Ondernemersvereniging Berlicum

Ondernemersvereniging Berlicum (OVB) werd in 1992 opgericht door mensen met een passie voor ondernemen. Binnen de vereniging kunnen ondernemers elkaar ontmoeten, informeren en inspireren. Bovendien kunnen ze als club hun belangen beter behartigen, samen besparingen realiseren en kansen creƫren. Maar vooral ook geweldige momenten met elkaar vieren, zoals de livegang van hun nieuwe website!

Bedrijvige website

Voor Ondernemersvereniging Berlicum bouwden we een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website in WordPress met als hoofddoel ondernemers te informeren over activiteiten en bijeenkomsten binnen Berlicum. Een ander belangrijk doel is natuurlijk het genereren van conversie zoals een contactaanvraag, een inschrijving op een activiteit of een aanmelding van een nieuw lid. Goede call to action buttons zijn dan ook een must.

Handige functionaliteiten

We namen de rubrieken nieuws, activiteiten en leden op in het hoofdmenu en bouwden handige functionaliteiten in. Zo lees je vanzelfsprekend het laatste ondernemersnieuws op de nieuwspagina en vind je informatie over aankomende activiteiten op de activiteitenpagina. Je kunt je direct inschrijven en ook zien hoeveel inschrijvingen er al zijn voor de betreffende activiteit. Op de ledenpagina vind je alle leden met hun contactgegevens. Zo kun je makkelijk met elkaar verbinden. Leden kunnen zelf hun bedrijfsgegevens aanvullen wanneer zij inloggen en een foto of afbeelding plaatsen. Met de persoonlijke login voor leden kunnen zij ook notulen en niet openbare berichten lezen.

Herkenbare huisstijl

De nieuwe website is natuurlijk volledig in lijn met de huisstijl van Ondernemersvereniging Berlicum. De kleuren van het logo vertaalden we door naar het webdesign zodat de hele website de identiteit van OVB uitstraalt: een fris en dynamisch ondernemersnetwerk!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden.

Bel 073 888 58 42 of ga naar onze contactpagina

Hoi!

Leuk dat je er bent! Heb je een vraag? Stel hem hieronder en je hoort snel van ons!

Anders kunnen we je niet terugbellen
Anders kunnen we je niet terugmailen
Stel je vraag svp!

The form contains errors