menu Sluit

Kennismaken?

Dat vinden wij een goed idee! Wij houden van persoonlijk contact dus we maken graag een afspraak!

+31 (0) 73 888 58 42
info@vrolijkonline.nl

Geef je e-mailmarketing een vrolijke boost

Een nieuwsbrief zorgt voor meer verkopen dan welk socialmediabericht dan ook. Jij wilt jouw doelgroep dan ook graag bereiken met e-mailmarketing. Maar waar vind je de tijd? Word Vrolijk Online en laat ons helpen.

afbeelding van vrouw met laptop waar "email, it's the original social media." op staat op een gele achtergrond

Profiteer van een creatieve kijk

Wij denken met je mee over de inhoud van jouw nieuwsbrief. Want als je het slim speelt, kun je daar nog meer leads of zelfs sales uit halen. Een ander woord, een extra knop: wij adviseren je inhoudelijk met kennis van zaken en voegen daar een vrolijke lach aan toe. Dat fleurt de boel op en verkoopt beter.

Van het opmaken van het template tot de verzending via MailChimp. Jij blijft bij klanten on-top-of-mind en hebt er zelf geen omkijken naar.

AVG-proof

De AVG heeft voor grote veranderingen gezorgd. Weet jij niet meer wat wel en niet mag? Wij sowieso wel. Verandering houden we voor je in de gaten. Zo worden jouw abonnees AVG-proof bereikt. Besteed je e-mailmarketing uit en wij zorgen dat jouw klanten AVG-proof bereikt worden.

Afbeelding van vrouw met tablet aan de koffietafel

Met een mooi design, slimme links, pakkende titels, goede beelden, voldoende call-to-actions en een catchy slogan, kan geen lezer de verleiding nog weerstaan.
Wat klopt, klikt

Geef jouw naamsbekendheid een kickstart

E-mailmarketing is de ideale manier om jezelf te presenteren aan een grote groep mensen die al geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten. Pak die kans aan en geef de communicatie een zwengel. Wij passen jouw e-mailmarketing aan op basis van de gestelde websitedoelen. Leg met ons de puzzelstukje in elkaar en word Vrolijk Online.

Marketing automation

Wil je nog een stapje verder gaan dan e-mailmarketing? Marketing automation is de technologie die je helpt om marketingprocessen en campagnes over meerdere kanalen automatisch te beheren. Met marketing automation benader je klanten en leads door middel van geautomatiseerde berichten via e-mail, internet en social media met als doel ze te informeren, te overtuigen en te binden aan jouw product of dienst. Door middel van segmentatie en profilering kun je gericht informatie versturen die op dat moment relevant is voor je doelgroep. Een handig en effectief hulpmiddel dus zo’n marketing automation tool. 

Kennismaken?

Dat vinden wij een goed idee! Wij houden van persoonlijk contact dus we maken graag een afspraak!

+31 (0) 73 888 58 42 info@vrolijkonline.nl