sluit
  • Over ons
  • Dit doen wij
  • Projecten
  • Actueel
  • Vacatures
  • Contact

Koffie of Gluk thee?

Runweg 20, 5258 BN Berlicum
T 073 888 58 42
E info@vrolijkonline.nl

Support nodig

E. support@vrolijkonline.nl
menu

Webshops by Vrolijk Online

Wij ontwikkelen succesvolle webshops volgens de nieuwste ontwikkelingen in e-commerceland. Want hoe beter je webshop presteert, hoe beter de klantbeleving. En hoe beter de klantbeleving, hoe groter de kans op conversie. We bouwen niet alleen functioneel gebruiksvriendelijk, maar ook visueel aantrekkelijk én vindbaar. Wel zo praktisch. Onze specialisten bouwen graag jouw ideale webshop in Magento, WooCommerce of volledig op maat!

Snel en succesvol

Jouw webshop is meer dan een online etalage. Naast een aantrekkelijk en duidelijk productoverzicht is de route naar de kassa van belang. Maak de weg naar de winkelwagen makkelijk en snel begaanbaar en het bestelproces easy going en je maakt klanten van bezoekers. Wij helpen je daar graag bij!

Onze specialisten werken volgens de slimste technieken en nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online shoppen. Zij adviseren je over de ideale inrichting van jouw webwinkel, de voordeligste aanprijzing van jouw stock en het opstellen van een succesvolle strategie om bezoekers én klanten te werven. Ook vertellen zij jou wat de meest geschikte e-commercesoftware is om jouw ambities waar te maken.

Onze projecten

Magento, WooCommerce of Vendr

Wij werken met de beste e-commerce oplossingen. Zoek je een open source e-commerce platform voor je webshop? Dan hebben we Magento en WooCommerce in de aanbieding. Grote webshops en bestaande bedrijven die willen opschalen, raden we Magento van Adobe aan. Starters en kleine ondernemingen adviseren we WooCommerce, speciaal ontworpen voor online verkopers die WordPress gebruiken. Ook Vendr, het nieuwe en veelbelovende e-commerce platform voor Umbraco, is een prima optie.

Per project wegen we af welke mogelijkheid het beste matcht met de wensen en ambities van onze opdrachtgever. Wil jij een webshop laten maken? Dan heb je keus uit drie fantastische oplossingen: allen succesvol, populair en zeer gebruiksvriendelijk en ieder zijn eigen unieke kwaliteit!

Webshop op maat

Onze ontwikkelaars voorzien jouw maatwerk webshop van de meest handige functionaliteiten en koppelingen die je nodig hebt om succesvol te zijn. Jaren aan ervaring vertellen ons precies met welke geavanceerde technieken jij bent geholpen. Standaard worden onze webshops voorzien van een gebruiksvriendelijk CMS (contentmanagementsysteem)  voor effectieve orderverwerking, slim voorraadbeheer en betrouwbare betaalmogelijkheden.

Wanneer jouw webwinkel live is en zijn deuren heeft geopend, resulteert dat niet direct in een rij kopende klanten. Online marketing brengt daar verandering in! Door SEO en SEA slim in te zetten, bereik je je doelgroep en verbeter je de online prestaties van je webshop. Ook nieuwsbrieven en communicatie via social media dragen bij aan jouw succes!

Toe aan een (nieuwe) webshop?

Neem dan vrijblijvend contact op of kom langs in Berlicum om de mogelijkheden te bespreken. We maken graag kennis met je. Nieuwsgierig naar gerealiseerde webshops? Neem dan een kijkje bij onze projecten.

Meer weten over Webshop?

Onze experts hebben jarenlange ervaring.

Neem contact op met Jeroen

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden.