sluit
  • Over ons
  • Dit doen wij
  • Projecten
  • Actueel
  • Vacatures
  • Contact

Koffie of Gluk thee?

Runweg 20, 5258 BN Berlicum
T 073 888 58 42
E info@vrolijkonline.nl

Support nodig

E. support@vrolijkonline.nl
menu

Benut de potentie van Umbraco

Umbraco is een veilig, betrouwbaar en eenvoudig CMS, dat gemakkelijk is uit te breiden in de toekomst. Onze ontwikkelaars vinden het een genot om mee te werken en we gebruiken het dan ook voor veel van onze opdrachtgevers. Met Umbraco ben je altijd voorzien van de hoogste kwaliteit op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid.

Profiteer van gebruiksgemak

De meest complexe websites vragen om ongecompliceerde en gebruiksvriendelijke oplossingen. Daarom werken wij graag met Umbraco. Door eenvoud aan de achterkant kun jij een grote website beheren en vinden jouw klanten aan de voorkant gemakkelijk hun weg. Ons team van specialisten zorgt ervoor dat Umbraco altijd aan de laatste eisen en voorwaarden voldoet en onze ontwikkelaars voeren regelmatig updates uit. Zo ben jij verzekerd van kwaliteit, veiligheid en een optimaal functionerende website.

Veiligheid voorop

Veiligheid heeft prioriteit. Het gaat daarbij niet alleen om de veiligheid van je website, maar ook om de veiligheid van je gebruikers. Umbraco is wat dat betreft een top keuze. Het is een heel betrouwbaar en veilig CMS dat voldoet aan alle AVG-richtlijnen. 

Het Umbraco CMS is gebouwd op het .NET framework dat uitermate veilig te boek staat. Mocht er onverhoopt toch een onveiligheid optreden, dan is Umbraco erg snel met het uitbrengen van herstel patches.

Flexibel

De grootste toegevoegde waarde van Umbraco is de koppeling met verschillende systemen. Umbraco is een open source .NET platform. Zo voeg je de software van jouw leveranciers eenvoudig toe. Of wij doen dat voor je. Met Exact, AFAS of SAP gekoppeld aan jouw website werk jij nog flexibeler!

Maak flexibel gebruik van de vele opties om je Umbraco website te verrijken. Denk bijvoorbeeld aan een vertaal plug-in of Umbraco Forms (de formulierengenerator van Umbraco). De mogelijkheden zijn oneindig. Voor DENS bouwden wij bijvoorbeeld een maatwerk configurator waarmee bezoekers hun eigen product kunnen creëren. 

Maatwerk website

Jouw bedrijf is uniek, jouw bedrijfswebsite moet dat dus ook zijn! Vrolijk Online ontwikkelt maatwerk websites in Umbraco. Geen dertien in een dozijn website. Maar een unieke site die past bij de huisstijl van je bedrijf, die je bedrijfsverhaal perfect weergeeft, je bedrijfsvisie weerspiegelt en die jouw potentiële klanten overtuigt contact op te nemen. Meer weten over de werkwijze van een maatwerk website? Bekijk het hier.

Een webshop met Vendr

Sinds 2020 is Vendr het veelbelovende e-commerce platform voor Umbraco. Net als Umbraco staat Vendr voor eenvoud, flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid. Vendr maakt gebruik van de gebruikelijke Umbraco technieken en beschikt over tal van CMS mogelijkheden. Met Vendr is het bouwen van webshops een feestje! Lees hier waarom onze ontwikkelaars fan zijn van Vendr.

Umbraco Certified

Umbraco Certified Partner

Wij zijn erkend Umbraco Certified Partner. Dit professionele partnerschap is een kennispartnerschap. Dit betekent dat onze gecertificeerde experts alle knowhow in huis hebben om jouw Umbraco website tot een groot succes te maken. Door regelmatig Umbraco trainingen te volgen, zijn onze skills bovendien altijd up-to-date.

Hier lees je meer over Umbraco.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden.