sluit
  • Over ons
  • Dit doen wij
  • Projecten
  • Actueel
  • Vacatures
  • Contact

Koffie of Gluk thee?

Runweg 20, 5258 BN Berlicum
T 073 888 58 42
E info@vrolijkonline.nl

Support nodig

E. support@vrolijkonline.nl
menu

Farent

Ontwikkeling nieuwe website

Farent is begin 2019 ontstaan na een fusie van Welzijn Divers en Juvans Maatschappelijk Werk. Farent is een grote welzijnsorganisatie in de regio Midden-Brabant en de Meierij op het gebied van basisondersteuning, leefbaarheid, veiligheid, wonen, welzijn en zorg. Bij een nieuwe organisatie hoort een nieuwe website. Een mooie klus voor Vrolijk Online! Wij namen voor dit project het UX-design en de technische realisatie voor onze rekening. 

UX-design

Een fusie van organisaties betekent ook een samensmelting van diensten en producten. Samen met Farent bepaalden we hoe de nieuwe website opgebouwd moest worden zodat alle informatie snel en gemakkelijk te vinden zou zijn. Het nieuwe UX-design werd opgebouwd rond belangrijke pijlers van Farent: thema’s, doelgroepen, locaties en diensten.

Design

Nadat het UX-design was goedgekeurd, kon het gebruikt gaan worden als leidraad voor het webdesign. Het design van de website werd verzorgd door Visionart.

Umbraco 8!

Farent is het eerste grote project wat we gebouwd hebben met Umbraco 8. Door gebruik te maken van Umbraco 8 is de website een stuk sneller en bovendien nog gemakkelijker te onderhouden. 

1517722754593

'Dankzij de vlotte en soepele samenwerking met Vrolijk Online, de korte lijnen en de strakke planning is het ons gelukt een heldere website neer te zetten.'

Harriët Pijnappels

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden.