Jaga Noord-Amerika

Al meer dan 50 jaar levert Jaga nieuwe concepten en producten binnen de verwarmingswereld. Niet alleen de techniek, maar ook de uitstraling van een product is erg belangrijk. Jaga is voortdurend op zoek naar innovatieve, verantwoorde technieken om te verwarmen, koelen en ventileren. Supertof dat wij voor Jaga de nieuwe website voor Noord-Amerika mochten maken!

Aan de slag

De nieuwe site is voornamelijk gericht op technical engineers. Op de website moeten zij snel een juiste productkeuze kunnen maken, relevante productinformatie kunnen opzoeken en, ook niet onbelangrijk, de Jaga partner vinden die de producten levert.

Jaga had al een goed beeld van alle functionaliteiten die de website moest gaan bevatten. Een duidelijk onderscheid van producten binnen productgroepen, handige filters waardoor de engineer snel een selectie van geschikte producten krijgt en een overzichtelijke productpagina met technische specificaties, downloads, gebruikte technologie en 3D-beelden.

Interaction design

Om aan alle functionaliteiten te kunnen voldoen zijn we gestart met een interaction design. Een interaction design is puur gericht op de inhoudelijke structuur van de website, niet op het design. Na enig fijnslijpen van het interaction design konden we starten met het design. Het design werd in samenwerking met Jaga gemaakt, geheel afgestemd op de huisstijl.

Climate designers

Dat Jaga design hoog in het vaandel heeft staan blijkt wel uit de vormgeving van hun producten en het schitterende fotomateriaal wat zij van deze producten maken. De nieuwe website is dan ook rijkelijk voorzien van mooie sfeerbeelden en duidelijke productfoto’s en referenties van over de hele wereld.

Klaar voor de toekomst

Met de nieuwe website is Jaga Noord Amerika klaar voor de toekomst. Nieuwe producten, nieuwsberichten en referenties kunnen makkelijk worden toegevoegd middels het gebruiksvriendelijke CMS Umbraco. Een website is namelijk nooit echt ‘af’. Aanpassingen en support zijn altijd nodig. Vrolijk Online blijft Jaga dan ook ondersteunen en adviseren.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden.

Bel 073 888 58 42 of ga naar onze contactpagina

Hoi!

Leuk dat je er bent! Heb je een vraag? Stel hem hieronder en je hoort snel van ons!

Anders kunnen we je niet terugbellen
Anders kunnen we je niet terugmailen
Stel je vraag svp!

The form contains errors