sluit
menu

Hieronder vind je alle linkjes vanuit Instagram

Vrolijk Online @ Instagram

New Dawn
Nieuwe Case Newdawn

De nieuwe website van het brand new coaching label van opleider Schouten & Nelissen is live! New Dawn Coaching is de naam! Lees in onze case meer over dit toffe project en bekijk de website.

Lees meer!
VO Vacature Online Marketing Specialist

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren online marketeer. 🤩 Ben jij een kei in het opzetten en uitvoeren van online marketingactiviteiten en een specialist op het gebied van SEO en SEA? 🔎 Een ware aanwinst voor ons vrolijke team? 🤝 Bekijk onze vacature!

Lees meer!
Umbraco 9

Vandaag is de release van Umbraco 9! 🚀 Met deze nieuwste versie migreert Umbraco van .NET 4 naar .NET 5. 🤓 Simpelweg betekent dit dat Umbraco op de achtergrond is overgezet naar de allernieuwste techniek. Het super gebruiksvriendelijke CMS is daarmee platformonafhankelijk en klaar voor de toekomst. 🙌 Wat wil je nog meer!?

Lees meer!
Nieuwecase Kranendonk

Voor Kranendonk - Smart robotics 🤖 realiseerden we een nieuwe, meertalige corporate website in Umbraco 8. Met Umbraco Forms en EZ Translator vulden we het beheersysteem aan tot een zeer gebruiksvriendelijk cms. 😊 Lees in onze klantcase hoe we dit project beetpakten en een professionele, dynamische website creëerden.

Lees meer!
Google Searchconsole Insights

Het gloednieuwe Google Search Console Insights maakt het mogelijk om op een makkelijke manier inzicht te krijgen in hoe de content op jouw website presteert en hoe deze door lezers wordt ervaren. 🔎🧐 Wij vertellen je graag meer over deze handige tool! ✅

Doneer
208822905 4337523686305539 8549977468543156045 N

Onze klant Yourout / Newlife / Dieupart zit in zwaar noodweer door de overstromingen in de Ardennen. Vandaar deze doneeractie die voor ze opgezet is. Ondersteun deze ondernemer door een donatie te geven!

Lees meer!
Mag Vs Woo Vierkant

Ben je op zoek naar een open source softwaresysteem voor je webshop? 🛒 En twijfel je tussen Magento en WooCommerce? Lees dan onze blog waarin we de twee e-commerce aanbieders voor je vergelijken! ⚖

Lees meer!
Happy Social Media Day

Today is the day! Het is wereldwijd Social Media Day. 🤳 De impact van social media is groot, dat weten we allemaal. Wij helpen je deze impact positief in te zetten voor jouw merk, product of dienst.🔥

Lees meer!
SEO Overzicht (1)

Door de coronacrisis is het internetgebruik in sneltreinvaart toegenomen. 🚄📈 Zaak dus om als ondernemer extra goed zichtbaar te zijn op zoekmachines zoals Google. 🔎 SEO is daarbij cruciaal. Lees in ons nieuwste artikel waarom!

Bekijk de website
Samenwerking Newba

In opdracht van New. Brand Activators. ontwikkelden we een Magento oplossing voor het PimpYours portal van Sligro. Wij zorgden voor de technische realisatie van de shop, New Brand Activators voor de activatie en de aantrekkelijke uitstraling. 🛒🤩

Lees meer!
Umbraco Vs Wordpress

In onze nieuwsbrief van juni vind je een link naar ons nieuwste artikel over de verschillen tussen Umbraco en WordPress. ⚖ Serieuze materie als je op zoek bent naar een open source cms! 🤓

Maatwerk webapplicaties
Maatwerk Applicaties

Bestaat er geen software voor jouw specifieke behoeften? Wij ontwikkelen innovatieve webapplicaties volledig afgestemd op jouw wensen.

lees meer!
Unnamed 2

Vandaag geeft onze online marketeer Dave een SEO training aan Committ Legal . 🎓 De advocaat voor ondernemers wil organisch beter vindbaar zijn. Dave legt ze uit hoe organische vindbaarheid werkt en leert ze hoe ze zelf hun online content kunnen verbeteren om goed zichtbaar te zijn op het web. 🔎👌

Lees meer!
Dienst Socialmedia

Wij hebben alles in huis om jouw merk, product of dienst succesvol te laten zijn. 🎯 Zowel online als offline. Vandaag zetten we onze discipline social media in de spotlights.

Lees meer!
Lokale Goededoelengids

Na ’s-Hertogenbosch en Alkmaar sluit ook Maastricht zich aan bij Lokale Goededoelengids NL. 🤝 Voor deze opdrachtgever maken we binnenkort voor de stad Mestreech een website en logo in stijl.

Lees meer!
Umbraco Certified

Onze Umbraco certified professionals Ralph en Corné hebben hun diploma's ververst. Zij zijn weer helemaal up-to-date na een geslaagde training. Proficiat heren! Nieuwsgierig naar de voordelen van Umbraco?

Lees meer!
Veilig Vlot Online

Met een supportovereenkomst ben je zeker van een goed onderhouden en adequaat functionerende website of webshop. In dit artikel lees je hoe wij jou proactief supporteren!

Lees meer!
Vertaalplugin (1)

Voor Umbraco 8 websites ontwikkelden we de eerste vertaalplugin die gebruik maakt van Google Translate. De tool vertaalt jouw website in een handomdraai naar méér dan 100 talen!

Lees meer!
SCOREN SEA

Online zichtbaar zijn - en dan vooral op Google - is de eerste stap naar succes. 🔎 Zowel gratis als betaald: SEO en SEA. Wij helpen je aantrekkelijke advertenties te maken en doelgericht campagne te voeren met behulp van Google Ads. 📢 Lees hier over de oneindige mogelijkheden van Google adverteren.

Lees meer!
Nieuwsbrief Visual April 2021

We hebben een primeur! 🙌 En nog veel meer tof klantnieuws waaronder nieuwe websites voor het label Competence van Schouten & Nelissen en VGE BV. Nieuwsgierig? Open gauw onze nieuwsbrief! 📬

Lees meer!
Case Competence

Voor het label Competence van Schouten & Nelissen hebben we een nieuwe website ontwikkeld. Competence is aanbieder van internationaal erkende trainingen voor coaches en inspirator voor alumni. 🎓 Op de website vind je actuele, praktische en inhoudelijke informatie over trainingen, cursusdagen en beschikbaarheid. Heb je interesse? Dan kun je je direct inschrijven of een brochure aanvragen voor meer details. ✅ Lees in de case hoe we deze nieuwe website van professioneel design en efficiënte techniek hebben voorzien.

Lees meer!
Tijs Regiobusiness

Wij staan met een leuk artikel in Regio Business, een magazine voor en door Brabantse ondernemers! Tijs, eigenaar van Vrolijk Online, geeft als tip: ‘Investeer zowel in betaalde campagnes als in organische vindbaarheid in zoekmachines. Maak bijvoorbeeld blogs of vlogs. Zo verkrijg je autoriteit en bouw je aan een ijzersterke online reputatie.’ 💪🏻 Benieuwd naar het hele artikel?

Bekijk de site!
VGE Livegang

Vier op een rij! 🙌 Deze week ging namelijk de 4️⃣de website van VGE BV live! Dit keer mochten we de corporate website onder handen nemen. VGE BV is wereldwijd expert op het gebied van UV-C technologie en focust zich op een duurzame, toekomstgerichte (water)industrie. 💦 Vanuit de tweetalige corporate website kun je naar de andere websites van VGE BV die wij eerder ontwikkelden: Blue lagoon (UV-C systemen voor zwembaden), Xclear (UV-C oplossingen voor vijvers & meer) en VGE Pro (industriële UV desinfectie oplossingen). Nieuwsgierig? Neem snel een kijkje!

Lees meer!
Nieuwe Blog Onlinemarketingtrends

Online is steeds meer verweven met ons dagelijks leven. 🤳 De pandemie versterkt deze realiteit. We shoppen 🛒, borrelen 🥂 , studeren 🎓, vergaderen 💬 en sporten 🏋️‍♀️ zelfs online! Social media spelen daarin een belangrijke rol. Run jij een bedrijf? Dan is online marketing niet meer weg te denken. ✅💻 Benieuwd naar de nieuwste trends? Lees onze blog!

Lees meer!
Dienst Branding

Alles onder één dak! 🏠 Wij hebben alles in huis om jouw merk, product of dienst succesvol te laten zijn. 🎯 Zowel online als offline. Vandaag zetten we onze discipline branding in de spotlights. 🔦🎨 Want voor de ontwikkeling van boeiende beeldmerken en herkenbare huisstijlen ben je bij ons aan het juiste adres! Onze grafisch vormgever vertaalt jouw identiteit naar een krachtig logo en onderscheidende corporate identity. In een brandbook vatten we jouw unieke stijl samen in kleurgebruik, typografie, fotografie, lettertypes, verhoudingen en beelden. Deze stijlgids vormt de basis van al jouw uitingen. Van website, webshop en mailing tot advertentie, brochure en briefpapier. 👌🏻 Benieuwd wat wij voor jouw branding kunnen betekenen?

Lees meer!
Case Bellevie2

Voor verloskundigenpraktijk Belle Vie realiseerden we een nieuwe website! 👶🙌 We ontwikkelden niet alleen een nieuwe website, maar gaven ook het logo en de huisstijl opnieuw vorm. ✨ Tevens maakten we huisstijldragers in lijn met de nieuwe look. Door de online marketing goed in te regelen geven we Belle Vie een boost op Google. 🌱🤰 Lees in onze case hoe we deze toffe full service opdracht realiseerden!

Bekijk de site!
Wezijnlive Wiekproducties

Wieke is producer, spreker en projectleider, maar zoals ze zelf zegt vooral de gangmaker achter Wiek Producties. 💃 Jarenlang heeft ze ervaring opgedaan bij diverse opdrachtgevers in zowel de evenementen- als de media & entertainmentbranche. 🥳 En nu gaat ze met Wiek Producties zelf aan de slag als zzp-er! Vrolijk Online mocht voor Wieke een one page website ontwikkelen en deze staat inmiddels live. Neem snel een kijkje bij het toffe eindresultaat.

Bekijk de site!
Livegang Bluelagoon

En weer een nieuwe website voor onze klant VGE BV! 🙌 Deze week is de website voor het merk Blue Lagoon live gegaan. 🥳 VGE zorgt er met de Blue Lagoon UV-C technologie voor dat zwembadwater veilig, gezond en glashelder is. Het is de meest efficiënte en betrouwbare desinfectietechniek om toe te voegen aan filtersystemen voor spa's, hot tubs en zwembaden. 🐋

Lees meer!
Nieuwsbrief Februari

De kop is eraf! Welkom februari. 👋🏻 We zijn het jaar goed begonnen met de lancering van nieuwe websites en webshops 🚀 en helpen verschillende klanten met het optimaliseren van hun online omgeving 📈. Nieuwsgierig hoe we dat doen?

Lees meer!
Dienst Social Yourout

Shine jij al op social media? ✨ Kanalen zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest kunnen positief bijdragen aan de naamsbekendheid, de vindbaarheid, de autoriteit en de omzet van jouw merk of onderneming. Mits je een goede social media strategie hanteert. 💪🏻 Benut de kracht van social media en laat jouw social media kanalen in het oog springen met behulp van onze specialisten. 🤩 Je kunt je social media activiteiten namelijk geheel aan ons uitbesteden. Wij hebben 3 verschillende social media pakketten of een pakket op maat. Samen maken we jouw social media tot een onvergetelijke belevenis! 🎉

Lees meer!
Case Lokalegoededoelengids

In de zomer van 2019 verscheen de eerste @Lokale Goededoelengids van Nederland voor de regio Den Bosch. 📖 In het nieuwe jaar volgt de tweede gids voor de regio Alkmaar. Wij mochten de algemene landelijke website en de twee regionale sub websites ontwikkelen! 🙌🏻 Initiatiefnemer Jan de Rond wil met het platform lokale goede doelen onder de aandacht brengen van donateurs, erflaters, serviceclubs en bedrijven. 😇

Lees meer!
Case Sn Coaching

Nieuwe case! 🙌🏻 In 2019 realiseerden we voor Schouten & Nelissen Coaching 🧠 een nieuwe website. Dit jaar staken we de website in een nieuw jasje 🧥👌🏻 vanwege de nieuwe huisstijl van het overkoepelende Schouten & Nelissen. Benieuwd naar het proces en het redesign?

Lees meer!
Webdesign Trends

De webdesign trends voor 2021 schieten alle kanten op. 🎆 Van less is more naar mixed media en oversized fonts en van een speels kleurverloop naar een stijlvolle donkere modus. 🌈🖤 Voldoen jouw website, webshop en feed al aan de nieuwste visuele trends? Of kunnen ze wel een likje verf gebruiken? Vrolijk Online denkt graag met je mee! Onze veelzijdige visual designer Mariëlle vertaalt de unieke look and feel van jouw merk, product of dienst naar een verrassend passend en eigentijds webdesign! 💥

Lees meer!
Nieuwsbrief Januari

Onze eerste nieuwsbrief van 2021 is een feit. 🙌🏻🤩📨 Een nieuw jaar met nieuw nieuws (en een pleonasme 😉). Nieuwe websites, webshops en huisstijlen. Nieuwe online marketing trajecten, visuele trends en verfrissende functies in Mijn Vrolijk Online. 🌱 Nieuwsgierig? 👀 Lees meer: https://bit.ly/2L7VGjK. Wil je niets meer missen? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief! 📬 #vrolijkonline #fullservicebureau #webdevelopment #websites #webshops #webdesign #branding #onlinemarketing #contentcreation #happynews #enews #nieuwsbrieven #altijdopdehoogte #nieuwsbrief

Lees meer!
Magento

Wil jij een webshop starten of optimaliseren en ben je nieuwsgierig naar de verschillen tussen Magento Commerce en Magento Open Source? 🛒 Onze Mike vertelt je in zijn blog over de voordelen van het betaalde e-commerceplatform 👛 ten opzichte van de gratis variant 🛍, maar belicht ook de nadelen. ⚖

Bekijk de site!
We Zijn Live Xclear

Er is weer een nieuwe website live voor onze klant VGE International! 🐋🥳 Eerder ontwikkelden we de website VGE Pro. Nu mochten we aan de slag met het realiseren van een nieuwe website voor hun merk Xclear, dé leverancier voor desinfectie oplossingen. Van helder vijverwater tot een schoon bureau. Een top website voor een top bedrijf! 👌🏻

Bekijk de site!
Habib

Jeej! 🎉 Voor Advocatenkantoor A. Habib-Portier mochten wij aan de slag met een heel toffe opdracht! Namelijk het ontwerpen van een nieuw logo, een brandbook en huisstijldocumenten zoals visitekaartjes en briefpapier. ✏️ Daarnaast realiseerden we een binnen de huisstijl een passende website. 🖥️ Nieuwsgierig naar het eindresultaat? Neem snel een kijkje! 👀

Lees meer!
Nieuwsbrief

Heb jij onze nieuwsbrief van december al gezien? 👀 Over de zeven zekerheden die online marketing jou biedt op weg naar online succes? 7️⃣🎯 En over onze toffe werkzaamheden voor Belle Vie 🤰🏻 en Schouten & Nelissen? 🎓

LEES MEER!
Case Aquaforte Instagram

Voor AquaForte doken we in de wereld van zwem-, koi- en siervijvers en realiseerden we een heldere website met inspirerende content voor zowel dealers als consumenten. ⛲🐟 In onze nieuwe case lees je meer over dit sfeervolle project.

BEKIJK DE SITE!
Wezijnlive Sn

Nieuw design! 🎉 Voor Schouten & Nelissen hebben wij de coaching website een compleet ander jasje gegeven. De website is nu volledig in lijn met de nieuwe huisstijl van Schouten & Nelissen en de corporate website. Het eindresultaat is super gaaf geworden! 😍 Nieuwsgierig? Neem snel een kijkje op de website. 👀🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♂️

Lees meer!
Zeven Zekerheden

Online marketing is niet meer weg te denken uit je bedrijfsproces. 📊 Het geeft inzicht in de actuele situatie en de kansen binnen je markt. 🔎🎯 In deze blog belichten we de zeven zekerheden van online marketing. 🔦👊🏻

Lees meer!
Happy News V2

Heb jij onze nieuwsbrief vorige week gemist? 📩 Niet getreurd, je kunt ‘m alsnog bekijken! 👀 Wil je meer weten over onze toffe projecten, online ontwikkelingen en trends? 🤩 Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. 📭

Lees meer!
Magento Upgrade

Upgrade alert! 🚨 🛒⏫ Sinds deze zomer wordt Magento 1 niet meer ondersteund. Draait jouw webshop nog niet in Magento 2? Dan is het de hoogste tijd voor een upgrade.

BEKIJK DE SITE!
We Zijn Live Aquaforte

Yeah! 🎉 De nieuwe website van AquaForte is live! En wel in 4 talen. Het merk van onze klant @SIBO Fluidra levert innovatieve vijverproducten voor de aanleg en het onderhoud van elk type (zwem)vijver. 🐟 De website is met een uitgebreid kenniscentrum met handleidingen, instructiefilmpjes en FAQ zeer informatief. Mooie projectbeelden geven beleving aan zowel de website als de producten. 💦 Een inspiratie voor dealers en consumenten! Nieuwsgierig naar het eindresultaat?

Lees meer!
Koningwillem1college

Het Koning Willem I College in ’s-Hertogenbosch wil studenten zo goed mogelijk bedienen. 👑🎓 Op school, maar ook online. Wij staan ze daarbij graag ter zijde. Als een lakei in het land van Koning Willem I College adviseren wij op het gebied van online marketing en website optimalisatie. 🔎👌🏻

Lees meer!
Nieuwe Case Abdij Koningshoeven

Throw🔙 In 2016 maakten we samen met De creatieve afdeling een nieuwe website voor Abdij Koningshoeven. 😇 Een mooi project waar we graag op terugblikken!

Lees meer!
Aandeslagvoor Vge

💦 Na met veel plezier de website VGE Pro te hebben gerealiseerd, mogen we nu voor VGE aan de slag met de ontwikkeling van een tweetal merkensites: Xclear en Blue Lagoon. Daarnaast mogen we de corporate website van VGE BV onder handen nemen! 🙌🏻 Wij kijken uit naar een fijn vervolg van onze samenwerking. 😃

Lees meer!
Galant Nieuwe Case

Voor Galant Vrijwilligersnetwerk vernieuwden we de website. Om vrijwilligers en organisaties goed te kunnen informeren bouwden we een nieuwe website in Umbraco. De oude website bevatte lappen content, was druk en onoverzichtelijk. Dat kwam de toegankelijkheid en vindbaarheid niet ten goede. We versimpelden de structuur, maakten de content visueel aantrekkelijk en de informatie beter vindbaar door vraagstelling. Lees meer over dit dankbare project op onze website!

Lees meer!
Alles Onder Één Dak

Bij Vrolijk Online vind je alles onder één dak. Ontwikkelaars, vormgevers, schrijvers, managers en marketeers. Eén full service bureau voor ál jouw vragen.💪👏 Van social media, SEO, SEA, websites en webshops tot nieuwsbrieven, visitekaartjes, posters, banners en branding. Handig!

Lees meer!
Insta02

Facebook introduceert Facebook Shops. 🛍️ Met deze nieuwe functie kun je een gratis webshop bouwen binnen Facebook. Ook als je nog geen eigen webwinkel hebt. Ideaal om jouw producten onder de aandacht te brengen van de grote groep Facebook en Instagram gebruikers. 🙌🏻 Wij vertellen je graag meer over de voordelen van deze tool en kunnen je helpen een toffe shop op te zetten.

Lees meer!
Insta04

Social media is ongekend populair, zowel bij particulieren als bij bedrijven. 🚀 Het biedt bedrijven de kans om in contact te komen met hun doelgroep en de naamsbekendheid te vergroten. Om je doelgroep te bereiken is het opstellen van een social media plan heel belangrijk; Wat wil je bereiken? Welke kanalen ga je inzetten? Wat ga je communiceren? Welke tone of voice ga je gebruiken? 🎯 Als de basis staat kan je aan de slag met de posts en deze moeten er natuurlijk wel gelikt uitzien om de doelgroep te enthouiastmeren. 😁 Wil je meer weten wat social media voor jouw bedrijf kan betekenen? Hoe je de verschillende kanalen effectief inzet? En hoe je met jouw posts de doelgroep bereikt? Neem contact met ons op! 💪🏻

Lees meer!
Insta03

We creëren al jaren met groot genoegen websites met behulp van Umbraco. 💪 In dit CMS ben je volledig vrij een design naar wens te maken, zonder rekening te hoeven houden met eventuele beperkingen: alles is mogelijk! Na jarenlang websites te hebben ontwikkeld met Umbraco 7 werd in 2019 Umbraco 8 gelanceerd. 🚀 We schreven daar destijds, nadat we de eerste tests met Umbraco 8 hadden uitgevoerd, een artikel over. Inmiddels hebben we meerdere websites ontwikkeld met Umbraco 8 en zijn we honderd procent overtuigd: Umbraco 8 is de toekomst!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden.