menu Sluit

Kennismaken?

Dat vinden wij een goed idee! Wij houden van persoonlijk contact dus we maken graag een afspraak!

+31 (0) 73 888 58 42
info@vrolijkonline.nl
december 2021

Online marketing

uMarketingSuite: de alles-in-één marketing toolbox voor Umbraco

uMarketingSuite is een verzameling van de meest succesvolle marketing oplossingen van Umbraco in één kant-en-klaar pakket. De allround toolbox integreert naadloos met de backend van je website.

Resumé

Backoffice contentmarketing

uMarketingSuite is ontwikkeld door bevlogen Umbraco ontwikkelaars met als doel Umbraco websites naar een nóg hoger plan te tillen, zowel op het gebied van prestaties als op het gebied van gebruikersgemak. De toolbox bevat de meest handige, op maat gemaakte online marketing tools van Umbraco in één pakket. Na aanschaf koppel je uMarketingSuite aan de backend van je website - waar deze volledig integreert - en heb je alle nuttige marketinginstrumenten meteen bij de hand.

Ultieme klantbeleving

Informatie wordt direct via de server van Umbraco verwerkt en niet via een script van een derde partij zoals bijvoorbeeld Google Analytics. De informatie geeft je inzicht in webstatistieken en doelgroepsegmenten. Door in te spelen op de verzamelde data kun je de content van je Umbraco website nog beter afstemmen op de behoefte van je bezoeker, wat de klanttevredenheid gegarandeerd doet toenemen.

De belangrijkste features binnen handbereik

We geven je een overzicht van de belangrijkste functies binnen de uMarketingSuite toolbox:

  • Digitale analyse: Je ontvangt de data van je website rechtstreeks in de backend, waar je er direct mee aan de slag kunt.
  • A/B testen: Probeer een andere pagina opzet en kijk welke opzet beter scoort. Je bent nu al bezig met het verbeteren van de conversie.
  • 360° Profilering: Je krijgt direct inzicht in de klantreis en leert daardoor je bezoekers beter kennen.
  • Personalisatie: Maak de inhoud van je website persoonlijk op basis van het gedrag van je bezoeker. Zo krijgt de individuele bezoeker de juiste content te zien.
  • Lead scoring: Rangschik en classificeer je leads en ga na hoe relevant de bezoekers op je website zijn.

Veiligheid voorop

Als verlengstuk van Umbraco heeft ook uMarketingSuite veiligheid hoog in het vaandel staan. Alle vergaarde gegevens worden op een AVG-conforme en transparante manier opgeslagen in je eigen database.

Conversie verhogen met uMarketingSuite

Met uMarketingSuite kun je instant invloed uitoefenen op de prestaties van je website en dus de conversie verhogen waar je bij staat. Om gebruik te kunnen maken van uMarketingSuite heb je Umbraco 8.2 of hoger nodig. Wil je ook de nieuwste split view functies benutten, dan heb je minimaal versie 8.7 nodig. Heb je interesse in uMarketingSuite? Of wil je een upgrade van jouw Umbraco website zodat deze geschikt is voor de slimme alles-in-één marketingtool? Laat het ons weten. Als erkend en enthousiast Umbraco Certified Partner staan wij te popelen om jou de voordelen van uMarketingSuite te laten zien!


Bekijk alle updates
Kennismaken?

Dat vinden wij een goed idee! Wij houden van persoonlijk contact dus we maken graag een afspraak!

+31 (0) 73 888 58 42 info@vrolijkonline.nl