menu sluit

Kennismaken?

Dat vinden wij een goed idee! Wij houden van persoonlijk contact dus we maken graag een afspraak!

+31 (0) 73 888 58 42
info@vrolijkonline.nl

Umbraco specialist

Als wij je één CMS moeten aanraden, dan is dat Umbraco. Het is namelijk een waar genot om met Umbraco te werken. Zowel voor jou als gebruiker als voor ons, ontwikkelaars en designers. We leggen je graag uit waarom.

De voordelen van Umbraco

We snappen het als je denkt: alweer een contentmanagementsysteem (CMS) dat gepresenteerd wordt als het meest gebruiksvriendelijke ter wereld. Maar we zullen je overtuigen. Houd je vast, hier komen de voordelen van Umbraco:

  • Gebruiksvriendelijk. Alles is zo bedacht en ingericht dat het beheren van je Umbraco website een piece of cake is!
  • Zoekmachinevriendelijk. Content en design sluiten naadloos op elkaar aan. Met een keurige HTML codering is Umbraco prima leesbaar voor alle zoekmachines.
  • Snel en stabiel. Umbraco werkt supersnel en is zeer stabiel.
  • Op maat gemaakt. Umbraco staat voor maatwerk. Je kunt een Umbraco website volledig toespitsen op de specifieke eisen en wensen van de klant.
  • Flexibel. Umbraco is eenvoudig aan andere applicaties te koppelen. Zo kun je contactformulieren rechtstreeks in je CRM systeem laten binnenkomen en producten uit je beheersysteem ophalen en op de website tonen.
  • Toekomstgericht. Umbraco past zich gemakkelijk aan bij veranderingen en uitbreidingen. Enerzijds via het flexibele content management. Anderzijds door de geavanceerde technologie.
  • Veilig. Het Umbraco CMS is gebouwd op het .NET framework dat uitermate veilig te boek staat. Mocht er onverhoopt toch een onveiligheid optreden, dan is Umbraco erg snel met het uitbrengen van herstel patches.
  • Open source. Umbraco is een open source CMS. De broncode is vrij beschikbaar, zonder licentiekosten.

Klinkt goed hè? Geloof ons, dat is het ook echt! En de lijst met pluspunten wordt alleen maar langer, want Umbraco blijft zich ontwikkelen en neemt daarbij altijd de feedback van gebruikers ter harte.

Bekijk onderstaande video en ontdek de gebruiksvriendelijkheid van Umbraco:

Umbraco 12 aankondiging Umbraco 12 aankondiging
Umbraco 9 aankondiging

Een stukje historie

Umbraco werd in het jaar 2000 bedacht en ontwikkeld door de Deense hacker Niels Hartvig en wordt sinds 2005 als open source contentmanagementsysteem uitgegeven. Van begin af aan is Umbraco opgezet als gebruiksvriendelijk CMS. In de vroege jaren was Umbraco het eenmansproject van Hartvig, maar sinds de open source uitgave begon er langzaam een community rond het CMS te ontstaan. Tegenwoordig is Umbraco een grootschalig bedrijf dat 24/7 werkt aan de ontwikkeling en de optimalisatie van het gebruiksvriendelijke CMS, praktische documentatie en trainingen. Daarnaast heeft Umbraco internationaal een grote community van behulpzame gebruikers. Een wereldspeler dus!

Umbraco Silver Partner

Ook wij zijn fervent Umbraco aanhanger. En dat niet alleen, we zijn tevens erkend partner. Het professionele Umbraco Silver Partnership is een kennispartnerschap. Dit betekent dat we alle knowhow in huis hebben om jouw Umbraco website tot een groot succes te maken. Bovendien volgen we regelmatig Umbraco trainingen, waardoor de skills van onze experts altijd up-to-date zijn.

Eersteklas websites

Met Umbraco ben je wat betreft gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid verzekerd van de hoogste kwaliteit. Wil je meer uitleg of een demo? Dat kan natuurlijk ook. Kom gerust eens langs en ervaar zelf de gebruiksvriendelijkheid!

Kennismaken?

Dat vinden wij een goed idee! Wij houden van persoonlijk contact dus we maken graag een afspraak!

+31 (0) 73 888 58 42 info@vrolijkonline.nl