sluit
menu

Umbraco specialist

Als wij je één CMS moeten aanraden, dan kiezen we bijna altijd voor Umbraco. En niet alleen omdat we bijna alle sites ermee maken. Umbraco is een heel prettig CMS, zowel voor jou als gebruiker als voor ons, ontwikkelaars en designers. We leggen je kort uit waarom.

A brief history

Umbraco wordt sinds 2003 ontwikkeld in Denemarken, is gebouwd op Microsoft's ASP.NET technologie en draait op Windows Server met IIS en MSSQL. Vanaf de allereerste versie is Umbraco opgezet als gebruiksvriendelijk CMS. In de vroege jaren was Umbraco een eenmansproject van Niels Hartvig. In 2005 maakt hij Umbraco open-source en langzaam begint een community rond het CMS te ontstaan. Tegenwoordig is Umbraco een serieus bedrijf met meer 50 mensen in dienst, die dagelijks werken aan de ontwikkeling van het CMS, documentatie en trainingen. Umbraco heeft daarnaast een grote, behulpzame community van gebruikers en wordt wereldwijd voor meer dan 1.000.000 websites gebruikt. Ook door ons dus!

De voordelen van Umbraco

We snappen wat je denkt: alweer een CMS wat gepresenteerd wordt als hét meest gebruiksvriendelijke CMS ter wereld. Maar wat zijn die voordelen van Umbraco dan? Hou je vast, hier komen ze:

  1. Umbraco is zeer gebruiksvriendelijk. Alles is zo bedacht en ingericht dat het beheren van je website een waar feestje wordt. 
  2. Umbraco is geoptimaliseerd voor zoekmachines. Umbraco voegt jouw teksten en beelden naadloos toe in het design. Keurige html, prima te lezen door alle zoekmachines.
  3. Umbraco werkt supersnel en is zeer stabiel.
  4. Umbraco wordt op maat gemaakt en ingericht naar gelang de eisen van jouw website. Umbraco past zich dus aan naar de eisen van de website, niet andersom.
  5. Umbraco is te koppelen met andere applicaties. Zo kun je bijvoorbeeld contactformulieren laten binnenkomen in je CRM systeem, maar kan Umbraco ook de producten uit jouw beheersysteem tonen op de website. Dit zijn wel maatwerk oplossingen, maar prima te realiseren.
  6. Umbraco is makkelijk uit te breiden. Wij vinden dat een website nooit klaar is. Je website moet klaar zijn voor veranderingen en uitbreidingen. Met Umbraco is dit alles zeer makkelijk te realiseren. Enerzijds via flexibel content management. Anderzijds door de gebruikte techniek.
  7. De gebruikte technologie is zeer veilig. Umbraco CMS is gebouwd op het .NET framework, dat te boek staat als zeer veilig. Mocht er toch ergens een onveiligheid ontdekt worden, dan is Umbraco zeer snel met het uitbrengen van patches.
  8. Omdat het open source is, zijn er geen licentiekosten.

Klinkt goed hè? En dat is het ook echt, geloof ons. En deze lijst wordt alleen maar langer. Umbraco ontwikkelt namelijk stug door en neemt daarbij opmerkingen van gebruikers zoveel mogelijk mee.

Umbraco Certified

Umbraco Certified Partner

Wij zijn erkend Umbraco Certified Partner. Dit professionele partnerschap is een kennispartnerschap. Dit betekent dat onze gecertificeerde experts alle knowhow in huis hebben om jouw Umbraco website tot een groot succes te maken. Door regelmatig Umbraco trainingen te volgen, zijn onze skills bovendien altijd up-to-date.

Nog niet overtuigd? Kom gewoon eens langs. We laten je graag zien waarom wij helemaal weg zijn van Umbraco. Heb je liever WordPress als contentmanagementsysteem? Ook daarvan hebben we alle kennis in huis!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden.