sluit
  • Over ons
  • Dit doen wij
  • Projecten
  • Actueel
  • Vacatures
  • Contact

Koffie of Gluk thee?

Runweg 20, 5258 BN Berlicum
T 073 888 58 42
E info@vrolijkonline.nl

Support nodig

E. support@vrolijkonline.nl
menu

New Dawn

Gloednieuwe website

De coaching activiteiten van opleider Schouten & Nelissen gaan voortaan verder onder de naam New Dawn. Voor dit gloednieuwe label realiseerden wij een gloednieuwe website.

Brand new label

Met New Dawn wil Schouten & Nelissen coaching beschikbaar maken voor heel werkend Nederland. Voor zowel werkgevers als werknemers. New Dawn biedt dan ook verschillende soorten coaching aan. Voor individuen, teams en organisaties. Denk aan persoonlijke effectiviteit, skill, loopbaan- en managementcoaching. Uniek in het aanbod is Unlimited coaching waarbij werknemers voor een vast bedrag per maand onbeperkt toegang tot coaching krijgen.

Brand new design

Een uitgebreide omschrijving van de verschillende soorten coaching is via het menu op de website makkelijk vindbaar. De Umbraco 8 website is fris en overzichtelijk en voor zowel bezoekers als beheerders zeer toegankelijk en gebruiksvriendelijk. HOWDO Creative Direction maakte het webdesign en wij vertaalden het design door naar de website en zorgden voor de technische realisatie.

New Dawn 02

Brand new website

De keuze voor Umbraco 8 was voor de hand liggend aangezien we voor Schouten & Nelissen al diverse websites ontwikkelden met behulp van dit open source cms. Het vertrouwde contentmanagementsysteem bevat het naadloos geïntegreerde Umbraco Forms wat het aanmaken, onderhouden en invullen van formulieren heel eenvoudig maakt. Heb je op New Dawn gevonden wat je zoekt? Dan kun je de gewenste coaching soort direct online boeken!

 

Je kunt je zoektocht ook anders insteken en zoeken naar een geschikte coach. De website helpt je bij het vinden van een match door middel van filters op coachingsvormen, geslacht, locatie, leeftijd en taal. Kom je er niet uit? Dan kun je altijd nog de pagina Veelgestelde vragen raadplegen, de zoekfunctie gebruiken of gewoon contact opnemen met New Dawn voor advies.

Brand new koppeling

Momenteel zijn we bezig met het ontwikkelen van een koppeling tussen Microsoft Dynamics en Umbraco. Microsoft Dynamics, beter bekend als Navision, is het ERP-systeem waarin Schouten & Nelissen de gegevens van de New Dawn coaching producten beheert en bijhoudt. De koppeling moet ervoor zorgen dat wijzigingen in het ERP-systeem automatisch worden overgenomen door Umbraco zodat de website altijd de meest actuele informatie aan bezoekers toont. Wel zo efficiënt ;-)

Brand new result

Nieuwsgierig naar het resultaat van dit toffe project? Of kun je wel een coach gebruiken?

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden.