sluit
  • Over ons
  • Dit doen wij
  • Projecten
  • Actueel
  • Vacatures
  • Contact

Koffie of Gluk thee?

Runweg 20, 5258 BN Berlicum
T 073 888 58 42
E info@vrolijkonline.nl

Support nodig

E. support@vrolijkonline.nl
menu

DENS

Nieuwe maatwerk website

Voor DENS (Dutch Energy Solutions) mochten wij een nieuwe maatwerk website ontwikkelen. DENS is gespecialiseerd in Hydrozine-oplossingen. Door het creëren van veilige en betrouwbare waterstof bronnen kan overal ter wereld hernieuwbare, emissievrije stroom geleverd worden. Hiermee wil DENS de energietransitie drastisch versnellen. Een vooruitstrevende missie verdient een vooruitstrevende website! 

Dens 29 10 2021 Epsilon Studios Ektor Tsolodimos 14 Van 22

Innovatief

Wat zo innovatief is aan de technologie van DENS, is het gebruik van Hydrozine. Hydrozine (ook wel mierenzuur genoemd) is een vloeibare stof, die door middel van een Hydrozine aggregaat emissieloos energie kan leveren. 


DENS heeft een Hydrozine-stoomgenerator op de markt gebracht: DENS X2. Dit product stoot geen schadelijke emissies uit, zoals fossiele kooldioxide, zwaveloxiden, stikstofoxiden of roet, waardoor het een duurzaam en stil alternatief is voor dieselgeneratoren.

Doel van de website

De nieuwe website van DENS heeft als primair doel zoveel mogelijk aanvragen te genereren. Daarnaast wil DENS een breder publiek informeren over de innovatieve hightech technologie, het gebruiksgemak en de levering van emissievrije stroom. Ook heeft de website als doel om de organisatie te presenteren en worden de missie en werknemers uitgelicht. Een ander doel is het aantrekken van nieuwe medewerkers. Hiervoor is een vacaturepagina op de website geplaatst.

Maatwerk website

De nieuwe website is gebouwd in Umbraco, helemaal conform de wensen van DENS. De website bevat 6 hoofdpagina’s; de homepage, producten, technologie, vacatures, over DENS en een contactpagina. Door gebruik te maken van de Umbraco vertaalplugin kan de website in het Nederlands, Engels, Duits en Frans worden weergegeven.

Umbraco Forms

De contactpagina is uitgerust met een contactformulier. Dit formulier is ontwikkeld met behulp van Umbraco Forms, de formulierengenerator van Umbraco. Conversies en conversaties zijn tenslotte een belangrijk onderdeel van de website. 

Configurator

Met behulp van de volledig maatwerk configurator kunnen bezoekers hun eigen aggregaat creëren. In de configurator kan een kleur worden gekozen. Deze kleur is meteen zichtbaar in de 3D weergave. Door het gebruik van het 3D model kan het product van alle kanten bekeken worden. Dit heeft een enorme meerwaarde ten opzichte van een gewone 2D afbeelding. Ook in- en uitzoomen van de 3D afbeelding wordt ondersteund. Op basis van de gekozen opties wordt direct een richtprijs berekend. De aanvrager kan een overzicht van het geconfigureerde product per e-mail ontvangen.

Zoekmachine vriendelijk

De website is uiteraard zoekmachine vriendelijk gebouwd. Dit wil zeggen dat de website niet alleen gebruiksvriendelijk is, maar ook geschikt is om geïndexeerd te worden door zoekmachines. De grootste zoekmachine, Google, kijkt naar: de structuur van de website, snelheid, indexeerbaarheid, crawlbaarheid, mobielvriendelijkheid en veiligheid. Met al deze aspecten is rekening gehouden tijdens het ontwikkelen van de nieuwe website.

Look & feel

De look & feel is het gevoel dat de website oproept bij het raadplegen. Dit gevoel wordt bepaald door een samenspel van opmaak, afbeeldingen, kleuren en structuur. Logischerwijs is de look & feel gebaseerd op de huisstijl van DENS. Het fancy design van de website en de teksten vertellen het verhaal voor een bezoeker en laten hen voelen wat de waarde is van DENS. Bezoekers worden meegenomen in dit verhaal door de inzet van schuivende delen bovenaan de webpagina. Het verhaal wordt versterkt doordat de site meerdere beelden en situaties laat zien.


Ook interesse in een mooie functionele maatwerk website? Wij denken graag met je mee. Neem contact op.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden.