menu Sluit

Kennismaken?

Dat vinden wij een goed idee! Wij houden van persoonlijk contact dus we maken graag een afspraak!

+31 (0) 73 888 58 42
info@vrolijkonline.nl
oktober 2022

Content creatie

Medewerker aan het woord: Lisa

Na een halfjaar in dienst van Vrolijk Online is het tijd om de balans op te maken. 

Resumé

Als copywriter creëer ik samen met mijn collega Iris teksten voor websites, social media, folders, campagnes en nieuwsbrieven. Daarnaast heb ik een adviserende rol op het gebied van strategie, online marketing en natuurlijk content. Ik heb een heel fijn halfjaar achter de rug en ik zal je vertellen waarom.

Werkgeluk

Werkgeluk staat hoog in het vaandel bij Vrolijk Online. Wat werkgeluk inhoudt? De ingrediënten voor een geluksgevoel op de werkvloer zijn voldoening, verbinding, positiviteit en resultaat. Werkgeluk maakt gezonder, succesvoller, productiever, innovatiever, creatiever en positiever. Niet onbelangrijk dus! Bovendien werk ik niet alleen om geld te verdienen, maar wil ik vooral iets bijdragen, mezelf ontwikkelen en een fijne tijd hebben.

Vrolijk Online organiseert regelmatig interactieve sessies. Daarin wordt gekeken waar verbetering mogelijk is op het gebied van werkgeluk. Met vragen als "Voel je je vrij om je mening te geven?”, “Vind je dat jouw inzet gewaardeerd wordt?” of “Wordt er voldoende gelachen?” is inzicht gekregen in het werkgeluk van alle medewerkers.

Flexibiliteit en snelheid

Met de antwoorden uit de sessies wordt ook daadwerkelijk iets gedaan. Aanpassingen zijn in de praktijk snel gemaakt. Zo zijn we onlangs overgestapt op Google Chats voor interne communicatie, nadat enkele medewerkers aangaven dat WhatsApp voor hen niet prettig werkte. Flexibiliteit en snelheid ervaar ik dan ook als grote voordeel van werken binnen dit kleine bedrijf met ongeveer 13 medewerkers.

Aandacht voor werk-privé balans

Een goede balans tussen werk en privé draagt bij aan werkgeluk. Voor mij persoonlijk, met twee kleine kinderen thuis, is dit een belangrijk thema. Gelukkig krijg ik alle ruimte om mijn tijd zelf in te delen naar wens. Ik voel geen druk of stress om op twee plekken tegelijk aanwezig te moeten zijn. Dit is in mijn carrière wel eens anders geweest! Moet ik een keer eerder weg? Dan werk ik op een ander tijdstip. Wil ik vanuit huis ongestoord aan teksten werken? Ook geen probleem.

Mezelf kunnen zijn

Werken in de bankwereld is niet aan mij besteed. Mijn beeld van een bankier is misschien wat cliché en achterhaald. Maar hiermee wil ik vooral aangeven dat ik het beste functioneer in een informele setting waar ik volledig mezelf kan zijn, waarin ik vertrouwen en veiligheid voel, ik kwetsbaar kan zijn en fouten mag maken. En dat kan ik bij Vrolijk Online volledig. 

Heb je last van prikkels, zoals geluid en wil je liever niet in een open kantoortuin werken? Zoek gerust een ander rustig plekje in ons grote pand. Op sneakers naar kantoor? Daar kijkt niemand van op! Ik kleed me in ieder geval zodanig dat ik me er fijn bij voel. Geen mantelpakje dus. Maar bovenal voel ik me vrij om mijn mening te uiten, om buiten een rondje te wandelen wanneer ik daar behoefte aan heb, mijn agenda zelf in te delen en om aan te geven wat ik écht nodig heb om me fijn te voelen op de werkvloer.

Mijn collega worden?

Dat ik goed op mijn plek zit komt niet alleen tot uiting in deze blog, maar ook in het feit dat mijn contracturen onlangs uitgebreid zijn. Wil je meer weten over werken bij Vrolijk Online? Stuur me gerust even een berichtje. We hebben regelmatig vacatures. Bekijk ze hier.


Bekijk alle updates
Kennismaken?

Dat vinden wij een goed idee! Wij houden van persoonlijk contact dus we maken graag een afspraak!

+31 (0) 73 888 58 42 info@vrolijkonline.nl