menu Sluit

Kennismaken?

Dat vinden wij een goed idee! Wij houden van persoonlijk contact dus we maken graag een afspraak!

+31 (0) 73 888 58 42
info@vrolijkonline.nl

Internetbureau Eindhoven eo

Wij zijn internetbureau Vrolijk Online. Jouw ideale partner in online succes. In Berlicum, onder de rook van ’s-Hertogenbosch, bouwen we met passie en plezier aan ijzersterke online merken.

Alles onder één dak

Vrolijk Online is expert op het gebied van web development, online marketing en content creatie. Met een bevlogen team werken we aan uitdagende online vraagstukken voor mooie merken. Onze specialisten maken jouw online merk ijzersterk. Je hoeft niet meer te schakelen tussen verschillende partijen. Vrolijk Online is hét antwoord op jouw online vraagstuk.

Alles onder één dak

Succesvolle webshops

Wil jij je huidige webshop een boost geven? Of wil je een geheel nieuwe webshop lanceren? Kies voor internetbureau Vrolijk Online en haal alles uit je shop! Onze specialisten werken met de succesvolle e-commerce oplossingen à la Magento en WooCommerce en voorzien jouw webwinkel uiteraard van de allernieuwste functionaliteiten en koppelingen. We reizen graag af naar de Lichtstad voor een persoonlijke kennismaking. Daar in Eindhoven, hier in Berlicum of via een online verbinding nemen we al jouw e-commerce wensen door.

Onze webshops zijn vriendelijk voor zowel gebruikers als beheerders, geschikt voor elk type device en uiteraard ook zoekmachinevriendelijk. Je kunt je webwinkel heel gemakkelijk updaten en nieuwe producten toevoegen. Wij leveren je webshop kant-en-klaar op; inclusief de modernste technieken en nieuwste functies zoals slim voorraadbeheer, effectieve orderverwerking, ruimte voor al je producten en diverse populaire betalingsmogelijkheden. Hoe beter je webshop presteert, hoe groter de kans op betalende klanten

Webshop laten maken

Website laten maken?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bouwen responsive websites die aansluiten op de ambities van jouw onderneming of organisatie. We werken zowel voor grote bedrijven als voor het midden- en kleinbedrijf. Onze opdrachtgevers komen uit diverse branches en bevinden zich voornamelijk in Noord-Brabant, maar ook lokale en nationale klanten vinden hun weg naar ons. Afhankelijk van de doelen en wensen van de opdrachtgever bouwen we websites in Umbraco, een populair en gebruiksvriendelijk CMS.

Umbraco vs WordPress

Online marketing Eindhoven

Op zoek naar een online marketing specialist in de buurt van Eindhoven? Wij staan met een berg ervaring en een boel enthousiasme voor je klaar! In Berlicum, aan de rand van Den Bosch, zetten onze online marketeers effectieve online marketingmiddelen en marketing automation tools in om jouw merk, product of dienst onder de volle aandacht te brengen van de juiste doelgroep; bestaande en aanstaande klanten. We meten, verzamelen, analyseren, evalueren, sturen bij en optimaliseren met behulp van geavanceerde tools als Google Analytics, Google Ads, Tag Manager, Screaming Frog en LinkedIn campagnebeheer. We nemen actuele, data gedreven beslissingen om meer resultaat uit jouw website of webshop te halen en zetten doelgerichte (social media) campagnes in. Alles om jouw bedrijf of merk te laten shinen in de Lichtstad en ver daarbuiten!

Meer weten? Neem contact met ons op!
Kennismaken?

Dat vinden wij een goed idee! Wij houden van persoonlijk contact dus we maken graag een afspraak!

+31 (0) 73 888 58 42 info@vrolijkonline.nl