menu Sluit

Kennismaken?

Dat vinden wij een goed idee! Wij houden van persoonlijk contact dus we maken graag een afspraak!

+31 (0) 73 888 58 42
info@vrolijkonline.nl

Umbraco specialist

Als we je één CMS moeten aanraden, dan is dat Umbraco. Dit open-source CMS is een genot om mee te werken. Zowel voor jou als gebruiker als voor ons, ontwikkelaars en designers. We leggen je graag uit waarom!

De voordelen van Umbraco

Nóg een contentmanagementsysteem dat gepresenteerd wordt als het meest gebruikersvriendelijke ter wereld? Jazeker! Er is niet veel voor nodig om je te overtuigen. De belangrijkste voordelen van Umbraco op een rijtje:


Gebruiksvriendelijk

Alles is zo bedacht en ingericht dat het beheren van je Umbraco website een piece of cake is!

Zoekmachinevriendelijk

Content en design sluiten naadloos op elkaar aan. Met een keurige HTML codering is Umbraco prima leesbaar voor alle zoekmachines.

Op maat gemaakt

Umbraco staat voor maatwerk. Je kunt een Umbraco website volledig toespitsen op de specifieke eisen en wensen van de klant.

Flexibel, snel en stabiel

Umbraco is flexibel, snel en eenvoudig aan andere applicaties te koppelen. Zo kun je contactformulieren rechtstreeks in je CRM systeem laten binnenkomen en producten uit je beheersysteem ophalen en op de website tonen.

Toekomstgericht

Umbraco past zich gemakkelijk aan bij veranderingen en uitbreidingen. Enerzijds via het flexibele content management. Anderzijds door de geavanceerde technologie.

Veilig

Het Umbraco CMS is opgebouwd op het .NET framework dat uitermate veilig te boek staat. Mocht er onverhoopt toch een onveiligheid optreden, dan is Umbraco erg snel met het uitbrengen van herstel patches.

Klinkt goed hè? Geloof ons, dat is het ook!

De lijst met pluspunten wordt alleen maar langer, want Umbraco blijft zich ontwikkelen en neemt daarbij altijd de feedback van gebruikers ter harte. Wil je meer weten of een demo? Kom gerust eens langs en ervaar zelf de gebruikersvriendelijkheid!


Meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op!
Umbraco logo met tekst silver partner silver

Umbraco Silver partner

Ook wij zijn fervent Umbraco aanhanger. En dat niet alleen, we zijn tevens erkend partner. Het professionele Umbraco Silver Partnership is een kennispartnerschap. Dit betekent dat we alle knowhow in huis hebben om jouw Umbraco website tot een groot succes te maken. Bovendien volgen we regelmatig Umbraco trainingen, waardoor de skills van onze experts altijd up-to-date zijn.

Car Lock Systems over Umbraco

Umbraco maakt het bijhouden van onze website een fluitje van een cent!
Voor ons nieuwe product tegen autodiefstal heeft Vrolijk Online een professionele maatwerk webshop voor consumenten opgezet. De user interface van Umbraco is duidelijk, gestructureerd en eenvoudig te bedienen. Hierdoor hebben wij zelf de regie in het bijhouden van de website en het optimaliseren van onze SEO.
Edwin van Mensvoort Marketing Manager

Deze klanten gingen je voor:

Of het nu om webdevelopment, content creatie of online marketing gaat: we zijn vakidioten die blij worden van wat we doen. Waarom? Omdat we er goed in zijn!

Uitdagende online vraagstukken voor mooie merken

Of het nu om webdevelopment, content creatie of online marketing gaat: we zijn vakidioten die blij worden van wat we doen. Waarom? Omdat we er goed in zijn! En omdat wij samen bouwen aan ijzersterke online merken het allerleukste vinden dat er is.

Kennismaken?

Dat vinden wij een goed idee! Wij houden van persoonlijk contact dus we maken graag een afspraak!

+31 (0) 73 888 58 42 info@vrolijkonline.nl