menu Sluit

Kennismaken?

Dat vinden wij een goed idee! Wij houden van persoonlijk contact dus we maken graag een afspraak!

+31 (0) 73 888 58 42
info@vrolijkonline.nl

Webshops by Vrolijk Online

Wij ontwikkelen succesvolle webshops volgens de nieuwste ontwikkelingen in e-commerceland. Want hoe beter je webshop presteert, hoe beter de klantbeleving. En hoe beter de klantbeleving, hoe groter de kans op conversie. We bouwen niet alleen functioneel gebruiksvriendelijk, maar ook visueel aantrekkelijk én vindbaar. Wel zo praktisch. Onze specialisten bouwen graag jouw ideale webshop in Magento, WooCommerce of volledig op maat!

Snel en succesvol

Jouw webshop is meer dan een online etalage. Naast een aantrekkelijk en duidelijk productoverzicht is de route naar de kassa van belang. Maak de weg naar de winkelwagen makkelijk en snel begaanbaar en het bestelproces easy going en je maakt klanten van bezoekers. Wij helpen je daar graag bij!

Onze specialisten werken volgens de slimste technieken en nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online shoppen. Zij adviseren je over de ideale inrichting van jouw webwinkel, de voordeligste aanprijzing van jouw stock en het opstellen van een succesvolle strategie om bezoekers én klanten te werven. Ook vertellen zij jou wat de meest geschikte e-commercesoftware is om jouw ambities waar te maken.

Vendr

Vendr is het nieuwe en veelbelovende e-commerce platform voor Umbraco!

Wil jij een webshop laten maken? Vendr is populair en zeer gebruiksvriendelijk en het heeft zijn eigen unieke kwaliteit!

Webshop op maat

Onze ontwikkelaars voorzien jouw maatwerk webshop van de meest handige functionaliteiten en koppelingen die je nodig hebt om succesvol te zijn. Jaren aan ervaring vertellen ons precies met welke geavanceerde technieken jij bent geholpen. Standaard worden onze webshops voorzien van een gebruiksvriendelijk CMS (contentmanagementsysteem)  voor effectieve orderverwerking, slim voorraadbeheer en betrouwbare betaalmogelijkheden.

preview van nieuwe website schouten en nelissen

Wanneer jouw webwinkel live is en zijn deuren heeft geopend, resulteert dat niet direct in een rij kopende klanten. Online marketing brengt daar verandering in! Door SEO en SEA slim in te zetten, bereik je je doelgroep en verbeter je de online prestaties van je webshop. Ook nieuwsbrieven en communicatie via social media dragen bij aan jouw succes!

Toe aan een (nieuwe) webshop?

Neem dan vrijblijvend contact op of kom langs in Berlicum om de mogelijkheden te bespreken. We maken graag kennis met je. Nieuwsgierig naar gerealiseerde webshops? Neem dan een kijkje bij onze projecten.

Kennismaken?

Dat vinden wij een goed idee! Wij houden van persoonlijk contact dus we maken graag een afspraak!

+31 (0) 73 888 58 42 info@vrolijkonline.nl