sluit
  • Over ons
  • Dit doen wij
  • Projecten
  • Actueel
  • Vacatures
  • Contact

Koffie of Gluk thee?

Runweg 20, 5258 BN Berlicum
T 073 888 58 42
E info@vrolijkonline.nl

Support nodig

E. support@vrolijkonline.nl
menu

Niedax

Nieuwe website

Voor Niedax Kleinhuis B.V., totaalleverancier van kabeldraagsystemen, ontwikkelden we een nieuwe website in Umbraco met het krachtige PowerFind als pronkstuk.

Nieuwe website

Al ruim een eeuw staat NIEDAX GROUP synoniem voor eigentijdse en innovatieve oplossingen voor het ondersteunen en verleggen van kabels. De online omgeving van dochteronderneming Niedax Kleinhuis B.V. was toe aan vernieuwing om bij dit moderne karakter te kunnen blijven aansluiten. Samen met ProPlanet ontwikkelden we een supersnelle website waarin de producten van NIEDAX GROUP naadloos zijn geïntegreerd.

Powerful PowerFind

Het primaire doel van de nieuwe website van Niedax Kleinhuis B.V. is het tonen van het uitgebreide productaanbod. In DataProcessor, het door ProPlanet ontwikkelde PIM-systeem (Product Information Management systeem), vindt het artikelbeheer plaats. Alle productgegevens en onderliggende detailpagina's worden daar door Niedax Kleinhuis B.V. beheerd. Met behulp van PowerFind kunnen bezoekers razendsnel het product naar wens vinden. De intelligente zoekmachine, eveneens een creatie van ProPlanet, is speciaal ontwikkeld voor het doorzoeken van complexe assortimenten en zeer grote artikelbestanden. Dé uitkomst voor Niedax Kleinhuis B.V.!

Eersteklas ETIM classificatie

Naast het supersnel zoeken in de productendatabase is ook de ETIM classificatie een speerpunt van PowerFind. ETIM staat voor Europees Technisch Informatie Model en is een standaard om technische producten te rubriceren op basis van hun eigenschappen. Deze internationaal toegepaste classificatie structureert de informatiestroom tussen B2B professionals.

Effectief productenportaal

In het productenportaal op de website kunnen bezoekers hun zoektocht trechteren door te kiezen voor een bepaalde ETIM klasse, serie, type en hoogte. Bij het selecteren van een ETIM klasse verschijnen er specifieke filters op basis van de voor die klasse geldende kenmerken. Ook op het vrij zoeken door de website heeft de ETIM standaard een positieve invloed. Elke klasse kent diverse synoniemen, waardoor de kans op het vinden van het juiste product wordt vergroot en de zoektocht wordt versneld. PowerFind is met recht een ware krachtpatser. “Binnen drie à vier klikken vindt de bezoeker wat hij nodig heeft,” aldus Michael Evers, business development manager bij Niedax Kleinhuis B.V..

Verhelderende downloads

Heb je het juiste product gevonden? Dan biedt de detailpagina je de mogelijkheid om een productsheet te downloaden waarop alle artikelgegevens en technische specificaties staan. De getoonde productafbeeldingen komen uit EezyBridge. Ook EezyBridge - je raadt het al - is een applicatie van ProPlanet. Wij realiseerden de koppelingen tussen de verschillende ProPlanet softwaresystemen en de nieuwe Umbraco website en zorgden voor de moderne lay-out met uitnodigende call to action (CTA) buttons.

Inspirerende projecten

De nieuwe dynamische omgeving deelt naast uitgebreide productinformatie ook kennis en ervaringen. Zo laat de website talrijke projecten zien waarbij NIEDAX GROUP betrokken is. Op basis van branche kun je de verschillende projecten filteren. Denk bijvoorbeeld aan maritiem, infra, telecom en energie. Prachtige beelden tonen het werkveld van de totaalleverancier.

Niedax Michael Evers

‘Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Vrolijk Online en super trots op het resultaat. Onze nieuwe website is verfrissend, verhelderend en verduidelijkend en wordt bijzonder goed ontvangen. Zo geleiden we niet alleen kabels, maar ook informatie in goede banen.’

Michael Evers

Betrokken online marketing

Nu de nieuwe website van Niedax Kleinhuis B.V. live is, houden we de werking goed in de gaten. We richten Google Analytics, Tag Manager en Hotjar in en verzamelen data. Zodra er voldoende gegevens beschikbaar zijn, analyseren we de prestaties van de website. Op grond van de resultaten kunnen we bijsturen en optimaliseren. We staan niet stil! We blijven betrokken bij de online marketing en bouwen ook voor Gouda Holland B.V., tevens een onderneming van NIEDAX GROUP, een nieuwe website. Qua code base een kopie van de nieuwe site van Niedax Kleinhuis B.V. met uiteraard een eigen lay-out en unieke content. Nieuwsgierig naar Niedax.nl!?

 

Bekijk de website

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden.