Over ons
  • Dit doen wij
  • Projecten
  • Actueel
  • Vacatures
  • Contact

Koffie of Gluk thee?

Runweg 20, 5258 BN Berlicum
T 073 888 58 42
E info@vrolijkonline.nl

Support nodig

E. support@vrolijkonline.nl
menu

Batterijenland

Nieuwe webshop

Voor Batterijenland hebben we een nieuwe webshop gebouwd. De oude webshop draaide in Magento 1 dat sinds juni vorig jaar geen ondersteuning meer krijgt. Hoog tijd voor een upgrade naar Magento 2. Vrolijk Online vloog in!

Up and running met Magento 2

Batterijenland is de grootste online batterijen leverancier van Nederland. De batterijen gigant biedt een breed assortiment batterijen en aanverwante artikelen en levert aan zowel particulieren als bedrijven en instellingen. De online winkel was toe aan vernieuwing. Bij de migratie van de oude naar de nieuwe webshop hebben we alle bestaande orders en klanten meegenomen. Door middel van een koppeling, die xCore realiseerde, haalt de webshop de juiste prijzen en producten uit Exact. Met Magento 2 is de accu weer opgeladen!

301 Redirects

Tevens implementeerden we voor Batterijenland redirects. Een redirect is simpel gezegd een doorverwijzing waarmee al het verkeer, van welk kanaal dan ook, direct wordt doorgestuurd naar de juiste, actuele webpagina. Zoekt een gebruiker een product met de oude url, dan wordt deze meteen doorverwezen naar de nieuwe url. Ook de crawler van de zoekmachine volgt deze doorverwijzingen.

Up-to-date in modern jasje

De nieuwe webshop is voorzien van de nieuwste plug-ins en verzekerd van actuele veiligheidsupdates en support. Met hier en daar een likje verf namen we de vertrouwde huisstijl van de oude webwinkel van Batterijenland over. De nieuwe Magento 2 webshop is de moderne versie van de batterijenreus met dezelfde look and feel.

Online vindbaarheid

Verhuist je winkel? Dan is het van groot belang dat klanten je nieuwe adres weten te vinden. Zo ook online. Om na de migratie een terugval in organisch zoekverkeer te voorkomen en een goede online vindbaarheid te kunnen blijven garanderen, schakelden we tijdens het project met de online marketing partij van Batterijenland. Door samen af te stemmen en alles goed in te regelen, zorgden we voor een optimale verhuizing.

 

We wensen Batterijenland.nl het succes en de power van een Duracell konijn!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden.