menu Sluit

Kennismaken?

Dat vinden wij een goed idee! Wij houden van persoonlijk contact dus we maken graag een afspraak!

+31 (0) 73 888 58 42
info@vrolijkonline.nl

Corporate website

Heb jij een succesvolle corporate website nodig? Dan ben je bij Vrolijk Online aan het juiste adres! Onze corporate websites zijn uiterst gebruiksvriendelijk, responsive en scoren uitstekend qua snelheid.

Eersteklas corporate websites

Wij ontwikkelen eersteklas corporate websites voor diverse lokale en nationale opdrachtgevers in uiteenlopende branches. Een corporate website is het digitale visitekaartje van jouw organisatie. Het is dus belangrijk dat deze perfect aansluit bij wie jij bent en wat je wilt bereiken.

Website laten maken

Corporate identity

De identiteit van je organisatie is wie je bent, waarom je bestaat en hoe je je gedraagt. Een heldere corporate identity is noodzakelijk voor elke organisatie. Met een pakkend logo en herkenbare huisstijl geef je die identiteit visueel vorm. Door je beeldmerk, bedrijfsnaam en huisstijl in alle uitingen toe te passen, versterk je de identiteit en bekendheid van je organisatie. 

Branding

What's your story?

Jouw bedrijf is net zo uniek als jij. Daar houden we rekening mee. Wij vragen naar jouw doelen, ervaringen en doelgroep. Ons elftal aan specialisten heeft elk een eigen expertise en geeft je passend advies over een succesvolle online strategie. Onze webdesigner maakt een ontwerp en we testen de gebruiksvriendelijkheid en meten of het rendement ook daar is.

Online zichtbaar

In dit digitale tijdperk kun je als onderneming niet meer zonder bedrijfswebsite. Een goede corporate website maakt je onderneming zichtbaar. Jouw zakelijke website moet wel perfect presteren. Vrolijk Online denkt met je mee en adviseert over de websitestructuur, opbouw van de site en de teksten. Alleen zo is jouw corporate website online zichtbaar!

Meer resultaat met SEO: online én offline

Met goede SEO genereer je niet alleen online meer verkeer naar je website, ook offline weten mensen je beter te vinden. Dat leggen we uit. Ook als de koop fysiek gesloten wordt, start de customer journey meestal op Google. Dit noem je het ROPO-effect (Research Online Purchase Offline). Ben je op zoek naar een winkel, restaurant of bedrijf in de regio? Dan googel je eerst. Naar het aanbod, de openingstijden en de route bijvoorbeeld. Het is dus hoe dan ook zaak dat je online goed zichtbaar bent voor je doelgroep.

Naast het feit dat SEO je merk, product of dienst beter zichtbaar maakt, zien veel mensen een bedrijf dat hoog in de zoekresultaten staat als goed en betrouwbaar. Een mooie bijkomstigheid.

SEO

Corporate website klaar? Dat is de start van de volgende fase!

Jouw bedrijf staat niet stil. Investeer daarom blijvend in de doorontwikkeling van je corporate website. Meet de resultaten, leer hiervan en verbeter je site daar waar nodig. Ook is het slim te investeren in online marketing. Vrolijk Online is jouw partner voor het optimaliseren van jouw corporate website en resultaatgerichte promotie via online marketing.

Online marketing

Maatwerk met resultaat

Ons advies? Kies voor een onderscheidende corporate website speciaal afgestemd op jouw unieke verhaal, merk, product of dienst. Kies voor maatwerk. Val op in de massa en behaal positieve resultaten met jouw unieke professionele website!

Contact
Kennismaken?

Dat vinden wij een goed idee! Wij houden van persoonlijk contact dus we maken graag een afspraak!

+31 (0) 73 888 58 42 info@vrolijkonline.nl