sluit
  • Over ons
  • Dit doen wij
  • Projecten
  • Actueel
  • Vacatures
  • Contact

Koffie of Gluk thee?

Runweg 20, 5258 BN Berlicum
T 073 888 58 42
E info@vrolijkonline.nl

Support nodig

E. support@vrolijkonline.nl
menu

Schouten & Nelissen

Informatieve website

Schouten & Nelissen Coaching is een tak binnen Schouten & Nelissen die zich richt op het bieden van coaching aan werknemers. Het is een waardevolle partner van elke organisatie die zich om het welzijn van zijn werknemers bekommert. Met een ruim aanbod aan coaches daagde Schouten & Nelissen ons uit voor deze tak een aparte website te ontwikkelen. In 2019 behaalden we deze uitdaging en vond de livegang plaats. Dit jaar staken we de coaching website in een nieuw jasje met een redesign op basis van de nieuwe huisstijl van het overkoepelende Schouten & Nelissen.

Hr 042018Schouten Nelissen459 Kuan Pepijn Caroline 72Dpi
Sn 02

Gebruiksvriendelijk

De eerste uitdaging was het realiseren van een gebruiksvriendelijke website die bezoekers op een organische wijze naar de voor hen meest relevante coach leidt. Omdat relevantie met een groot aantal coaches een ruim begrip is, hebben we een uitgebreide filtersectie aan het coachoverzicht toegevoegd.

Doelgericht contact leggen

Coaches kunnen zichzelf presenteren en onderscheiden van andere coaches door middel van een inspirerende quote, een foto en een tekst. De website vult deze elementen aan met zaken zoals ervaring, opleidingen en disciplines. De content wordt op een scanbare wijze aangeboden zodat gebruikers deze prettig tot zich kunnen nemen en een geschikte coach kunnen kiezen. Uiteraard leidt alles tot de primaire call to action (CTA); het werkelijke contact met de coach.

Diverse disciplines

Het contact met een coach wordt voorafgegaan door de essentiële keuze voor een discipline waarin de werknemer sterker wil worden. Met het interaction design hebben we rekening gehouden met verschillende klantbehoeftes waaronder loopbaan-, management- en personal coaching. Zo biedt de website een primair pad via de diverse disciplines. Ook wanneer een gebruiker direct het coachoverzicht induikt, zorgt de website voor een slim pad naar conversie.

Tijdbesparende koppelingen

Als een bezoeker een discipline en een coach heeft geselecteerd, dan kan er een aanvraag worden gedaan. De aanvraag bestaat uit verschillende stappen waarin de benodigde gegevens worden opgevraagd. Deze informatie wordt door middel van twee XML-koppelingen naar DevelopYourself en Navision doorgesluisd: een beduidende lastenverlaging voor de medewerkers van Schouten & Nelissen Coaching. Daar worden wij vrolijk van!

Vrijheid met Umbraco

Dankzij de integratie van het Umbraco contentmanagementsysteem (cms) kunnen de medewerkers van Schouten & Nelissen de gehele website zelf beheren. Van het toevoegen en verwijderen van coaches tot het uitbreiden van de disciplines; de website geeft hen alle vrijheid.

Redesign in stijl

Onlangs vernieuwde Schouten & Nelissen de huisstijl van de organisatie. Onze tweede uitdaging was het redesign van de coaching website naar een meer clean en zakelijk design om aan te sluiten bij de nieuwe stijl van de corporate website. En dat is gelukt! Schouting & Nelissen Coaching is wederom onmiskenbaar een onderdeel van Schouten & Nelissen University of Applied Sciences.

Wij wensen Schouten & Nelissen veel succes met hun vernieuwde, stijlvolle coaching website!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden.