Een succesvolle webshop laten maken

Je kunt een webshop laten maken, maar als niemand van het bestaan van jouw winkel weet, komen er geen klanten. Niet getreurd, Vrolijk Online maakt jouw webshop zichtbaar. Wij ontwerpen, bouwen en denken mee over de optimale strategie voor een succesvolle webshop.

Van etalage naar kassa

Jouw webshop is meer dan een online etalage. De producten moeten zichtbaar zijn, maar de gangen ook bewandelbaar. Wanneer de weg naar de kassa is vrijgemaakt, maak je van bezoekers klanten. Ons enthousiaste team is bekend met de nieuwste ontwikkelingen en paden in e-commerceland. Laat je door ons adviseren over de ideale inrichting van jouw winkel, de voordeligste aanprijzing van jouw stock en het opstellen van een succesvolle strategie om bezoekers én klanten te werven. Word Vrolijk Online!

Nieuwsbrief en social media
Wanneer de winkel is gebouwd, stoppen de inspanningen niet. De deur open zetten, resulteert niet direct in een rij vol klanten. Ga aan de slag met marketing en bereik jouw doelgroep. We schrijven en stellen ook nieuwsbrieven op en werken met jou aan de perfecte strategie op social media.

Effectieve orderverwerking

Onze ontwikkelaars voorzien jouw webshop van de functionaliteiten die je nodig hebt om succesvol te zijn. Jaren aan ervaring vertelt ons precies met welke technieken jij bent geholpen. Standaard worden onze webshops voorzien van een handig en gebruiksvriendelijk beheersysteem voor een effectieve verwerking van orders en de implementatie van betaalsystemen.

Maatwerk met Magento2
Magento is de nummer 1-speler in e-commercesoftware. Laat jouw webshop maken door onze Magento-ontwikkelaars en je hebt een grote garantie op succes.

Flexibel met Wordpress en WooCommerce

WooCommerce is een webshop plug-in voor WordPress. WooCommerce begon als een simpele plug-in, maar is uitgegroeid tot een product an sich. WooCommerce is één van de meest populaire webshop systemen. De e-commerce oplossing wordt wereldwijd miljoenen keren gebruikt.

Lees meer over WooCommerce

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden.

Bel 073 888 58 42 of ga naar onze contactpagina

Hoi!

Leuk dat je er bent! Heb je een vraag? Stel hem hieronder en je hoort snel van ons!

Anders kunnen we je niet terugbellen
Anders kunnen we je niet terugmailen
Stel je vraag svp!

The form contains errors