sluit
  • Over ons
  • Dit doen wij
  • Projecten
  • Actueel
  • Vacatures
  • Contact

Koffie of Gluk thee?

Runweg 20, 5258 BN Berlicum
T 073 888 58 42
E info@vrolijkonline.nl

Support nodig

E. support@vrolijkonline.nl
menu

Competence - a Schouten & Nelissen company

Nieuwe website

Voor Schouten & Nelissen hebben we wederom een nieuwe website gerealiseerd. Ditmaal een overkoepelende website voor hun nieuwe label Competence, aanbieder van internationaal geaccrediteerde trainingsprogramma’s. Daar zetten wij ónze competenties graag voor in!

Competent met Schouten & Nelissen

Competence is een onderdeel van Schouten & Nelissen, dat in 1980 werd opgericht. Het familiebedrijf groeide uit tot een internationaal opererende organisatie en staat wereldwijd bekend om haar eersteklas trainingen in soft skills (persoonlijke, emotionele, sociale en intellectuele vaardigheden). Het Competence label is partner van het Co-Active Training Institute (CTI) en CRR Global, de makers van de internationale trainings- en certificeringsprogramma’s voor coaches: Co-Active Coaching en Organization and Relationship Systems Coaching (ORSC). De nieuwe website dient als verkoopkanaal voor de trainingsprogramma’s en als communicatieplatform voor alumni die geïnspireerd willen blijven.

Capabel design

De nieuwe Competence website moest qua design aansluiten bij de huisstijl van zowel Schouten & Nelissen als diens partners CTI en CRR Global. In hoofdlijnen hielden we de Schouten & Nelissen University of Applied Sciences look en feel aan met elementen van CTI en CRR Global in de zijlijn. Het font, de kleuren, de beelden en ook de schuine lijnen zijn typisch Schouten & Nelissen. Daarnaast komen de fellere kleuren en enkele grafische details van CTI en CRR Global terug in het design om bezoekers ook vanuit de partners een vertrouwd gevoel te geven.

Competence Afb3

Bekwame techniek

Op de Competence website is alle informatie over de Co-Active Coaching en de ORSC trainingen beschikbaar. Deze informatie wordt via een publieke XML ingeladen en is altijd up-to-date vanwege een aantal handige koppelingen die we realiseerden. Efficiënte technieken die handmatige acties vanuit Schouten & Nelissen overbodig maken.

  • Wanneer Schouten & Nelissen cursussen aanmaakt in hun ERP (Enterprise Resource Planning) systeem Navision (ofwel Microsoft Dynamics) worden deze cursussen volautomatisch ook op de website getoond. Ook de cursusdagen en de beschikbaarheid worden daarbij automatisch opgehaald en bijgewerkt.
  • Wanneer een bezoeker zich inschrijft voor een cursus wordt deze inschrijving automatisch via een SOAP service in Navision geregistreerd.
  • Ook brochure aanvragen worden direct in Navision opgeslagen via een SOAP service.
  • Schouten & Nelissen maakt gebruik van het e-mail marketing platform Maileon voor het versturen van nieuwsbrieven. Wanneer bezoekers zich via de website aanmelden voor de nieuwsbrief wordt de inschrijving direct via de Maileon Rest API verwerkt en ontvangt de geïnteresseerde de eerstvolgende nieuwsbrief automatisch in zijn mailbox.

Slagvaardige website

We leverden de website van Competence naar tevredenheid op in het Engels en Duits. Schouten & Nelissen ziet ruimte voor de effectuering van andere zaken op de wensenlijst: uitbreidingen die de website nog slagvaardiger maken. Zo implementeren we binnenkort een betaalfunctie. Op naar de volgende fase: optimaliseren!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden.