Een webshop laten maken die klanten oplevert

Je kunt een webshop laten maken. Maar als niemand weet dat jouw winkel bestaat, blijven klanten uit. Treur niet, Vrolijk Online maakt je happy: wij ontwerpen, bouwen, denken mee over de complete strategie én de vindbaarheid van je webshop.

In de etalage

Jouw webshop is meer dan een online etalage. De producten moeten zichtbaar zijn, maar de gangen ook bewandelbaar. Wanneer de weg naar de kassa vrijgemaakt is, maak je van bezoekers klanten.

Ons enthousiaste team is bekend met de nieuwste ontwikkelingen in e-commerceland. Laat ons meedenken over de inrichting van jouw winkel, de aanprijzing van jouw stock en een strategie opstellen om bezoekers te werven. Dan worden we allemaal Vrolijk Online.

Nieuwsbrief en social media
Wanneer de winkel is gebouwd, stoppen de inspanningen niet. De deur open zetten, resulteert niet direct in een rij vol klanten. Ga aan de slag met marketing en bereik jouw doelgroep. We schrijven en stellen ook nieuwsbrieven op en werken met jou aan de perfecte strategie op social media.

Handel orders effectief af

Onze ontwikkelaars voorzien jouw webshop van de functionaliteiten die je nodig hebt. Jaren aan ervaring vertelt ons precies met welke technieken jij bent geholpen. Standaard worden onze webshops voorzien van een handig beheersysteem voor de verwerking van orders en de implementatie van betaalsystemen.

Maatwerk met Magento2
Magento is de nummer 1-speler in e-commercesoftware. Laat jouw webshop maken door onze Magento-ontwikkelaars en je hebt een grote garantie op succes.

Flexibel met Wordpress en WooCommerce

WooCommerce is een webshop plugin voor WordPress. WooCommerce begon als een simpele plugin, maar is uitgegroeid tot een product an-sich en veel meer dan alleen een enkele plugin. WooCommerce is één van de meest populaire webshop systemen en wereldwijd miljoenen keren gebruikt.

Lees meer over WooCommerce

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden.

Bel 073 888 58 42 of ga naar onze contactpagina