sluit
  • Over ons
  • Dit doen wij
  • Projecten
  • Actueel
  • Vacatures
  • Contact

Koffie of Gluk thee?

Runweg 20, 5258 BN Berlicum
T 073 888 58 42
E info@vrolijkonline.nl

Support nodig

E. support@vrolijkonline.nl
menu

Hieronder vind je alle linkjes vanuit Instagram

Vrolijk Online @ Instagram

Lees meer!
Umbraco 11

Vorige maand is Umbraco 11 uitgebracht. Met de migratie naar .NET 7 en ASP.NET Core 7, het overzichtelijke Umbraco Marketplace en de gloednieuwe Block Grid Editor belooft de nieuwste hoofdversie van ons favoriete CMS een nóg betere performance en beleving!

Lees meer!
Galant Live

De nieuwe website van Galant is live! Wij zijn trots op het resultaat dat we samen hebben bereikt! Wij ontwikkelden een nieuwe maatwerk website om de dienstverlening van het nieuwe Galant nog beter vindbaar te maken voor vrijwilligers, organisaties en ondernemers. We voegden de drie losse websites samen tot één overkoepelende website in Umbraco 10, we pasten de opzet van de homepage aan en breidden de website uit met extra functionaliteiten. Alle informatie over ‘goed doen’ in Den Bosch is nu te vinden op één plek.

Lees meer!
Webdesigntrendsv2

Ook in 2023 bruist het van de online design trends. Van stijlvol tot brutaal, van retro tot hypermodern. En dat allemaal het liefst duimvriendelijk. We lichten acht toffe webdesign trends voor je uit in onze blog!

Lees meer!
Send In Blue (1)

Dag chimpansee, hello Sendinblue! Vandaag versturen wij onze eerste nieuwsbrief via Sendinblue. Mailchimp voldoet niet aan de huidige privacywetgeving. Tijd voor een alternatief dus! We vergeleken verschillende marketing automation tools en zijn gevallen voor Sendinblue. Met Sendinblue stel je makkelijk en efficiënt mailinglists, nieuwsbrieven en campagnes op. De tool is eenvoudig in gebruik en bovendien zeer betrouwbaar.

Lees meer!
Vendr

Op zoek naar een goede webshop op maat? Kies voor Vendr, de e-commerce oplossing van Umbraco. Laat je webshop naadloos aansluiten op je Umbraco website en profiteer van de voordelen van één CMS. Vendr is gebruiksvriendelijk, snel en veilig in gebruik.

Lees meer!
Online Strategie

Online succesvol worden? Daar is meer voor nodig dan alleen een goede website. Om beter gevonden te worden, leads te genereren of meer te verkopen via je webshop heb je een goede online strategie nodig. Een online strategie is een belangrijk instrument voor je zichtbaarheid op het internet. Wij helpen je graag om alle kansen te benutten en je te behoeden voor de valkuilen.

Lees meer!
EZ Translator

Ben jij internationaal actief? Dan is een meertalige website een must. EZ Translator vertaalt jouw Umbraco website easy naar meer dan 100 talen! Onze innovatieve vertaalplugin is beschikbaar vanaf Umbraco 8. Meer weten? Lees ons artikel of neem contact op.

Lees meer!
Stagiairs

Ben jij op zoek naar een leerzame stage bij een vrolijk bedrijf? Dat komt goed uit, want wij vinden het leuk om stagiaires te begeleiden! Volg jij een HBO of MBO studie in de richting van informatica, webdevelopment, webdesign of mediavormgeving? Wij bieden een stageplek voor begin 2023. Wij zijn een jong team en houden van tafelvoetballen, tafeltennissen, basketballen en nog veel meer. Interesse?

Lees meer!
Digitoegankelijk

Is jouw website al digitaal toegankelijk? De meeste websites zijn namelijk niet toegankelijk voor mensen met een beperking. Sinds 2021 moeten websites van overheidsinstellingen digitaal toegankelijk zijn. Vanaf 2025 moeten bepaalde commerciële bedrijven ook aan deze verplichting voldoen, waaronder webshops. Voor welke bedrijven gaat dit gelden? En wat betekent dit voor jouw website? Je leest het op onze website.

Lees meer!
E Commerce Trends

Sinds de corona pandemie winkelen steeds meer mensen online. Het aantal webshops stijgt enorm. Hoe kun jij je nog onderscheiden in deze markt? Lees alles over de laatste trends in e-commerce land: multichannel verkoop, social commerce, personalisatie, conversational commerce en meer!

Lees meer!
Lisaokt22c

Na een halfjaar in dienst van Vrolijk Online maakt Lisa de balans op. Als copywriter creëert ze teksten voor websites, social media, folders, campagnes en nieuwsbrieven. Daarnaast heeft ze een adviserende rol op het gebied van strategie, online marketing en natuurlijk content. Hoe het haar bevalt? Goed! In haar blog vertelt ze meer over het eerste halfjaar bij Vrolijk Online.

Lees meer!
Samenwerking Kw1c

"De samenwerking liep (en loopt) nog steeds uitstekend, ik heb soms het gevoel dat ik zelf ook onderdeel ben van het team. Het resultaat is fantastisch." Voor Koning Willem I College mochten wij onlangs een geheel nieuwe maatwerk website ontwikkelen. Een prachtige omvangrijke uitdaging die we in minder dan 4 maanden hebben gerealiseerd. In onze nieuwste blog blikken wij terug op de samenwerking met Marli Fonken namens KW1C.

Vacature front-end developer
Frontend Vacature

Wij zijn op zoek naar een front-end developer met full stack ambities! Als front-end developer bij Vrolijk Online ben jij verantwoordelijk voor de techniek van de voorkant van onze websites, webshops en applicaties. Is dit jouw passie, heb je ervaring met HTML, CSS en Sass en deins jij niet terug voor vernieuwende designs? Bekijk dan snel onze vacature.

Vacature visual designer
Vacature Designer

Heb jij een passie voor grafische vormgeving? Wij zijn op zoek naar een visual designer ter uitbreiding van ons team. Je hebt een brede interesse en werkt graag aan uiteenlopende design werkzaamheden, zowel online als offline! Heb jij minimaal 5 jaar ervaring en ben je toe aan een vrolijke werkomgeving? Stuur dan snel een berichtje!

Lees meer!
Ontwikkelaars Vacature

Wij zijn op zoek naar een medior of senior WordPress ontwikkelaar én een senior .NET ontwikkelaar met kennis van Umbraco. Bij ons staan werkgeluk en sfeer hoog op de agenda! Ben jij die ware aanwinst voor ons vrolijke team?

Lees meer!
Dienst Webdesign

Vandaag zetten we onze discipline webdesign in de spotlights. Een welvarende website is online makkelijk vindbaar, spreekt aan en genereert omzet. Het webdesign wekt belangstelling en zorgt voor de juiste beleving en zet aan tot actie. Een succesvol webdesign is dus niet alleen een visitekaartje, maar ook een leadgenerator. Ben jij op zoek naar een professioneel en passend webdesign?

Lees meer!
Versies Updates (1)

Een up-to-date website is essentieel om van de nieuwste features en fixes te genieten, maar vooral om verzekerd te zijn van ondersteuning en een veilige omgeving. Regelmatig updaten is dan ook van groot belang om je Umbraco website in optimale conditie te houden. Ook hier is voorkomen beter - en vaak voordeliger - dan genezen! Lees meer over het nut van updates en upgrades in onze blog.

Bekijk de vacature!
Wordpress Developer

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste WordPress ontwikkelaar. Heb jij minimaal 5 jaar ervaring als full-stack WordPress ontwikkelaar en deins jij niet terug voor vernieuwende designs? Ben jij een ware aanwinst voor ons vrolijke team? Bekijk dan onze vacature.

Lees meer!
KW1C

De nieuwe website van het Koning Willem I College is live! We zijn maar wát trots dat we deze mooie maatwerk website mochten ontwikkelen. Een mooie grote uitdaging die we in minder dan 4 maanden hebben gerealiseerd. We kijken terug op een top samenwerking! Lees alles in onze projectcase.

Lees meer!
Heroes Website Vierkant

En we hebben een nieuwtje, want sinds vandaag zijn we lid van de businessclub van Heroes Den Bosch! Je komt ons binnenkort dus nog vaker tegen op de tribunes.

Lees meer!
Whatsapp Image 2022 07 21 At 3.24.31 PM (1)

Met onze online marketing skills zetten we de verschillende bedrijven, de webshop en het congres van Dutch Safety Group op de digitale kaart! Hiermee kan DSG continu het online verkeer monitoren en op de hoogte blijven van website prestaties. Meten is weten! Wat we precies doen lees je in onze projectcase.

Bekijk meer!
Whatsapp Image 2022 07 21 At 3.24.32 PM

Voor schoenenlabel Shoecolate van MonShoe Fashion ontwierpen we een logo, ontwikkelden we een huisstijl en realiseerden we een webshop in WooCommerce. Shoecolate is ready to shine als zelfstandig modemerk! Meer weten? Bekijk het in onze projectcase.

Lees meer!
Alternatieven GA4 Red Vierkant

Volgende zomer stopt Google met dataverwerking in Universal Analytics. Stap je klakkeloos over op Google Analytics 4 of kies je voor een alternatief? Omdat Google Analytics wat privacy betreft onder vuur ligt, leek het ons een goed idee om eens wat andere opties te onderzoeken. In deze blog vertellen we je meer over onze 3 favoriete alternatieven voor GA4!

Lees meer!
Scorito

Voor spelplatform Scorito.com realiseerden we een nieuw marketing- en contentplatform zodat de amusementswebsite nóg beter scoort op het gebied van vindbaarheid. Op #ScoritoPraat vind je voorbeschouwingen, favorieten, tips, interviews, nieuws en podcasts over de grootste sportevenementen.

Bekijk de website!
Caleidoscoop

De nieuwe Umbraco website van Caleidoscoop Leertrajecten is live! Wij mochten de technische kant van de website voor onze rekening nemen. We ontwierpen de wireframes, ontwikkelden de front- en backend, integreerden Umbraco Forms en maakten een koppeling met Coachview.

Lees meer!
Digitoegankelijkheid

Is jouw website digitaal toegankelijk? Ongeveer 2 miljoen mensen in Nederland hebben een beperking. De meeste websites zijn niet toegankelijk voor hen. Sinds juni 2021 moeten alle overheidsinstellingen voldoen aan de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG). De WCAG hebben betrekking op alle aspecten van een website. Geen overheidsinstelling? Ook voor jouw bedrijfsdoelstellingen is het een meerwaarde om voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te zijn.

Bekijk de foto's!
Teamfotos

Ons team is flink uitgebreid. Hoog tijd voor nieuwe foto's. Heb jij ze al gezien? We hebben onze teampagina bijgewerkt! Bekijk het op onze website.

Lees meer!
Umbraco 10

Het is bijna zover! De release van Umbraco 10! Met deze nieuwste versie migreert Umbraco van .NET 5 naar .NET 6 én APS.NET 6. Hiermee maakt Umbraco gebruik van de allernieuwste techniek. Het gebruiksvriendelijke en platformonafhankelijk CMS is is helemaal klaar voor de toekomst. Wat wil je nog meer!?

Lees meer!
Wordpress Trends

Headless, codeless, e-commerce en augmented reality. Dit zijn vier wervelende WordPress ontwikkelingen van 2022 die je niet mag en wilt missen. We vertellen je er graag meer over in dit artikel!

Lees meer!
DENS Online 2

De nieuwe website van DENS is live! Met innovatieve technologie wil DENS de energietransitie wereldwijd drastisch versnellen. Een vooruitstrevende missie verdient een vooruitstrevende website! Het resultaat is een fancy maatwerk website in Umbraco. Meer weten over deze nieuwe website? Je leest het in onze projectcase!

Lees meer!
Linkbuilding

Hoger scoren met je website in de zoekresultaten? Onderschat de rol van linkbuilding niet! Waar voorheen het verzamelen van zoveel mogelijk backlinks een garantie voor succes was, kan dit anno 2022 juist averechts werken. Waar je vandaag de dag op moet letten lees je in onze nieuwe blog.

Bekijk de vacature!
Projectmanager Do

En wil je net zo vrolijk worden van je werk als onze collega projectmanager Dominique? Bekijk dan snel onze vacature en neem contact op!

Bekijk de vacature!
Vacature.Netvierkant1

Word jij blij van een fulltime functie in een informele werkomgeving met 14 vrolijke collega’s en de mogelijkheid om zowel thuis of op kantoor te werken? Kom dan kennismaken!

Lees meer!
Umbraco Nummer1

In de Emerce100, een jaarlijks onderzoek naar de beste e-business bedrijven van Nederland, behaalde Umbraco de hoogste score in de categorie CMS open source. Wij zijn trots en blij dat wij als gecertificeerd Umbraco partner dit super gebruiksvriendelijke CMS aan onze klanten kunnen aanbieden.

Lees meer!
Aquaforte Case

Door het gebruik van Google Analytics, Google Ads, blogs, en nog veel meer controleren, genereren en optimaliseren we het online verkeer van AquaForte. Lees er alles over in onze nieuwe projectcase!

Lees meer!
Hubspot

Laat contacten die formulieren op je site invullen automatisch opslaan in je CMS, middels de integratie van HubSpot Forms met Umbraco. Daarna kan je het contact gebruiken als lead voor marketing- of verkoopdoeleinden. Lees meer over de integratie van HubSpot Forms en Umbraco.

Lees meer!
GA4

Google Analytics 4 is sinds enige tijd beschikbaar. Onlangs maakte Google bekend dat de ondersteuning van Universal Analytics stopt op 1 juli 2023. Dit heeft de nodige gevolgen voor jou als gebruiker. Lees alles in ons artikel.

Bekijk de website!
Acute Zorg Congres

Alvast tickets boeken voor het Acute Zorg Congres op 23 september 2022? Geen probleem! Op de nieuwe website regel je het makkelijk. Trots dat wij deze website in Umbraco mochten ontwikkelen!

Lees meer!
WK Veldtrijden Case

Voor het WK Veldrijden 2023 bouwden we een website in WordPress, middels ons eigen stramien. Weten hoe dit werkt? We schreven hier een artikel over! Je leest het hier.

Lees meer!
Template Maatwerk

Toe aan een (nieuwe) website? WordPress biedt vele mogelijkheden. De vraag is: kies je voor een template of maatwerk? We hebben de voor- en nadelen op een rijtje gezet en presenteren ons alternatief. Lees het in onze blog!

Bekijk de website!
WK Veldtrijden

De nieuwe website van het WK Veldrijden 2023 is live! Een snelle website in WordPress, gebouwd middels ons eigen stramien. Ook interesse in een overzichtelijke website? Daar draaien wij onze hand niet voor om! Neem contact met ons op! 📞

Werken bij Hendriks
Nieuwe Case Werkenbij Hendriks

Naast een corporate website bouwden we ook een 'Werken bij' website voor het Brabantse @Hendriks. Een website speciaal voor werkzoekenden die het willen maken in de bouw. 🧱💪 Ook over dit project schreven we een case.

Lees meer!
Nieuwe Case Hendriks

Voor Hendriks bouwden wij een professionele corporate website waarop het duurzame en innovatieve bouwbedrijf 🧱 zich helder profileert, kennis deelt en projecten toont. 👷‍♀️👷‍♂️

Vacature online marketing specialist
Vacature Online Marketing Dave Wij Zoeken Jou

Onze marketeer Dave zit met zijn handen in het haar. Spreekwoordelijk dan hè. 😉 Er liggen namelijk zoveel toffe online marketing projecten, kansen en taken dat hij wel een collega kan gebruiken. We zijn dan ook op zoek naar een enthousiaste en ervaren online marketing specialist om ons Vrolijk Online team te versterken. 💪 Ben jij een kei in het opzetten en uitvoeren van online marketingactiviteiten en een specialist op het gebied van SEO en SEA? 🔎 Solliciteer dan direct op onze vacature!

Bekijk de website!
Goudaholland Live

De nieuwe website van Gouda Holland is live! 🙌 Een krachtige corporate website in Umbraco met een uitgebreid productenportaal waar je snel en simpel het juiste product vindt door middel van PowerFind. 🚀 Het vertrouwde webdesign laat duidelijk zien dat de specialist in kabeldraagsystemen bij NIEDAX GROUP hoort.

Nieuwe case PolyMX
Nieuwe Case Polymx

Voor polyurethaan specialist PolyMX ontwikkelden we een nieuwe, tweetalige maatwerk website in Umbraco. Een overzichtelijke, gebruiksvriendelijke en stijlvolle website passend bij hun kwaliteitsproducten. 👌 Lees in onze projectcase hoe we een helder beeld van het bedrijf creëerden.

Lees meer!
SEA Trends 2022

Nieuwsgierig naar de SEA trends van 2022? In onze blog onthullen we de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online adverteren. 📢 Doe er je voordeel mee! 🤑

Lees meer!
SEO TRENDS

We hebben de nieuwste SEO trends voor je op een rijtje gezet. 🔎 Lees in onze blog over de voordelen van lokale zoekmachine optimalisatie, het gemak van keyword clustering en het belang van expertise. Met deze kennis zorg je ervoor dat je ook in 2022 online goed zichtbaar bent! 💡👊

Vacature accountmanager sales
Vacature Accountmanager (1)

Wij zijn op zoek naar een energieke en ervaren accountmanager sales. Een aanpakker met ruime ervaring in het verkopen van online (marketing) diensten en producten. Ben jij een ster in het onderhouden van klantrelaties? 🌟 Een topper in het werven van nieuwe opdrachtgevers? 🤝 En een kei in het signaleren van mogelijkheden bij zowel bestaande als nieuwe klanten? 💡 Dan zoeken wij jou!

Lees meer!
Umarketingsuite

Speciaal voor Umbraco websites is er uMarketingSuite: een super handig alles-in-1 marketing pakket. ✅ De toolbox is een verzameling van de meest succesvolle marketinginstrumenten en integreert naadloos met de backend van je website.

Lees meer!
Dienst Online Strategie

Alles onder één dak! 🏠 Wij hebben alles in huis om jouw merk, product of dienst succesvol te laten zijn. 🎯 Zowel online als offline. Vandaag zetten we onze discipline online strategie in de spotlights.🔦🖥️ Alles wat je online doet, doe je met een reden. Om de online activiteiten van jouw organisatie succesvol te laten zijn, is het goed om een online strategie op te stellen. Vrolijk Online helpt je daarbij. In een doelgericht stappenplan werken we uit welke boodschap je wilt vertellen, aan wie, met welk doel en met welke middelen. In 6 stappen komen we samen tot een optimale online strategie! 💯

Lees meer!
Webp Social

Wij zijn happy met WebP. 🙂 Waarom? Omdat een WebP afbeelding veel minder ruimte inneemt dan JPEG of PNG, waardoor websites sneller laden. 🏃‍♂️⏳ En dat zonder verlies van kwaliteit! Hoe dan? Dat lees je in ons actuele artikel.

Lees meer!
Case Niedax

Lees in onze projectcase hoe de supersnelle, professionele website van @NiedaxKleinhuis tot stand is gekomen. Dankzij de intensieve en succesvolle samenwerking met @ProPlanet hebben we het uitgebreide productaanbod van de specialist in kabeldraagsystemen feilloos geïntegreerd in de nieuwe website. 👌 Een online omgeving waar productinformatie, kennis en ervaringen samenkomen. Verfrissend, verhelderend en verduidelijkend.

Lees meer!
Wijzoekenjou

Wij zoeken jou! De doortastende account- en projectmanager 🤝, de succesvolle online marketing specialist 🎯 en de treffende copywriter web ✒️! Herken je jezelf in één van deze functies en ben je enthousiast? Bekijk dan onze actuele vacatures en solliciteer!

Bekijk de website!
Wezijnlive Niedax

De nieuwe maatwerk website van Niedax is live! 🙌 Niedax is totaalleverancier van kabeldraagsystemen. Samen met ProPlanet ontwikkelden we een supersnelle website waarin de producten van Niedax naadloos zijn geïntegreerd. Met behulp van PowerFind, een intelligente zoekmachine, kun je razendsnel het gewenste product met de juiste kenmerken vinden. 🔎👌

New Dawn
Nieuwe Case Newdawn

De nieuwe website van het brand new coaching label van opleider @Schouten & Nelissen is live! 🌅 New Dawn Coaching is de naam! Lees in onze case meer over dit toffe project en bekijk de website.

Online marketing specialist (24 uur)
VO Vacature Online Marketing Specialist

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren online marketeer. 🤩 Ben jij een kei in het opzetten en uitvoeren van online marketingactiviteiten en een specialist op het gebied van SEO en SEA? 🔎 Een ware aanwinst voor ons vrolijke team? 🤝 Bekijk onze vacature!

Lees meer!
Umbraco 9

Vandaag is de release van Umbraco 9! 🚀 Met deze nieuwste versie migreert Umbraco van .NET 4 naar .NET 5. 🤓 Simpelweg betekent dit dat Umbraco op de achtergrond is overgezet naar de allernieuwste techniek. Het super gebruiksvriendelijke CMS is daarmee platformonafhankelijk en klaar voor de toekomst. 🙌 Wat wil je nog meer!?

Lees meer!
Nieuwecase Kranendonk

Voor Kranendonk - Smart robotics 🤖 realiseerden we een nieuwe, meertalige corporate website in Umbraco 8. Met Umbraco Forms en EZ Translator vulden we het beheersysteem aan tot een zeer gebruiksvriendelijk cms. 😊 Lees in onze klantcase hoe we dit project beetpakten en een professionele, dynamische website creëerden.

Lees meer!
Google Searchconsole Insights

Het gloednieuwe Google Search Console Insights maakt het mogelijk om op een makkelijke manier inzicht te krijgen in hoe de content op jouw website presteert en hoe deze door lezers wordt ervaren. 🔎🧐 Wij vertellen je graag meer over deze handige tool! ✅

Doneer
208822905 4337523686305539 8549977468543156045 N

Onze klant Yourout / Newlife / Dieupart zit in zwaar noodweer door de overstromingen in de Ardennen. Vandaar deze doneeractie die voor ze opgezet is. Ondersteun deze ondernemer door een donatie te geven!

Lees meer!
Mag Vs Woo Vierkant

Ben je op zoek naar een open source softwaresysteem voor je webshop? 🛒 En twijfel je tussen Magento en WooCommerce? Lees dan onze blog waarin we de twee e-commerce aanbieders voor je vergelijken! ⚖

Lees meer!
Happy Social Media Day

Today is the day! Het is wereldwijd Social Media Day. 🤳 De impact van social media is groot, dat weten we allemaal. Wij helpen je deze impact positief in te zetten voor jouw merk, product of dienst.🔥

Lees meer!
SEO Overzicht (1)

Door de coronacrisis is het internetgebruik in sneltreinvaart toegenomen. 🚄📈 Zaak dus om als ondernemer extra goed zichtbaar te zijn op zoekmachines zoals Google. 🔎 SEO is daarbij cruciaal. Lees in ons nieuwste artikel waarom!

Bekijk de website
Samenwerking Newba

In opdracht van New. Brand Activators. ontwikkelden we een Magento oplossing voor het PimpYours portal van Sligro. Wij zorgden voor de technische realisatie van de shop, New Brand Activators voor de activatie en de aantrekkelijke uitstraling. 🛒🤩

Lees meer!
Umbraco Vs Wordpress

In onze nieuwsbrief van juni vind je een link naar ons nieuwste artikel over de verschillen tussen Umbraco en WordPress. ⚖ Serieuze materie als je op zoek bent naar een open source cms! 🤓

Maatwerk webapplicaties
Maatwerk Applicaties

Bestaat er geen software voor jouw specifieke behoeften? Wij ontwikkelen innovatieve webapplicaties volledig afgestemd op jouw wensen.

lees meer!
Unnamed 2

Vandaag geeft onze online marketeer Dave een SEO training aan Committ Legal . 🎓 De advocaat voor ondernemers wil organisch beter vindbaar zijn. Dave legt ze uit hoe organische vindbaarheid werkt en leert ze hoe ze zelf hun online content kunnen verbeteren om goed zichtbaar te zijn op het web. 🔎👌

Lees meer!
Dienst Socialmedia

Wij hebben alles in huis om jouw merk, product of dienst succesvol te laten zijn. 🎯 Zowel online als offline. Vandaag zetten we onze discipline social media in de spotlights.

Lees meer!
Lokale Goededoelengids

Na ’s-Hertogenbosch en Alkmaar sluit ook Maastricht zich aan bij Lokale Goededoelengids NL. 🤝 Voor deze opdrachtgever maken we binnenkort voor de stad Mestreech een website en logo in stijl.

Lees meer!
Umbraco Certified

Onze Umbraco certified professionals Ralph en Corné hebben hun diploma's ververst. Zij zijn weer helemaal up-to-date na een geslaagde training. Proficiat heren! Nieuwsgierig naar de voordelen van Umbraco?

Lees meer!
Veilig Vlot Online

Met een supportovereenkomst ben je zeker van een goed onderhouden en adequaat functionerende website of webshop. In dit artikel lees je hoe wij jou proactief supporteren!

Lees meer!
Vertaalplugin (1)

Voor Umbraco 8 websites ontwikkelden we de eerste vertaalplugin die gebruik maakt van Google Translate. De tool vertaalt jouw website in een handomdraai naar méér dan 100 talen!

Lees meer!
SCOREN SEA

Online zichtbaar zijn - en dan vooral op Google - is de eerste stap naar succes. 🔎 Zowel gratis als betaald: SEO en SEA. Wij helpen je aantrekkelijke advertenties te maken en doelgericht campagne te voeren met behulp van Google Ads. 📢 Lees hier over de oneindige mogelijkheden van Google adverteren.

Lees meer!
Nieuwsbrief Visual April 2021

We hebben een primeur! 🙌 En nog veel meer tof klantnieuws waaronder nieuwe websites voor het label Competence van Schouten & Nelissen en VGE BV. Nieuwsgierig? Open gauw onze nieuwsbrief! 📬

Lees meer!
Case Competence

Voor het label Competence van Schouten & Nelissen hebben we een nieuwe website ontwikkeld. Competence is aanbieder van internationaal erkende trainingen voor coaches en inspirator voor alumni. 🎓 Op de website vind je actuele, praktische en inhoudelijke informatie over trainingen, cursusdagen en beschikbaarheid. Heb je interesse? Dan kun je je direct inschrijven of een brochure aanvragen voor meer details. ✅ Lees in de case hoe we deze nieuwe website van professioneel design en efficiënte techniek hebben voorzien.

Lees meer!
Tijs Regiobusiness

Wij staan met een leuk artikel in Regio Business, een magazine voor en door Brabantse ondernemers! Tijs, eigenaar van Vrolijk Online, geeft als tip: ‘Investeer zowel in betaalde campagnes als in organische vindbaarheid in zoekmachines. Maak bijvoorbeeld blogs of vlogs. Zo verkrijg je autoriteit en bouw je aan een ijzersterke online reputatie.’ 💪🏻 Benieuwd naar het hele artikel?

Bekijk de site!
VGE Livegang

Vier op een rij! 🙌 Deze week ging namelijk de 4️⃣de website van VGE BV live! Dit keer mochten we de corporate website onder handen nemen. VGE BV is wereldwijd expert op het gebied van UV-C technologie en focust zich op een duurzame, toekomstgerichte (water)industrie. 💦 Vanuit de tweetalige corporate website kun je naar de andere websites van VGE BV die wij eerder ontwikkelden: Blue lagoon (UV-C systemen voor zwembaden), Xclear (UV-C oplossingen voor vijvers & meer) en VGE Pro (industriële UV desinfectie oplossingen). Nieuwsgierig? Neem snel een kijkje!

Lees meer!
Nieuwe Blog Onlinemarketingtrends

Online is steeds meer verweven met ons dagelijks leven. 🤳 De pandemie versterkt deze realiteit. We shoppen 🛒, borrelen 🥂 , studeren 🎓, vergaderen 💬 en sporten 🏋️‍♀️ zelfs online! Social media spelen daarin een belangrijke rol. Run jij een bedrijf? Dan is online marketing niet meer weg te denken. ✅💻 Benieuwd naar de nieuwste trends? Lees onze blog!

Lees meer!
Dienst Branding

Alles onder één dak! 🏠 Wij hebben alles in huis om jouw merk, product of dienst succesvol te laten zijn. 🎯 Zowel online als offline. Vandaag zetten we onze discipline branding in de spotlights. 🔦🎨 Want voor de ontwikkeling van boeiende beeldmerken en herkenbare huisstijlen ben je bij ons aan het juiste adres! Onze grafisch vormgever vertaalt jouw identiteit naar een krachtig logo en onderscheidende corporate identity. In een brandbook vatten we jouw unieke stijl samen in kleurgebruik, typografie, fotografie, lettertypes, verhoudingen en beelden. Deze stijlgids vormt de basis van al jouw uitingen. Van website, webshop en mailing tot advertentie, brochure en briefpapier. 👌🏻 Benieuwd wat wij voor jouw branding kunnen betekenen?

Lees meer!
Case Bellevie2

Voor verloskundigenpraktijk Belle Vie realiseerden we een nieuwe website! 👶🙌 We ontwikkelden niet alleen een nieuwe website, maar gaven ook het logo en de huisstijl opnieuw vorm. ✨ Tevens maakten we huisstijldragers in lijn met de nieuwe look. Door de online marketing goed in te regelen geven we Belle Vie een boost op Google. 🌱🤰 Lees in onze case hoe we deze toffe full service opdracht realiseerden!

Bekijk de site!
Wezijnlive Wiekproducties

Wieke is producer, spreker en projectleider, maar zoals ze zelf zegt vooral de gangmaker achter Wiek Producties. 💃 Jarenlang heeft ze ervaring opgedaan bij diverse opdrachtgevers in zowel de evenementen- als de media & entertainmentbranche. 🥳 En nu gaat ze met Wiek Producties zelf aan de slag als zzp-er! Vrolijk Online mocht voor Wieke een one page website ontwikkelen en deze staat inmiddels live. Neem snel een kijkje bij het toffe eindresultaat.

Bekijk de site!
Livegang Bluelagoon

En weer een nieuwe website voor onze klant VGE BV! 🙌 Deze week is de website voor het merk Blue Lagoon live gegaan. 🥳 VGE zorgt er met de Blue Lagoon UV-C technologie voor dat zwembadwater veilig, gezond en glashelder is. Het is de meest efficiënte en betrouwbare desinfectietechniek om toe te voegen aan filtersystemen voor spa's, hot tubs en zwembaden. 🐋

Lees meer!
Nieuwsbrief Februari

De kop is eraf! Welkom februari. 👋🏻 We zijn het jaar goed begonnen met de lancering van nieuwe websites en webshops 🚀 en helpen verschillende klanten met het optimaliseren van hun online omgeving 📈. Nieuwsgierig hoe we dat doen?

Lees meer!
Dienst Social Yourout

Shine jij al op social media? ✨ Kanalen zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest kunnen positief bijdragen aan de naamsbekendheid, de vindbaarheid, de autoriteit en de omzet van jouw merk of onderneming. Mits je een goede social media strategie hanteert. 💪🏻 Benut de kracht van social media en laat jouw social media kanalen in het oog springen met behulp van onze specialisten. 🤩 Je kunt je social media activiteiten namelijk geheel aan ons uitbesteden. Wij hebben 3 verschillende social media pakketten of een pakket op maat. Samen maken we jouw social media tot een onvergetelijke belevenis! 🎉

Lokale Goede Doelengids
Case Lokalegoededoelengids

In de zomer van 2019 verscheen de eerste @Lokale Goededoelengids van Nederland voor de regio Den Bosch. 📖 In het nieuwe jaar volgt de tweede gids voor de regio Alkmaar. Wij mochten de algemene landelijke website en de twee regionale sub websites ontwikkelen! 🙌🏻 Initiatiefnemer Jan de Rond wil met het platform lokale goede doelen onder de aandacht brengen van donateurs, erflaters, serviceclubs en bedrijven. 😇

Lees meer!
Case Sn Coaching

Nieuwe case! 🙌🏻 In 2019 realiseerden we voor Schouten & Nelissen Coaching 🧠 een nieuwe website. Dit jaar staken we de website in een nieuw jasje 🧥👌🏻 vanwege de nieuwe huisstijl van het overkoepelende Schouten & Nelissen. Benieuwd naar het proces en het redesign?

Lees meer!
Webdesign Trends

De webdesign trends voor 2021 schieten alle kanten op. 🎆 Van less is more naar mixed media en oversized fonts en van een speels kleurverloop naar een stijlvolle donkere modus. 🌈🖤 Voldoen jouw website, webshop en feed al aan de nieuwste visuele trends? Of kunnen ze wel een likje verf gebruiken? Vrolijk Online denkt graag met je mee! Onze veelzijdige visual designer Mariëlle vertaalt de unieke look and feel van jouw merk, product of dienst naar een verrassend passend en eigentijds webdesign! 💥

Lees meer!
Nieuwsbrief Januari

Onze eerste nieuwsbrief van 2021 is een feit. 🙌🏻🤩📨 Een nieuw jaar met nieuw nieuws (en een pleonasme 😉). Nieuwe websites, webshops en huisstijlen. Nieuwe online marketing trajecten, visuele trends en verfrissende functies in Mijn Vrolijk Online. 🌱 Nieuwsgierig? 👀 Lees meer: https://bit.ly/2L7VGjK. Wil je niets meer missen? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief! 📬 #vrolijkonline #fullservicebureau #webdevelopment #websites #webshops #webdesign #branding #onlinemarketing #contentcreation #happynews #enews #nieuwsbrieven #altijdopdehoogte #nieuwsbrief

Lees meer!
Magento

Wil jij een webshop starten of optimaliseren en ben je nieuwsgierig naar de verschillen tussen Magento Commerce en Magento Open Source? 🛒 Onze Mike vertelt je in zijn blog over de voordelen van het betaalde e-commerceplatform 👛 ten opzichte van de gratis variant 🛍, maar belicht ook de nadelen. ⚖

Bekijk de site!
We Zijn Live Xclear

Er is weer een nieuwe website live voor onze klant VGE International! 🐋🥳 Eerder ontwikkelden we de website VGE Pro. Nu mochten we aan de slag met het realiseren van een nieuwe website voor hun merk Xclear, dé leverancier voor desinfectie oplossingen. Van helder vijverwater tot een schoon bureau. Een top website voor een top bedrijf! 👌🏻

Bekijk de site!
Habib

Jeej! 🎉 Voor Advocatenkantoor A. Habib-Portier mochten wij aan de slag met een heel toffe opdracht! Namelijk het ontwerpen van een nieuw logo, een brandbook en huisstijldocumenten zoals visitekaartjes en briefpapier. ✏️ Daarnaast realiseerden we een binnen de huisstijl een passende website. 🖥️ Nieuwsgierig naar het eindresultaat? Neem snel een kijkje! 👀

Lees meer!
Nieuwsbrief

Heb jij onze nieuwsbrief van december al gezien? 👀 Over de zeven zekerheden die online marketing jou biedt op weg naar online succes? 7️⃣🎯 En over onze toffe werkzaamheden voor Belle Vie 🤰🏻 en Schouten & Nelissen? 🎓

LEES MEER!
Case Aquaforte Instagram

Voor AquaForte doken we in de wereld van zwem-, koi- en siervijvers en realiseerden we een heldere website met inspirerende content voor zowel dealers als consumenten. ⛲🐟 In onze nieuwe case lees je meer over dit sfeervolle project.

BEKIJK DE SITE!
Wezijnlive Sn

Nieuw design! 🎉 Voor Schouten & Nelissen hebben wij de coaching website een compleet ander jasje gegeven. De website is nu volledig in lijn met de nieuwe huisstijl van Schouten & Nelissen en de corporate website. Het eindresultaat is super gaaf geworden! 😍 Nieuwsgierig? Neem snel een kijkje op de website. 👀🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♂️

Lees meer!
Zeven Zekerheden

Online marketing is niet meer weg te denken uit je bedrijfsproces. 📊 Het geeft inzicht in de actuele situatie en de kansen binnen je markt. 🔎🎯 In deze blog belichten we de zeven zekerheden van online marketing. 🔦👊🏻

Lees meer!
Happy News V2

Heb jij onze nieuwsbrief vorige week gemist? 📩 Niet getreurd, je kunt ‘m alsnog bekijken! 👀 Wil je meer weten over onze toffe projecten, online ontwikkelingen en trends? 🤩 Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. 📭

Lees meer!
Magento Upgrade

Upgrade alert! 🚨 🛒⏫ Sinds deze zomer wordt Magento 1 niet meer ondersteund. Draait jouw webshop nog niet in Magento 2? Dan is het de hoogste tijd voor een upgrade.

BEKIJK DE SITE!
We Zijn Live Aquaforte

Yeah! 🎉 De nieuwe website van AquaForte is live! En wel in 4 talen. Het merk van onze klant @SIBO Fluidra levert innovatieve vijverproducten voor de aanleg en het onderhoud van elk type (zwem)vijver. 🐟 De website is met een uitgebreid kenniscentrum met handleidingen, instructiefilmpjes en FAQ zeer informatief. Mooie projectbeelden geven beleving aan zowel de website als de producten. 💦 Een inspiratie voor dealers en consumenten! Nieuwsgierig naar het eindresultaat?

Lees meer!
Koningwillem1college

Het Koning Willem I College in ’s-Hertogenbosch wil studenten zo goed mogelijk bedienen. 👑🎓 Op school, maar ook online. Wij staan ze daarbij graag ter zijde. Als een lakei in het land van Koning Willem I College adviseren wij op het gebied van online marketing en website optimalisatie. 🔎👌🏻

Stagiaire visual design
Img 2530

Ben jij derde- of vierdejaars student aan een grafische opleiding? 🎨🎓 Leergierig? Creatief? Vrolijk? Dan ben jij misschien wel ons nieuwe ontwerp talent! 🤩 Wij zijn namelijk op zoek naar een creatieve stagiair(e) visual design.

Case Abdij Koningshoeven
Nieuwe Case Abdij Koningshoeven

Throw🔙 In 2016 maakten we samen met De creatieve afdeling een nieuwe website voor Abdij Koningshoeven. 😇 Een mooi project waar we graag op terugblikken!

VGE Pro
Aandeslagvoor Vge

💦 Na met veel plezier de website VGE Pro te hebben gerealiseerd, mogen we nu voor VGE aan de slag met de ontwikkeling van een tweetal merkensites: Xclear en Blue Lagoon. Daarnaast mogen we de corporate website van VGE BV onder handen nemen! 🙌🏻 Wij kijken uit naar een fijn vervolg van onze samenwerking. 😃

Lees meer!
Galant Nieuwe Case

Voor Galant Vrijwilligersnetwerk vernieuwden we de website. Om vrijwilligers en organisaties goed te kunnen informeren bouwden we een nieuwe website in Umbraco. De oude website bevatte lappen content, was druk en onoverzichtelijk. Dat kwam de toegankelijkheid en vindbaarheid niet ten goede. We versimpelden de structuur, maakten de content visueel aantrekkelijk en de informatie beter vindbaar door vraagstelling. Lees meer over dit dankbare project op onze website!

Lees meer!
Alles Onder Één Dak

Bij Vrolijk Online vind je alles onder één dak. Ontwikkelaars, vormgevers, schrijvers, managers en marketeers. Eén full service bureau voor ál jouw vragen.💪👏 Van social media, SEO, SEA, websites en webshops tot nieuwsbrieven, visitekaartjes, posters, banners en branding. Handig!

Lees meer!
Insta02

Facebook introduceert Facebook Shops. 🛍️ Met deze nieuwe functie kun je een gratis webshop bouwen binnen Facebook. Ook als je nog geen eigen webwinkel hebt. Ideaal om jouw producten onder de aandacht te brengen van de grote groep Facebook en Instagram gebruikers. 🙌🏻 Wij vertellen je graag meer over de voordelen van deze tool en kunnen je helpen een toffe shop op te zetten.

Lees meer!
Insta04

Social media is ongekend populair, zowel bij particulieren als bij bedrijven. 🚀 Het biedt bedrijven de kans om in contact te komen met hun doelgroep en de naamsbekendheid te vergroten. Om je doelgroep te bereiken is het opstellen van een social media plan heel belangrijk; Wat wil je bereiken? Welke kanalen ga je inzetten? Wat ga je communiceren? Welke tone of voice ga je gebruiken? 🎯 Als de basis staat kan je aan de slag met de posts en deze moeten er natuurlijk wel gelikt uitzien om de doelgroep te enthouiastmeren. 😁 Wil je meer weten wat social media voor jouw bedrijf kan betekenen? Hoe je de verschillende kanalen effectief inzet? En hoe je met jouw posts de doelgroep bereikt? Neem contact met ons op! 💪🏻

Lees meer!
Insta03

We creëren al jaren met groot genoegen websites met behulp van Umbraco. 💪 In dit CMS ben je volledig vrij een design naar wens te maken, zonder rekening te hoeven houden met eventuele beperkingen: alles is mogelijk! Na jarenlang websites te hebben ontwikkeld met Umbraco 7 werd in 2019 Umbraco 8 gelanceerd. 🚀 We schreven daar destijds, nadat we de eerste tests met Umbraco 8 hadden uitgevoerd, een artikel over. Inmiddels hebben we meerdere websites ontwikkeld met Umbraco 8 en zijn we honderd procent overtuigd: Umbraco 8 is de toekomst!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden.