menu Sluit

Kennismaken?

Dat vinden wij een goed idee! Wij houden van persoonlijk contact dus we maken graag een afspraak!

+31 (0) 73 888 58 42
info@vrolijkonline.nl

Websites by Vrolijk Online

Een professionele website is het online visitekaartje van jouw onderneming. Een must-have dus. Vrolijk Online helpt je bij het ontwikkelen en realiseren van een succesvolle website.

Professionele website

Met een professionele website of webshop presenteer je jouw business online op het wereldwijde web. Wat maakt een website professioneel en hoe pak je dat aan? Ons team van experts kan je hier vol enthousiasme van alles over vertellen en je helpen bij het bouwen van een professionele site of shop.

Duidelijke doelen

Uiteraard weerspiegelt een professionele website de missie en visie van je bedrijf of organisatie. Maar er is meer! Denk na over wat je wilt bereiken met je website. Wil je je netwerk vergroten, informatie verstrekken of een product of dienst verkopen? En hoe bereik je je doelgroep en overtuig je bezoekers over te gaan tot conversie? Stel duidelijke doelen en bepaal je strategie. Ons multidisciplinaire team van ontwikkelaars, vormgevers, online marketeers en contentspecialisten helpt je bij het opzetten van jouw professionele website.

Responsive

Bezoekers komen met hun smartphone binnen, terwijl jouw website nog is ontwikkeld in het Internet Explorer-tijdperk. Tekst is te klein om te lezen, formulieren te groot om in te vullen en na 3 seconden is jouw klant weg. Een responsive website laat wel zien wie je bent en waar je voor staat. Zo haal je ook klanten binnen terwijl zij op de bus wachten of op de wc zitten

kantoor vrolijk online met rode koe

Flitsend en functioneel

Samen maken we een functioneel ontwerp van jouw toekomstige website. Deze bouwtekening of blauwdruk beschrijft de technische aspecten en functionaliteiten van de website en geeft overzichtelijk weer hoe de webpagina’s er globaal uit gaan zien. Onze vormgevers gieten er een flitsend design overheen en voilà: het fundament van jouw professionele website is gereed!

 

Onze werkwijze

Maatwerk met resultaat

Ons advies? Kies voor een onderscheidende, professionele website of webshop speciaal afgestemd op jouw unieke verhaal, merk, product of dienst. Kies voor maatwerk. Val op in de massa en behaal positieve resultaten met jouw unieke professionele website!

Resultaten op de lange termijn

Om te blijven scoren is een langetermijnvisie nodig. Ook online. We kijken voortdurend naar ontwikkelkansen en plegen het nodige onderhoud om de veiligheid van je website te waarborgen. Een professionele website is bovendien flexibel. Als uit de cijfers blijkt dat een knop op mobiele schermen beter links kan staan dan rechts, spelen we daar natuurlijk op in.

Blijf investeren om te shinen!

Jouw bedrijf staat niet stil. Waarom jouw website dan wel? Investeer ook in doorontwikkeling en optimalisatie en onderscheid je van concurrenten. Is jouw website toe aan een flinke opknapbeurt?

Waarom kiezen voor Vrolijk Online?

Jouw bedrijf is net zo uniek als jij. Daar houden we rekening mee. Wij vragen naar jouw doelen, ervaringen en doelgroep. Ons team aan specialisten heeft elk een eigen expertise en geeft je passend advies over een succesvolle online strategie. Onze webdesigner maakt een ontwerp en we testen de gebruiksvriendelijkheid en meten het rendement.

 

De ontwikkelaars van Vrolijk Online hebben 20 jaar ervaring bij de grootste internetbureaus van Nederland. En ze blijven zichzelf steeds uitdagen. Jij profiteert dus zowel van gedegen kennis en vernieuwingsdrang. In een markt vol valse beloftes over snel resultaat spar jij met een betrouwbare partner over reële doelen. 

Uniek met Umbraco

Onze webbouwers werken bij voorkeur met Umbraco: één van de veiligste en makkelijkste beheersystemen ter wereld. Zo verstevigen we veilig en gebruiksvriendelijk jouw online positie. De onderliggende Microsoft-technologie zorgt ervoor dat het contentmanagementsysteem (CMS) al in de basis betrouwbaar en veilig is.

 

Onze werkwijze
Kennismaken?

Dat vinden wij een goed idee! Wij houden van persoonlijk contact dus we maken graag een afspraak!

+31 (0) 73 888 58 42 info@vrolijkonline.nl