sluit
menu

VGE Pro

Corporate website

In bijna veertig jaar tijd groeide VGE voor zowel de particuliere, recreatieve als industriële sector uit tot een specialist op het gebied van waterdesinfectie. Inmiddels exporteert het bedrijf zijn producten naar meer dan zeventig landen wereldwijd. Bij zo’n wereldspeler horen natuurlijk wel wervelende websites. VGE vroeg Vrolijk Online om hulp.

Pro content

Het merk VGE Pro was toe aan een nieuwe website met meer content. Inhoudelijk en klantgericht. De voormalige website was technisch verouderd en VGE wilde investeren in een informatieve en gebruiksvriendelijke website waarin het probleemoplossend vermogen van het bedrijf duidelijk naar voren komt. “De insteek is anders,” licht Anniek Rijpstra, medewerker communicatie & marketing bij VGE, toe. “Eerst was het alleen maar informeren, zenden. Nu is de website oplossingsgericht. Zo vind je bijvoorbeeld gericht een oplossing voor legionella.”

Vanwege het internationale karakter van de UV-C specialist richtten we in Umbraco een nieuwe, viertalige website in. Zo kan VGE de website in de toekomst in vier talen tonen. Op dit moment is vgepro.com in het Nederlands en Engels bereikbaar. Het primaire doel van de website is het informeren van de verschillende doelgroepen waaronder installateurs, groothandels en eindgebruikers in bijvoorbeeld de tuinbouw, veehouderij en voedingsmiddelenindustrie. De nieuwe website fungeert als het ware als een kennisbank. Je vindt er uitgebreide contentpagina’s, blogs, nieuwsberichten, downloads en antwoorden op veelgestelde vragen.

Pro easy to use

Ook toegankelijkheid en gebruikersgemak staan hoog in het vaandel. Bezoekers kunnen snel en eenvoudig binnen de website navigeren. Anniek: “Door te trechteren zorgen we ervoor dat klanten een passend systeem vinden.” Zo verdeelden we informatie over UV oplossingen overzichtelijk onder in drie sectoren: oppervlakte, water en lucht. En ontwierpen we voor de verschillende toepassingen zoals drinkwater, aquacultuur, zwembad en spa treffende iconen zodat het in één oogopslag helder is waar de content over gaat. Bovendien kunnen bezoekers van de nieuwe website makkelijk op verschillende manieren een offerte aanvragen of contact opnemen. Service ten top!

Vge Anniek Zwart Wit

“Door mensen bepaalde keuzes te laten maken, begeleiden we ze richting de oplossing die het beste bij hen past.”

Anniek Rijpstra, VGE

Pro smile

In de mobiele versie van de website verwerkten we een leuke gimmick, een gekkigheid of trucje dat in de eerste plaats ontworpen is om de aandacht te trekken. Wanneer je met je smartphone het menu op de website van VGE Pro opent, verschijnen er golfbewegingen als stromend water :-) Een gimmick biedt dan wel geen fundamentele meerwaarde aan de inhoud, maar vergroot wel zijn aantrekkingskracht en zorgt wellicht voor een lach op het gezicht van de gebruiker.

Pro future

Na een geslaagde oplevering van de website voor VGE Pro nemen we de corporate website van VGE BV onder handen en ontwikkelen we een tweetal andere merkensites van VGE: Blue Lagoon en Xclear. Een vloeiende voortzetting van onze samenwerking!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden.