Schouten & Nelissen

Schouten en Nelissen coaching

Schouten & Nelissen Coaching is een tak binnen Schouten & Nelissen die zich richt op het aanbieden van coaches aan werknemers. Op deze wijze vormen zij een waardevolle partner van elke organisatie die geeft om het welzijn van haar werknemers.

Schouten en Nelissen biedt een groot aantal coaches en heeft ons uitgedaagd om een gebruiksvriendelijke website te realiseren die een bezoeker op een organische wijze naar de meest relevante coaches leidt. Omdat relevantie een ruim begrip is in dit geval hebben we een uitgebreide filtersectie aan het coachoverzicht toegevoegd.

Gericht op contact

De coach kan zichzelf presenteren - en onderscheiden van andere coaches - door middel van een inspirerende quote, een foto en een tekst. Deze elementen worden door de website aangevuld met zaken zoals ervaring, opleidingen en disciplines. Deze content wordt op een scanbare wijze aangeboden zodat een bezoeker het prettig tot zich kan nemen. En natuurlijk leidt alles tot de primaire call-to-action; het werkelijke contact aangaan met de coach.

Pakketkeuze

Het contact met een coach wordt voorafgegaan door de essentiële pakketkeuze. Met het interaction design van de website is er rekening gehouden met verschillende behoeftes van gebruikers. Zo wordt er een primair pad geboden via de pakketkeuze maar ook als een gebruiker direct het coachoverzicht induikt zorgt de website voor een slim pad naar de conversie.

Als een bezoeker een pakket en een coach heeft geselecteerd dan kan er een aanvraag geplaatst worden. De aanvraag bestaat uit verschillende stappen waarin de benodigde gegevens worden opgevraagd. Deze informatie wordt door middel van twee XLM-koppelingen naar DevelopYourself en Navision doorgesluisd wat leidt tot een lastenverlaging voor de medewerkers van Schouten & Nelissen.

"De aanvraag wordt door middel van twee XLM-koppelingen doorgesluisd wat leidt tot een lastenverlaging voor de medewerkers van Schouten & Nelissen."
Daar worden wij vrolijk van!

Helemaal 'in stijl'

Om deze website een herkenbaar onderdeel te laten zijn van het online landschap van Schouten & Nelissen is de bestaande huisstijl doorgevoerd. Maar toch is het ons gelukt om het vernieuwde en iets brutalere karakter van Schouten & Nelissen Coaching naar voren te laten komen.

Umbraco CMS

Dankzij de integratie van het Umbraco CMS zijn de medewerkers van Schouten & Nelissen in staat om de gehele website zelf te beheren. Van het toevoegen en verwijderen van coaches tot het uitbreiden van het pakketaanbod; deze website geeft hen alle vrijheid.

Wij wensen Schouten & Nelissen veel plezier met hun nieuwe website. 

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden.

Bel 073 888 58 42 of ga naar onze contactpagina