sluit
  • Over ons
  • Dit doen wij
  • Projecten
  • Actueel
  • Vacatures
  • Contact

Koffie of Gluk thee?

Runweg 20, 5258 BN Berlicum
T 073 888 58 42
E info@vrolijkonline.nl

Support nodig

E. support@vrolijkonline.nl
menu

Internetbureau Den Bosch eo

Wij zijn internetbureau Vrolijk Online. Jouw ideale partner in online succes. In Berlicum, onder de rook van ’s-Hertogenbosch, bedenken, bouwen en optimaliseren we maatwerk digitale oplossingen.

Ijzersterk online

Vrolijk Online is expert op het gebied van web development, online marketing en content creatie. We ontwerpen en realiseren succesvolle websites, webshops en webapplicaties en helpen je graag met branding, SEO, SEA en online strategie. Ons team van specialisten maakt jouw online merk ijzersterk. Je hoeft niet meer te schakelen tussen verschillende partijen. Vrolijk Online is hét antwoord op jouw online vraagstuk.

Alles onder één dak

Website laten maken?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bouwen responsive websites die aansluiten op de ambities van jouw bedrijf of organisatie. We werken zowel voor grote ondernemingen als voor het midden- en kleinbedrijf. Onze opdrachtgevers komen uit diverse branches en bevinden zich voornamelijk in regio Den Bosch, maar ook lokale en nationale klanten vinden hun weg naar ons. Afhankelijk van de wensen en doelen van de opdrachtgever bouwen we websites in Umbraco of WordPress, beide populaire en professionele contentmanagementsystemen.

Umbraco vs WordPress

Succesvolle webshops

Toe aan een nieuwe webshop? Of je huidige webshop een boost geven? Kies dan voor Vrolijk Online, hét internetbureau nabij Den Bosch en haal alles uit je webshop! Onze specialisten werken met de succesvolle e-commerce oplossingen Magento en WooCommerce en voorzien jouw webwinkel uiteraard van alle essentiële functionaliteiten en koppelingen. Tijdens een persoonlijke afspraak bij jou op locatie of bij ons in Berlicum nemen we al je e-commerce wensen door.

De webshops die wij maken zijn gebruiks-, mobiel- en zoekmachinevriendelijk. Je kunt eenvoudig je webshop beheren en nieuwe producten toevoegen. Wij leveren je webshop kant-en-klaar op; inclusief de modernste technieken en functies zoals slim voorraadbeheer, diverse populaire betalingsmogelijkheden en ruimte voor een onbeperkt aantal producten. Hoe beter je webshop presteert, hoe groter de kans op conversie.

Webshop laten maken

Online marketing regio 's-Hertogenbosch

Op zoek naar een online marketing specialist in de omgeving van Den Bosch? Onze online marketeers staan voor je klaar! Online, maar ook fysiek in Berlicum aan de rand van Den Bosch. We zetten effectieve online marketingmiddelen en marketimg automation tools in om jouw merk, product of dienst onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep; bestaande en aanstaande klanten. We meten, verzamelen, analyseren, evalueren, sturen bij en optimaliseren met behulp van geavanceerde tools als Google Analytics, Google Ads, Tag Manager, Screaming Frog, LinkedIn campagnebeheer etcetera. We nemen actuele, data gedreven beslissingen om meer resultaat uit jouw website of webshop te halen en zetten doelgerichte (social media) campagnes in. Zodat jouw bedrijf zowel online als offline in the picture is!

Meer weten? Neem contact met ons op!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden.