sluit
  • Over ons
  • Dit doen wij
  • Projecten
  • Actueel
  • Vacatures
  • Contact

Koffie of Gluk thee?

Runweg 20, 5258 BN Berlicum
T 073 888 58 42
E info@vrolijkonline.nl

Support nodig

E. support@vrolijkonline.nl
menu

Full service bureau Eindhoven eo

Wij zijn full service internetbureau Vrolijk Online. Jouw ideale partner in online succes. In Berlicum, onder de rook van ’s-Hertogenbosch, bedenken, bouwen en optimaliseren we maatwerk digitale oplossingen.

Alles onder één dak

Vrolijk Online is expert op meerdere gebieden. We ontwikkelen responsive websites, webshops en webapplicaties en bieden diensten als branding, content creatie en online marketing aan. Ons multidisciplinaire team maakt jouw plaatje compleet. Je hoeft niet meer te schakelen tussen verschillende partijen. Vrolijk Online is hét antwoord op jouw online vraagstuk.

Alles onder één dak

Succesvolle webshops

Wil jij je huidige webshop een boost geven? Of wil je een geheel nieuwe webshop lanceren? Kies voor internetbureau Vrolijk Online en haal alles uit je shop! Onze specialisten werken met de succesvolle e-commerce oplossingen Magento en WooCommerce en voorzien jouw webwinkel uiteraard van de allernieuwste functionaliteiten en koppelingen. We reizen graag af naar de Lichtstad voor een persoonlijke kennismaking. Daar in Eindhoven, hier in Berlicum of via een online verbinding nemen we al jouw e-commerce wensen door.

Onze webshops zijn vriendelijk voor zowel gebruikers als beheerders, geschikt voor elk type device en uiteraard ook zoekmachinevriendelijk. Je kunt je webwinkel heel gemakkelijk updaten en nieuwe producten toevoegen. Wij leveren je webshop kant-en-klaar op; inclusief de modernste technieken en nieuwste functies zoals slim voorraadbeheer, effectieve orderverwerking, ruimte voor al je producten en diverse populaire betalingsmogelijkheden. Hoe beter je webshop presteert, hoe groter de kans op betalende klanten

Webshop laten maken

Website laten maken?

Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bouwen responsive websites die aansluiten bij de ambities van jouw firma of onderneming. We werken zowel voor grote bedrijven als voor het midden- en kleinbedrijf. Onze opdrachtgevers komen uit diverse branches en bevinden zich voornamelijk in Brabant, maar ook lokale en nationale klanten vinden hun weg naar Berlicum. Afhankelijk van de specifieke wensen en doelen van jouw Eindhovense onderneming bouwen we een top website in Umbraco of WordPress, beide populaire en professionele contentmanagementsystemen (cms’en).

Umbraco vs WordPress

Online marketing Eindhoven

Op zoek naar een online marketing specialist in de buurt van Eindhoven? Wij staan met een berg ervaring en een boel enthousiasme voor je klaar! In Berlicum, aan de rand van Den Bosch, zetten onze online marketeers effectieve online marketingmiddelen in om jouw merk, product of dienst onder de volle aandacht te brengen van de juiste doelgroep; bestaande en aanstaande klanten. We meten, verzamelen, analyseren, evalueren, sturen bij en optimaliseren met behulp van geavanceerde tools als Google Analytics, Google Ads, Tag Manager, Screaming Frog en LinkedIn campagnebeheer. We nemen actuele, data gedreven beslissingen om meer resultaat uit jouw website of webshop te halen en zetten doelgerichte (social media) campagnes in. Alles om jouw bedrijf of merk te laten shinen in de Lichtstad en ver daarbuiten!

Meer weten? Neem contact met ons op!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden.