sluit
  • Over ons
  • Dit doen wij
  • Projecten
  • Actueel
  • Vacatures
  • Contact

Koffie of Gluk thee?

Runweg 20, 5258 BN Berlicum
T 073 888 58 42
E info@vrolijkonline.nl

Support nodig

E. support@vrolijkonline.nl
menu

Kranendonk

Nieuwe corporate website

Met op maat gemaakte robotlijnen verbetert Kranendonk uiteenlopende processen in de staalverwerkende industrie. Op onze beurt verbeterden wij hun corporate website. In deze case vertellen we je graag hoe we dat aanpakten.

Heldere klantwens

Kranendonk liep bij het onderhouden en bijwerken van de oude Drupal website tegen verschillende beperkingen aan. Het zelf doorvoeren van bepaalde wijzigingen was niet mogelijk. De nieuwe corporate website moest dan ook voorzien zijn van een toegankelijk en gebruiksvriendelijk contentmanagementsysteem (cms). Zo gezegd, zo gedaan.

Gebruiksvriendelijk cms

We bouwden de nieuwe website in Umbraco 8 en breidden het cms uit met Umbraco Forms. Met deze naadloos geïntegreerde interface kan Kranendonk heel makkelijk formulieren aanmaken en onderhouden. Of het nu om een eenvoudig contactformulier of een geavanceerde meerstaps vragenlijst gaat, werken met Forms is een fluitje van een cent. Ten opzichte van de vorige website heeft de huidige een enorme vooruitgang geboekt wat betreft onderhoud en beheer en heeft Kranendonk voortaan het heft in eigen handen bij het doen van aanpassingen in de content.

Leadgenererende website

Het primaire doel van de nieuwe website is leadgeneratie. Kranendonk wil de interesse van potentiële klanten wekken en goed zichtbaar zijn voor bestaande klanten. De specialist in industriële robotica richt zich op sectoren die automatiseringsoplossingen zoeken voor het verwerken van grote hoeveelheden staal zoals de scheepsbouw, constructie, offshore en energiebranche. Op de website hebben we ingangen gecreëerd op basis van branches, oplossingen en processen, zodat bezoekers snel de informatie vinden die zij zoeken. Voor de branches ontwierpen we een herkenbare set iconen.

Soepele navigatie

Met een uitgebreide menukeuze kunnen gebruikers snel en gemakkelijk door de website navigeren. De website is voorzien van functionele filters en doeltreffende call to action (CTA) buttons. Kranendonk biedt niet alleen geavanceerde oplossingen en operationele ondersteuning, maar geeft ook volop informatie over projecten, werkveld, geschiedenis, evenementen en carrièremogelijkheden. En dat in zes verschillende talen door de inzet van EZ Translator, onze innovatieve - speciaal voor Umbraco ontwikkelde - vertaaltool.

Krachtige vormgeving

Bij een leider in de robotrevolutie hoort natuurlijk een ijzersterk visueel design. Het oude ontwerp bevatte veel wit en grijs en oogde steriel en eentonig. Door diepe, donkere tinten aan het kleurenpalet toe te voegen creëerden we een luxe uitstraling. Met sprekende beelden en geel als frisse accentkleur brachten we dynamiek in de website.

Het actuele webdesign ademt de waarde en professionaliteit van het vooruitstrevende Kranendonk uit. Zowel in technisch als esthetisch opzicht heeft Kranendonk met de lancering van hun nieuwe website flinke stappen vooruit gezet. Hun online inhaalslag is dan ook zeker geslaagd!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden.