sluit
  • Over ons
  • Dit doen wij
  • Projecten
  • Actueel
  • Vacatures
  • Contact

Koffie of Gluk thee?

Runweg 20, 5258 BN Berlicum
T 073 888 58 42
E info@vrolijkonline.nl

Support nodig

E. support@vrolijkonline.nl
menu

PolyMX

Nieuwe maatwerk website

Voor PolyMX bouwden we een nieuwe maatwerk website in Umbraco. Een overzichtelijke website met een helder profiel dat goed weergeeft wat PolyMX doet en voor wie.

Polyurethaan in beeld

PolyMX is een internationaal opererende specialist in het ontwikkelen en produceren van polyurethaan producten. Polyurethaan is een slijtvast en duurzaam kunststof materiaal met unieke elastische eigenschappen. Het wordt onder andere toegepast in de hippische sport, de scheeps- en jachtbouw, het transport en de stansvormindustrie. Om bezoekers een goed beeld te geven van het product en de mogelijkheden worden deze markten extra uitgelicht op de website.

Overzichtelijke opzet

De oude website van PolyMX was onduidelijk voor bezoekers. Het was niet meteen helder waar het bedrijf voor staat en wat het te bieden heeft. Dat moest anders. PolyMX wilde een nieuwe, gebruiksvriendelijke website met een duidelijke opzet. Overzichtelijk en rustig. Met als primaire doel het aanbieden van producten en het genereren van conversie.

Kwaliteit en luxe

We ontwikkelden een tweetalige maatwerk website in Umbraco met een sitestructuur bestaande uit drie niveaus: hoofdpagina, sub- en detailpagina en een algemene zoekfunctie. Via het menu kunnen gebruikers gemakkelijk navigeren tussen de verschillende hoofditems zoals producten, markten en werkwijze. De website is zoekmachine vriendelijk en voorzien van onmiskenbare call-to-action buttons. De waarden kwaliteit en luxe van polyurethaan komen zichtbaar terug in de fraai vormgegeven contentpagina’s en het webdesign: een strakke, bescheiden vormgeving met verfijnde grijstinten en een oranje accent. Uiteraard volledig in lijn met de huisstijl van de specialist in synthetische oplossingen.

Gebruiksvriendelijke website

De nieuwe Umbraco website is niet alleen voor bezoekers, maar ook voor beheerders zeer gebruiksvriendelijk en toegankelijk. Handig, want PolyMX vult en onderhoudt de tweetalige website (Nederlands en Engels) zelfstandig. De contentpagina’s in het CMS zijn grotendeels dynamisch opgebouwd. Dat wil zeggen dat PolyMX veel vrijheid heeft in de wijze waarop invulling wordt gegeven aan de webpagina’s. Denk bijvoorbeeld aan de keus voor verschillende type contentblokken die de klant zelf in gewenste volgorde kan toevoegen. De website is tevens voorzien van Umbraco Forms, zodat PolyMX eenvoudig allerhande formulieren kan aanmaken.

 

Nieuwsgierig naar het resultaat van dit mooie project?

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden.