sluit
  • Over ons
  • Dit doen wij
  • Projecten
  • Actueel
  • Vacatures
  • Contact

Koffie of Gluk thee?

Runweg 20, 5258 BN Berlicum
T 073 888 58 42
E info@vrolijkonline.nl

Support nodig

E. support@vrolijkonline.nl
menu

Mijn Vrolijk Online

Nieuw klant portaal

De afgelopen maanden werkten wij met veel enthousiasme aan Mijn Vrolijk Online: een persoonlijk platform waarin klanten 24/7 inzage hebben in de diensten die ze bij ons afnemen. Met actuele informatie over abonnementen, strippenkaarten en facturen, maar ook met interessante statistieken en analyses over de website(s) die wij voor hen beheren.

De kroon op onze dienstverlening

Onze wens was een online klant portaal te ontwikkelen dat onze opdrachtgevers te allen tijde inzage geeft in hun account. Een portaal dat uit diverse bronsystemen informatie verzamelt en dat vervolgens in één omgeving overzichtelijk aanbiedt. Onze ontwikkelaars gingen aan de slag. Met veel toewijding bouwden ze Mijn Vrolijk Online vanaf de grond op en deden daarbij een berg ervaring op. Nu staat het platform als een huis. Welkom!

Overzichtelijk

Wanneer je binnenkomt bij Mijn Vrolijk Online zie je meteen een actueel overzicht van je overeenkomsten op het zogenaamde Dashboard. Voor meer informatie klik je het betreffende onderdeel aan. Bij Facturen en Abonnementen maken we een rechtstreekse koppeling naar ons boekhoudsysteem WeFact. Zo kun je altijd de details van jouw facturen en abonnementen raadplegen.

Actueel

Ook voor uitgebreide informatie over de prestaties van jouw website(s) kun je bij Mijn Vrolijk Online terecht. Tweewekelijks draaien we geautomatiseerde tests die de paginasnelheid op desktop en mobiel en het veiligheidsniveau van jouw website weergeven. Een handige tussentijdse APK ;-) Bovendien heb je inzage in het aantal online bezoekers per maand en kun je allerlei statistieken naslaan.

Informatief

Als we inzicht hebben in de Google Analytics rapporten van de klant, laten we op Mijn Vrolijk Online de belangrijkste en meest recente statistieken zien. We tonen standaard een samenvatting van de data van de afgelopen drie maanden, maar je kunt dit zelf aanpassen door een andere periode te selecteren.

Maak jij jouw klant ook koning?

We zijn apetrots op het resultaat en hopen onze opdrachtgevers met Mijn Vrolijk Online extra van dienst te kunnen zijn. Ben je wel klant, maar heb je nog geen toegang tot jouw persoonlijke klantomgeving? Laat het ons weten en wij activeren jouw unieke account.

Ook jij kunt jouw afnemers, bezoekers, cliënten, gasten of kopers deze extra service bieden. Met een berg ervaring op zak bouwen wij graag een soortgelijk klant portaal voor jouw doelgroep. Met koppelingen naar informatiesystemen die specifiek voor jou en je klanten van belang zijn. Zodat ook jij jouw klanten extra vrolijk kunt maken 😉

Neem contact op

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden.