menu Sluit

Kennismaken?

Dat vinden wij een goed idee! Wij houden van persoonlijk contact dus we maken graag een afspraak!

+31 (0) 73 888 58 42
info@vrolijkonline.nl
maart 2023

Web development

Van stukadoor naar developer

Hij is niet alleen steengoed en gemotiveerd, maar ook gewoon een hele leuke en wijze jongen die uitstekend binnen ons team past. Wat hij zelf van zijn stage vindt? Daar waren wij wel benieuwd naar!

Resumé

Benieuwd naar een stageplek binnen Vrolijk Online?
Neem contact op met Linda!
foto van operationeel manager Linda
Linda Gubbens
Operationeel management
linda@vrolijkonline.nl
06 – 18 52 53 93

Verrassende switch

Andres zit in het laatste jaar van de mbo-opleiding software developer aan het Koning Willem I College in Den Bosch. Hij houdt van computers en is dol op gamen! Maar programmeren is wat hij echt graag wil leren en daar gaat hij dan ook vol voor.

Andres heeft niet de kortste weg bewandeld. Hij heeft namelijk 3 jaar als stukadoor gewerkt en is zelfs in het bezit van een stukadoor diploma. Toch maakte het leven als stukadoor hem niet gelukkig. Tijdens zijn laatste jaar als stukadoor kwam hij tot dit besef. Hij voelde dat hij niet op de plek was waar hij hoorde te zijn.

Gelukkig zijn in het leven is voor mij prioriteit nummer 1. Uiteraard heb je ook minder goede dagen, maar dat hoort erbij. Zodra het gevoel van geluk en tevredenheid over waar je staat in het leven de overhand heeft, zit je pas echt goed in je vel.”

Dankzij goede begeleiding van het Koning Willem I College heeft Andres ervoor gekozen om te stoppen met het stukadoorsvak en zijn droom om programmeur te worden na te jagen. Op dit moment is hij trots op zichzelf en alle keuzes die hij in een wat lastigere tijd heeft durven te maken.

Stage bij Vrolijk Online

Via de stagewebsite van zijn opleiding is Andres in contact gekomen met Vrolijk Online. Een mooie meevaller was de reisafstand vanaf zijn huis, maar belangrijker vond Andres de interessante projecten. Tijdens de kennismaking was hij al snel overtuigd (en wij ook) en dat is hij gelukkig nog steeds!

Ik werk hier nu ruim een maand en ik kan bijna niet omschrijven wat voor een fijne ervaring ik hier tot nu toe al heb. Ik ga met plezier naar mijn stage! Naast natuurlijk het werken in het vakgebied en de leuke collega's die ik hier heb leren kennen, vind ik het leukste aan Vrolijk Online toch wel de aandacht voor je privéleven. Men begrijpt als geen ander dat werk belangrijk is, maar ook dat het je privéleven is waar het allemaal om draait! Dit merk je aan de welgemeende interesse die iedereen in je heeft en aan de flexibiliteit die het bedrijf biedt.”

De toekomst

Ambitieus als hij is, twijfelt Andres nog over een vervolgopleiding op hbo-niveau. Maar bovenal wil hij met plezier naar zijn werk gaan, leuke collega’s hebben en voldoening halen uit zijn werk. Dat zit wel goed bij Vrolijk Online dacht ik zo :-). En dat blijkt gelukkig ook zo te zijn!

Wijze lessen van Andres

Andres heeft bovendien nog een boodschap voor jongeren die wellicht (te) vroeg zijn begonnen met werken en nu al lekker geld verdienen. Als zij op een gegeven moment toch twijfels hebben over hun toekomst raadt hij aan deze twijfels serieus te nemen. Omscholen is niet makkelijk weet hij uit ervaring. Toch is hij blij dat hij het wel gedaan heeft en zijn geluk heeft gevonden in het developersvak.

“Over het algemeen vind ik deze stage al erg veel lijken op het toekomstperspectief dat ik voor ogen heb. Ik kan veel leren van mijn stagebegeleider. Jeroen kan als geen ander omgaan met stagiairs en heeft het geduld en de kennis om mij echt verder te helpen in mijn carrière. Ik heb in de eerste 4 weken al meer geleerd dan tijdens mijn hele vorige stage. Het beste van allemaal is dat er nog veel meer kennis valt op te doen en ik zet dan ook mijn beste beentje voor.”

Lijkt dit jou ook wel wat?

We hebben regelmatig stageplekken voor mbo- en hbo-studenten in diverse studierichtingen. Neem gerust een kijkje op onze website. Denk je dat je bij ons iets kunt leren? Neem dan contact met ons op.

Benieuwd naar een stageplek binnen Vrolijk Online?
Neem contact op met Linda!
foto van operationeel manager Linda
Linda Gubbens
Operationeel management
linda@vrolijkonline.nl
06 – 18 52 53 93

Bekijk alle updates
Kennismaken?

Dat vinden wij een goed idee! Wij houden van persoonlijk contact dus we maken graag een afspraak!

+31 (0) 73 888 58 42 info@vrolijkonline.nl