menu Sluit

Kennismaken?

Dat vinden wij een goed idee! Wij houden van persoonlijk contact dus we maken graag een afspraak!

+31 (0) 73 888 58 42
info@vrolijkonline.nl
juli 2023

Web development

Umbraco Commerce webshop voor Sleeping Battery

Een batterij waarmee autodiefstal zonder sleutel wordt tegengegaan? Ja, het bestaat! Car Lock Systems lanceert dit innovatieve product, genaamd Sleeping Battery. Wij mochten de webshop realiseren, van wireframes en designs tot aan technische realisatie en online marketing werkzaamheden!

Resumé

Wil jij ook een effectieve webshop?
Neem contact op met Dominique!
foto van medewerker Dominique, project-accountmanager
Dominique Donders
Account- en projectmanagement
dominique@vrolijkonline.nl
06 - 18 52 53 94

Autodiefstal voorkomen

Jaarlijks worden duizenden auto’s met een Keyless Entry systeem gestolen en dit type diefstal neemt nog altijd toe. Car Lock Systems heeft hier iets op bedacht: Sleeping Battery. De naam zegt het al: een slimme batterij met een ingebouwde bewegingssensor, die de autosleutel na 3 minuten zonder beweging in de slaapstand zet. Hiermee verovert Car Lock Systems de internationale consumentenmarkt. En daar is een webshop voor nodig!

Een nieuwe webshop

Vrolijk Online ontwikkelde een nieuwe webshop in Vendr (binnenkort Umbraco Commerce), inclusief wireframes, webdesign, webdevelopment en online marketing. De webshop is meertalig. Gebruikers kunnen hun bestelling uiteraard betalen via de webshop. Hiervoor is een koppeling met Mollie geïntegreerd. Na de betaling ontvangt de gebruiker een factuur in PDF. 

Internationale verzending

De verzendkosten zijn per land ingesteld. De adresgegevens (ongeacht het land) worden gecontroleerd op juistheid door de inzet van een externe API. Elke dag ontvangt onze klant een overzicht van alle geplaatste bestellingen. Dit overzicht kan eenvoudig worden ingelezen in DPD Home. Zo kunnen de verzendlabels van alle bestellingen met één druk op de knop gegenereerd worden!

Online marketing

Zonder online marketing geen online succes! Voor Sleeping Battery verrichtten we een zoekwoordonderzoek om inzicht te krijgen in de juiste zoektermen. Goede online vindbaarheid leidt immers tot meer naamsbekendheid en meer websitebezoekers!

Met metingen maken we inzichtelijk welke actie bijdraagt aan de verkoopcijfers. Met alle relevante data voorhanden maken we samen de beste keuzes! Voor Sleeping Battery hebben we de inrichting van Google Analytics verzorgd met behulp van de Google Tag Manager. Bovendien worden de Sleeping Battery producten gepromoot middels Google Ads campagnes. 

Klant aan het woord

"Vrolijk Online bestaat uit een team van ervaren specialisten in ieder vakgebied. Dat gecombineerd met een persoonlijke en informele aanpak maakt het erg prettig samenwerken. Door de strakke planning en korte lijntjes hebben we binnen een paar maanden een professionele Vendr webshop voor ons nieuwe product neer kunnen zetten."

Edwin van Mensvoort - Marketing Manager Car Lock Systems

Bekijk de webshop hier: Sleeping Battery

Wil jij ook een effectieve webshop?
Neem contact op met Dominique!
foto van medewerker Dominique, project-accountmanager
Dominique Donders
Account- en projectmanagement
dominique@vrolijkonline.nl
06 - 18 52 53 94

Bekijk alle updates
Kennismaken?

Dat vinden wij een goed idee! Wij houden van persoonlijk contact dus we maken graag een afspraak!

+31 (0) 73 888 58 42 info@vrolijkonline.nl