sluit
menu

Full service bureau Tilburg eo

Wij zijn full service internetbureau Vrolijk Online. Jouw ideale partner in online succes. In het Brabantse Berlicum, onder de rook van ’s-Hertogenbosch, bedenken, bouwen en optimaliseren we maatwerk digitale oplossingen.

Partner van begin tot eind

Vrolijk Online is expert op meerdere gebieden. We ontwikkelen responsive websites, webshops en webapplicaties en bieden diensten als branding, content creatie en online marketing aan. Ons multidisciplinaire team maakt jouw plaatje compleet. Je hoeft niet meer te schakelen tussen verschillende partijen. Vrolijk Online is hét antwoord op jouw online vraagstuk. We leggen graag een directe lijn tussen Tilburg en Den Bosch!

Alles onder één dak

Eersteklas webshops

Toe aan een nieuwe webshop? Of je huidige webshop een boost geven? Kies dan voor Vrolijk Online, hét internetbureau van Brabant! Onze specialisten werken met de succesvolle e-commerce oplossingen Magento en WooCommerce en voorzien jouw webwinkel uiteraard van de nieuwste functionaliteiten en de meest essentiële koppelingen. We reizen graag af naar Tilburg voor een persoonlijke kennismaking of ontmoeten elkaar in Berlicum waar we samen al je e-commerce wensen doornemen.

De webshops die wij maken zijn gebruiks-, mobiel- en zoekmachinevriendelijk. Je kunt gemakkelijk je webshop beheren en nieuwe producten toevoegen. Wij leveren je webshop kant-en-klaar op; inclusief de modernste technieken en nieuwste functies zoals slim voorraadbeheer, ruimte voor een onbeperkt aantal producten en diverse populaire betalingsmogelijkheden. Hoe beter je webshop presteert, hoe groter de kans op betalende klanten!

Webshop laten maken

Website laten maken?

Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bouwen responsive websites die passen bij de ambities van jouw Tilburgse onderneming of organisatie. We werken zowel voor grote bedrijven als voor het midden- en kleinbedrijf. Onze opdrachtgevers komen uit diverse branches en bevinden zich voornamelijk in Brabant, maar ook lokale en nationale klanten vinden hun weg naar Berlicum. Afhankelijk van de wensen en doelen van onze opdrachtgever bouwen we websites in Umbraco of WordPress, beide populaire en professionele contentmanagementsystemen (cms’en).

Umbraco vs WordPress

Online marketing om de hoek

Op zoek naar een gedreven online marketing specialist in de buurt van Tilburg? Met slechts een halfuurtje rijden, staan wij voor je klaar! In Berlicum, aan de rand van Den Bosch, zetten onze online marketeers effectieve online marketingmiddelen in om jouw merk, product of dienst onder de volle aandacht te brengen van de juiste doelgroep; bestaande en potentiële klanten. We meten, verzamelen, analyseren, evalueren, sturen bij en optimaliseren met behulp van geavanceerde tools als Google Analytics, Google Ads, Tag Manager, Screaming Frog, LinkedIn campagnebeheer etcetera. We nemen actuele, data gedreven beslissingen om meer resultaat uit jouw website of webshop te halen en zetten doelgerichte (social media) campagnes in. Zodat jouw bedrijf zowel online als offline in the picture is!

Meer weten? Neem contact met ons op!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden.