sluit
menu

Welvarende webshops

Wij ontwikkelen succesvolle webshops volgens de nieuwste ontwikkelingen in e-commerceland. Want hoe beter je webshop presteert, hoe beter de klantbeleving, hoe groter de kans op conversie. We bouwen niet alleen functioneel gebruiksvriendelijk, ook visueel aantrekkelijk én vindbaar. Wel zo praktisch. Ons team van experts adviseert, ontwerpt, bouwt, implementeert en realiseert jouw eigen welvarende webshop!

Van etalage naar kassa

Jouw webshop is meer dan een online etalage. Naast een aantrekkelijk en duidelijk productoverzicht is de route naar de kassa van belang. Maak de weg naar de winkelwagen makkelijk begaanbaar en het bestelproces easy going en je maakt klanten van bezoekers. Ons multidisciplinaire team is bekend met de nieuwste technieken en ontwikkelingen op het gebied van e-commerce. Laat je door ons adviseren over de ideale inrichting van jouw online winkel, de voordeligste aanprijzing van jouw stock en het opstellen van een succesvolle strategie om bezoekers én klanten te werven. Word vrolijk online!

Wanneer de winkel is gebouwd, stoppen de inspanningen niet. De deur open zetten, resulteert niet direct in een rij vol klanten. Ga aan de slag met marketing en bereik jouw doelgroep. We schrijven en stellen ook nieuwsbrieven op en werken met jou aan de perfecte strategie op social media.

Effectieve orderverwerking

Onze ontwikkelaars voorzien jouw webshop van de functionaliteiten die je nodig hebt om succesvol te zijn. Jaren aan ervaring vertelt ons precies met welke technieken jij bent geholpen. Standaard worden onze webshops voorzien van een handig en gebruiksvriendelijk beheersysteem voor een effectieve verwerking van orders en de implementatie van betaalsystemen.

Magento is de nummer 1-speler in e-commercesoftware. Laat jouw webshop maken door onze Magento-ontwikkelaars en je hebt een grote garantie op succes.

Flexibel met Wordpress en WooCommerce

WooCommerce is een webshop plug-in voor WordPress. WooCommerce begon als een simpele plug-in, maar is uitgegroeid tot een product an sich. WooCommerce is één van de meest populaire webshop systemen. De e-commerce oplossing wordt wereldwijd miljoenen keren gebruikt.

Lees meer over WooCommerce

Meer weten over webshop laten maken?

Onze experts hebben jarenlange ervaring.

Neem contact op met Mike

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden.